1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Galatasaray daha sittin sene altyapıdan oyuncu çıkaramaz. Beşiktaş çıkarır mesela. Neden ? Çünkü maaş dengesi yerinde. Biz de ki maaşlar o kadar fazla ve gereksiz yere o kadar çok transfer yapıyoruz ki. Yasin 2.5 milyon euro bonservis, Tarık bir o kadar, Olcan bir o kadar. Rezalet paralar bunlar. Sinan Gümüş Yasin kadar oynamıyor mu ? Oynuyor. Beşiktaş Olcay Şahan'ı nasıl keşfetti ? Ya da Oğuzhan'ı ? Güvenip formayı verdiler. Biz hala 21 yaşındaki oyuncuyu son 10 dakika oyuna alalım. Çok soğudum bu nedenlerden ötürü Galatasaray'dan ben.
    Fatih Terim kalsaydı, veya Mancini'ye bir şans daha verilseydi böyle olmazdı. Prandelli zaten en baştan bozdu takımı, Hamza hoca'da her ne kadar sevdiğim biri olsa da forma seçimleri adaletli değil ve güven vermiyor maalesef.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by deMarcos View Post
    Fatih Terim kalsaydı, veya Mancini'ye bir şans daha verilseydi böyle olmazdı. Prandelli zaten en baştan bozdu takımı, Hamza hoca'da her ne kadar sevdiğim biri olsa da forma seçimleri adaletli değil ve güven vermiyor maalesef.
    Fatih Terim takımı batırmıştı. Mancini benim izlediğim en iyi taktisyendi Galatasaray'dan geçen. Kalsaydı bence Emre Çolak'tan bir oyun kurucu DMC, Semih'ten sağ bek, Koray'dan TAŞ GİBİ bir stoper, Sinan Gümüş'ten de iyi verim alırdı.

Benim anlamadığım şeyse oyunculara istenen 7.5 Milyon Euro gibi bonservisleri çok görüp, Olcan'a 5, Yasin'e 3, Tarık'a 3 falan vermek. Oysa bu 3ünün yerine 10 milyon'a Podolski gelse herşey farklı olurdu. Biraz futboldan anlamıyor bizim yöneticiler. Trabzon örnek alınmalı. Adamların inanılmaz bir satış yetenekleri var.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Fatih Terim takımı batırmıştı. Mancini benim izlediğim en iyi taktisyendi Galatasaray'dan geçen. Kalsaydı bence Emre Çolak'tan bir oyun kurucu DMC, Semih'ten sağ bek, Koray'dan TAŞ GİBİ bir stoper, Sinan Gümüş'ten de iyi verim alırdı.

Benim anlamadığım şeyse oyunculara istenen 7.5 Milyon Euro gibi bonservisleri çok görüp, Olcan'a 5, Yasin'e 3, Tarık'a 3 falan vermek. Oysa bu 3ünün yerine 10 milyon'a Podolski gelse herşey farklı olurdu. Biraz futboldan anlamıyor bizim yöneticiler. Trabzon örnek alınmalı. Adamların inanılmaz bir satış yetenekleri var.
    Tutamadık be Mancini hocamızı şu takımda Taylan Fatih Terim'in gittiği sezonda takım dökülüyordu ne fiziken ne mental ne de taktiksel olarak takımın hazır olmadığı çok belliydi. Mancini'ni de taktiksel olarak üst düzeyde olsa da sanırım takımla kafalar uyuşmadı. Prandelli de tüyü dikti zaten.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Tutamadık be Mancini hocamızı şu takımda Taylan Fatih Terim'in gittiği sezonda takım dökülüyordu ne fiziken ne mental ne de taktiksel olarak takımın hazır olmadığı çok belliydi. Mancini'ni de taktiksel olarak üst düzeyde olsa da sanırım takımla kafalar uyuşmadı. Prandelli de tüyü dikti zaten.
    Takımla kafalarda uyuşmuştu fakat adam dedi ki bana düzgün 2-3 oyuncu alın. Onun yerine paramız yok, kemer sıkıcaz dediler. Gidip Olcan'a 5, Yasin'e 2, Tarık'a 2 vs. bir sürü gereksiz transfer yaptilar. Pandev'e, Hamit'e, Selçuk'a, Burak'a, Dzemaili'ye toplam 16 milyon euro maaş verdiler 1 yıllık. Rezalet.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Mesaj Yetkileri