Gelen oyuncular bunlar. Açıkçası "Wonderkid" olarak değil de, kararlılığı yüksek olan gençlerden bir derleme yaptım. Öyle uçsunlar kaçsınlar demiyorum ama sanırım tutoring istemeden dahi yeterli seviyeye gelecek topçular var diye düşünüyorum.

Çalışkanlığı ve kararlılığı çok yüksek, bir de raporunda "Gol atmak için çok çabalıyor" ibaresini gördüm. Açıkçası şimdiden umutluyum bu çocuktan.

Yine bir sağ bek ama ileride de oynayabiliyor. Yaş olarak biraz bu ikisi diğerlerinden büyük kalıyor ama zaten büyük paralar vermiyoruz. Gelişirse ne ala gözüyle yaptığımız transferler bunlar.

Teknik özellikleri de hoşuma giden bu oyuncuyu Umut Bulut'dan özel ders aldırıyorum. Kararlılığı 1 düşecek ama geri kalan özelliklerinin gelişeceğini umuyorum.

Defans için umut vaad eden bir diğer isim de bu. Karar verme ve Önsezilerin güzel olması cezbetti.

Profili umut vaat etmese de, kararlılığı ve 201 boyu ile bir şeyler yapma umudu var.

Sanki gelecekte Orhan Gülleden ders alırsa iyi bir Orhan Gülle 2 olur gibi.

Mentali fena olmayan bir forvet oyuncusu daha. Umut Bulut'un 2. öğrencisi olabilir.

Açıklamaya lüzum yok

Bunu da oynatabilirim umarım. Profili çok iyi.