Quote Originally Posted by RodiMood View Post
Şampiyonluk için başarılar , Penty oynar da Dawson ilk 11 için erken.

Ek olarak sezon sonu puan durumu diye , FC United in puan durumunu vermişsin
Farkettim şimdi değiştiriyorum

Quote Originally Posted by deMarcos View Post
Tebrikler hocam, şu ana kadar pek takip edemedim ancak artık ilgileneceğim mutlaka.
Regenleri beğendim, Rodi hocamın da dediği gibi Dawson için erken. Biraz çalışsın kerata.
Quote Originally Posted by Pedro View Post
Penty'nin çabukluk antrenmanıyla hızı hızlanmayı 10 üstüne çıkarması lazım yoksa arkayı yol ederler, gerçi ligin seviyesine bakıp sıkıntı olmaz diyorsan ilk 11 oynayabilir. Bu arada bu Omar Rowe'a uyuzum, Sky Bet L1'de 11 maçlık yenilmezlik serimi bozdu her duran topta bir tehlike çıkarıyor eleman
Quote Originally Posted by Barak View Post
Penty'nin hız olayı gelişşr sanırım ama istenilen hız gelişimini göstermezse yanına hızlı biri onun hız açığını kapatır, tesis durumu nasıl bu arada iyimi ki o kadar bende 5 senedir çıkan regenler hep boş beleş en iyisi 1 yıldız potansiyelli kıskandım şuan
Spoiler: tesisler 

Dostum tesisler bu şekilde senden bi farkı yok. şunu yapıyorum ben bide alt yapı seçmeleri tamamlandığında ve gelen çocukların deneme sözleşmeleri bittiğinde diğer takımlardanda çıkanlar oluyo biliyosun yönetmden direk deneme günü yapmalarını istiyorum sağdan soldan çocuklarda geliyor bazen oralardanda güzel iş çıkıyo mesela lislesi o şekilde aldım.

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
Şampiyonluk için tebrikler hocam Penty bencede ilk 11 oynar zaten 3 stoper oynatıyorsun hızıda sorun çıkartmaz.
Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
ragnar durmak yok yola devam...
Yorumlar içinde teşekkürler arkadaşlar, penty'i ilk 11de oynatıcam zaten bu seviyede oynamazsa daha üst liglere çıktığımızda maçlar daha zor olacak ve oynama şansı iyice düşecek. Oynatabildğim kadar genci pişirip alt liglerden premier lige hazırlamak istiyorum. Binevi Hoffenheim modeli gibi adamlar bundesligaya çıktıkları ilk yıl dışardan 2 3 oyuncu dışında transfer yapmamışlardı..

Kariyerimize kaldığımız yerden devam edelim, bu ligleri olabildiğince çabuk atlatmak istiyorum sky bet ligleri asıl heyecanlı olacak yerler o yüzden direk transferlerle giriyorum arkadaşlar olaya.
Geçen sezon takımımızda olan ve harikulade performans gösteren 4 oyuncumuzla tekrar anlaştık ve bu yılda takım için ter dökecekler. Kevin Ly, Omar Row ve Junior Ogan'la kiralık olarak; Alex Whitmore'unda bonservisini bedavaya aldık.
Bunların dışında gene kiralık oyunculara yönedik, 2. ve 3.lig takımlarından takıma katkı yapabilecek bebeleri toplamaya çalıştık...

Spoiler: ALEX WHİTMORE 

Spoiler: ANDREW BOYCE 

Spoiler: EDOUARD SCHONEOCKER 

Spoiler: HUGO FERNANDEZ 

Spoiler: JAMES THOMAS 

Spoiler: JİNDRİCH STANEK 

Spoiler: JOHNY HİGHAM 

Spoiler: JUNİOR OGEN 

Spoiler: KEVİN LY 

Spoiler: KHİUS METZ 

Spoiler: PERRY NG 

Eskilerden ziyade bu sezon yeni gelenlerden özellikle Hugo Fernandez, kaleci Stanek, Perry Ng ve Schoneocker'den beklentim büyük, takımı taşıyabilecek oyuncular umarım yüzümüzü kara çıkarmazlar.
Bu arada Hugo Fernandez için kulüp drektörüne teşekkür etmek lazım, takımda futbol direktörü ve baş gözlemci gibi personellerim olmadığı için adam bulma görevini yöneticilere paylaştırdım oda Hugo'yu buldu getirdi al hocam eti senin kemiği benim dedi eyvallah reis dedik takımımıza kattık Hugo'yu...

Spoiler: SEZON ÖNCESİ LİG GÖRÜNÜMÜ 

Bu sezonda şampiyon olma şansımıza 2.00 oran vererek ligin favorisi gösterilmişiz ilgili kurumlarca, kendilerine övgülerinden dolayı teşekkür ediyor ve kazasız belasız sakatlıksız bir sezon olmasını temenni ediyoruz...
Bu arada Omar Row gene sezona damga vuracak futbolcu olarak belirlenmiş, takımı kurtarsında damgasını kendisine saklasın diyoruz..