Sayfa 562 / 578 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572 ... SonSon
16,831 ile 16,860 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Özgürcan,Cafercan veya Cem Sultan bir halt olamadı diye bu adamda mı olamayacak.Tamam olamayacak diyelim,alt yaş gruplarında sivrilen bir oyuncuydu Altuğ,elde tutmamak büyük aptallık,onun gelecekte iyi olması,kötü olması bir şey değiştirmez,kendi yaş gruplarında iyiyse,takımda kalmayı hak ediyordu.

Genel konuşuyorum,bu berbat altyapı sisteminin olduğu ülkede ''As takıma alınmadı demek ki kötüymüş.'' demek kadar sığ bir yorumda olamaz ayrıca.Biz Gökhan İnler'i üç büyük takımda da deneyip postalamış adamlarız.Şimdi ki dünya yıldızlarını zamanında ''Bundan bir halt olmaz.'' diyerek geri çeviren insanlarız.

Ya daha doğrusu sistemi olmayan bir ülkenin boş konuşan ve sadece konuşan insanlarıyız.İcraate gelince herkes kaçıyor bir şeyler yapmaktan,buna bizlerde dahiliz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu altyapıyla tam gelişemeyeceğini hepimiz biliyoruz. O dünya yıldızlarının da Gökhan İnler'in de burda beğenilip kalmaları durumunda şimdiki hallerinin çeyreğine bile ulaşamayacaklarını biliyoruz. Ben zaten tutmayacak falan demedim. Çok da karalar bağlamaya gerek yok çünkü alttan gelen Arda dışında bir adam yok onun da buradaki haliyle İspanya'daki hali belli.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Dünya yıldızı olsun demiyoruz,en kötü bir Emre Çolak bile olsa iyidir bizim ligimizde.Tarık'a kaç para verdik mesela,Tarık'ı o paraya alacağımıza daha kötüsünü altyapıdan yetiştirelim,oynatalım yani en azından boşa çarçur edilmez paralar.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Dünya yıldızı olsun demiyoruz,en kötü bir Emre Çolak bile olsa iyidir bizim ligimizde.Tarık'a kaç para verdik mesela,Tarık'ı o paraya alacağımıza daha kötüsünü altyapıdan yetiştirelim,oynatalım yani en azından boşa çarçur edilmez paralar.
    Benim gibi düşünen bir genç görmek ne güzel, her oyuncu star olacak diye birşey yok. Zaten star diye aldıklarımız da ortada, kadrolarımızda milyon Eurolar verip adam akıllı oynatmadığımız bir dünya oyuncu var ve onların hepsinin yerine çok ucuza altyapı oyuncuları çıkarılabilir. Aman aman bir altyapıya da gerek yok, önemli olan oynatmak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bi anlaşamadık la senle de europ. Daha doğrusu benim asıl demek istediğimi atlıyon hep Dediklerine lafım yok benim de üşüncem aynı zaten dediğim çok yaygara koparmaya da referanslarımıza bakıldığında bir Maxim Tsigalko bir Freddy Adu olma ihtimalı çok daha yüksek. Ayrıca en kötü Emre Çolak ne demek olum Ülke ortalamasının çok üstünde bir yeteneğe sahip Emre çözmesi gereken 1-2 sorunu var, çözebilirse önü çok açık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray daha sittin sene altyapıdan oyuncu çıkaramaz. Beşiktaş çıkarır mesela. Neden ? Çünkü maaş dengesi yerinde. Biz de ki maaşlar o kadar fazla ve gereksiz yere o kadar çok transfer yapıyoruz ki. Yasin 2.5 milyon euro bonservis, Tarık bir o kadar, Olcan bir o kadar. Rezalet paralar bunlar. Sinan Gümüş Yasin kadar oynamıyor mu ? Oynuyor. Beşiktaş Olcay Şahan'ı nasıl keşfetti ? Ya da Oğuzhan'ı ? Güvenip formayı verdiler. Biz hala 21 yaşındaki oyuncuyu son 10 dakika oyuna alalım. Çok soğudum bu nedenlerden ötürü Galatasaray'dan ben.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Galatasaray daha sittin sene altyapıdan oyuncu çıkaramaz. Beşiktaş çıkarır mesela. Neden ? Çünkü maaş dengesi yerinde. Biz de ki maaşlar o kadar fazla ve gereksiz yere o kadar çok transfer yapıyoruz ki. Yasin 2.5 milyon euro bonservis, Tarık bir o kadar, Olcan bir o kadar. Rezalet paralar bunlar. Sinan Gümüş Yasin kadar oynamıyor mu ? Oynuyor. Beşiktaş Olcay Şahan'ı nasıl keşfetti ? Ya da Oğuzhan'ı ? Güvenip formayı verdiler. Biz hala 21 yaşındaki oyuncuyu son 10 dakika oyuna alalım. Çok soğudum bu nedenlerden ötürü Galatasaray'dan ben.
    Fatih Terim kalsaydı, veya Mancini'ye bir şans daha verilseydi böyle olmazdı. Prandelli zaten en baştan bozdu takımı, Hamza hoca'da her ne kadar sevdiğim biri olsa da forma seçimleri adaletli değil ve güven vermiyor maalesef.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yasin bence gayette etkili bir kanat oyuncusu sadece fazla bencil giderilcek bir sorunmu evet... peki ya 15m euroluk bruma yine goruyoruz amator takimlara karsi birsey yapamiyor... yasin guzel rotasyon adami olur... olcani geri postalamak lazim.. brumayida ver kiraya gitsin gs oyuncusu degil suanda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by deMarcos View Post
    Fatih Terim kalsaydı, veya Mancini'ye bir şans daha verilseydi böyle olmazdı. Prandelli zaten en baştan bozdu takımı, Hamza hoca'da her ne kadar sevdiğim biri olsa da forma seçimleri adaletli değil ve güven vermiyor maalesef.
    Fatih Terim takımı batırmıştı. Mancini benim izlediğim en iyi taktisyendi Galatasaray'dan geçen. Kalsaydı bence Emre Çolak'tan bir oyun kurucu DMC, Semih'ten sağ bek, Koray'dan TAŞ GİBİ bir stoper, Sinan Gümüş'ten de iyi verim alırdı.

Benim anlamadığım şeyse oyunculara istenen 7.5 Milyon Euro gibi bonservisleri çok görüp, Olcan'a 5, Yasin'e 3, Tarık'a 3 falan vermek. Oysa bu 3ünün yerine 10 milyon'a Podolski gelse herşey farklı olurdu. Biraz futboldan anlamıyor bizim yöneticiler. Trabzon örnek alınmalı. Adamların inanılmaz bir satış yetenekleri var.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Fatih Terim takımı batırmıştı. Mancini benim izlediğim en iyi taktisyendi Galatasaray'dan geçen. Kalsaydı bence Emre Çolak'tan bir oyun kurucu DMC, Semih'ten sağ bek, Koray'dan TAŞ GİBİ bir stoper, Sinan Gümüş'ten de iyi verim alırdı.

Benim anlamadığım şeyse oyunculara istenen 7.5 Milyon Euro gibi bonservisleri çok görüp, Olcan'a 5, Yasin'e 3, Tarık'a 3 falan vermek. Oysa bu 3ünün yerine 10 milyon'a Podolski gelse herşey farklı olurdu. Biraz futboldan anlamıyor bizim yöneticiler. Trabzon örnek alınmalı. Adamların inanılmaz bir satış yetenekleri var.
    Tutamadık be Mancini hocamızı şu takımda Taylan Fatih Terim'in gittiği sezonda takım dökülüyordu ne fiziken ne mental ne de taktiksel olarak takımın hazır olmadığı çok belliydi. Mancini'ni de taktiksel olarak üst düzeyde olsa da sanırım takımla kafalar uyuşmadı. Prandelli de tüyü dikti zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Tutamadık be Mancini hocamızı şu takımda Taylan Fatih Terim'in gittiği sezonda takım dökülüyordu ne fiziken ne mental ne de taktiksel olarak takımın hazır olmadığı çok belliydi. Mancini'ni de taktiksel olarak üst düzeyde olsa da sanırım takımla kafalar uyuşmadı. Prandelli de tüyü dikti zaten.
    Takımla kafalarda uyuşmuştu fakat adam dedi ki bana düzgün 2-3 oyuncu alın. Onun yerine paramız yok, kemer sıkıcaz dediler. Gidip Olcan'a 5, Yasin'e 2, Tarık'a 2 vs. bir sürü gereksiz transfer yaptilar. Pandev'e, Hamit'e, Selçuk'a, Burak'a, Dzemaili'ye toplam 16 milyon euro maaş verdiler 1 yıllık. Rezalet.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

chedjouya bak sen fanta lutfen fanta lutfen

https://vine.co/v/OUxjdwhPu6A

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tarık Çamdal çöp resmen. Djalma gibi bir oyuncuya karşı bir tane doğru pozisyon alması, bir tane ayakta kaldığı ikili mücadele yok. 4.750.000 EUR bonservis bedeli verdik bu adama. Ağlayasım geliyor.

Olcan Adın sol bekte Telles'ten daha verimli top oynuyor. Telles'in abartılacak bir yetenek olduğunu düşünmüyorum. Seneye istediği kadar oynasın, yabancı sınırı varken oynaması bence gereksiz. Onun kontenjanı forvette Pandev'e harcasak daha faydalı olur.

Lig için

Muslera

Tarık
    Chedjou
    Koray
    Olcan

Emre
    Selçuk
    Melo
    Sneijder

Burak

Pandev

çok güzel olur bence.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

lig icin soyle oynasak daha iyi..

muslera
    sabri-koray-chedjou-olcan

emre-selcuk-melo-sneijder-yasin

burak

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Benim ideal kadrom bu şu an için

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Benim ideal kadrom bu şu an için

Burak'la Emre'nin yerini değiştir tamamdır. Önde basmak mı gerekiyor çıkar Emre'yi koy Sabri'yi. Temiz.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sinan şu takımda mutlak 11 olmalı,yerine oynayacak başka oyuncu yok,kanatlı oyun oynuyorsan şu an kanatlarda oynamayı hak eden iki oyuncu varsa Sinan&Yasin'dir.Pandev'i çıkarırsın,Sneijder'i ortaya çeker sola Yasin'i koyarsın ancak ben paslaşarak bir üretkenlik ortaya koyma konusunda Pandev&Burak&Sneijder üçlüsünün sürekli yer değiştirip birbirlerine pozisyon yaratacağını ve Sinan'ın savunma arkasına yapacağı koşularla etkili olabileceğimizi düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Sinan'ın hala zamana ihtiyacı var. Bruma kadar olmasa da o da mental açıdan hazır değil henüz. Yasin şu an için orayı en çok hakeden yedek.

Bu arada bir kaç hafta sonra öldürücü Sneijder totemimi devreye sokuyorum beyler haberiniz olsun

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kayseri'yi haftaya yenip derbide de yenilmezsek önümüzü açık görüyorum ben.

Bunlar olursa 33. haftaya kadar en sıkıntılı maç Trabzon deplasmanı olacaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Melo, bel fıtığı teşhisiyle ameliyata alınmış. Büyük bir ihtimalle sezonu kapattığı söyleniyor...
    Steam ID : byildirim04

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Takımda yeri dolmayacak üç isimden birisiydi Melo,sezonu kapattığını düşünmüyorum ancak en az 3-4 maçı kaçıracaktır.Yokluğunda Dzemaili verilen şansı değerlendirecektir,inanıyorum ona,inanmaktan başka çaremiz yok.

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Chedjou'yu denemeliyiz, Hakan Balta defansi toparlar.

Tapatalk ile gönderildi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

4-6 hafta içinde fizyoterapi çalışmalarına başlayacakmış Melo,7-8 haftaya da takımla çalışmaya başlasa,cidden sezonu kapattı diyebiliriz.Bu sene hiç zorlamadan tedavisini yapsın,kimse maçlara falan yetiştirmeye çalışmasın.Melo güçlü bir oyuncu,en kısa sürede toparlanıp dönecektir ama bu sezon için geçerli değil bu.

Fıtık bile olsa ameliyat bu,benim arkadaşım Ağustos ayında basit bir ameliyat oldu,ona rağmen hala oynayamıyor,oynamaya çekiniyor.

Bu işler öyle oldu bittiye getirilmemeli Melo ne kadar önemli bir oyuncu olsa da kalan futbol hayatında verimli olmak istiyorsa,bu sezon artık oynamamalı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bizim lig 21 hafta değil miydi ya ? Hazır Melo'da sakatken,lider de olmuşken bitirelim hemen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Melo'nun yerinde Chedjou'yu denemeli Hamza Hoca. Baya benzer tipte oyuncular. Stoper de Semih - Koray ikilisini izleyebiliriz. Fena da olmaz.

Olabilir. 1 yabancı hakkı da açılmış olur. Pandev, Telles de oynayabilir.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kayseri maçında bu şekil oynamalıyız.Burak'ın sakatlığı varmış hafif,riske etmeye gerek yok bence.Bruma yerine de Sinan oynamalıdır,gerçi Telles'i yazacaktım ancak Sinan benim favorilerimden birisi haline geldi,hızı,top sürüşü ve fiziği ile bizim ligde her türlü götürür kanatları.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu hafta Dzemaili'nin durumunu görmek lazım. Eğer iyiyse FB 11'im budur benim. Eğer Dzemaili toparlayamamışsa ya Chedjou'yu öne atıp yerine Balta'yı koyulacak ya da Dzemaili yerine Yekta'yı oynayacak.

Nesil
    2013
    Yer
    Budapeste

Dzemaili Melo'nun alternatifi olmaz cünkü iki farkli tipte oyuncular.

Dzemaili top tasiyan dikine oynayan savunmasi yetersiz oyuncu. Melo ise aksine savunmada cok iyi ki ligin en cok kritik top kapan oyuncusuymus mac basina 8 ile sanirim.

Dzemaili-Hamit-Selcuk 3lüsünü birarada görürsek daha iyi olur.

Ayrica Semih ve Koray ikilisiyle savunmanin kevgire dönecegi düsüncesindeyim özellikle Semih iki sezondur kötü.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hamit oynamasın arkadaş,Hamit varsa şampiyonluk yoktur.Adam o kadar kötü ki dayanamıyorum sahada görmeye,ne attığı pasta ne yaptığı mücadele de bir olay var,normal bir orta saha oyuncusu rakibi ile ikili mücadeleye girmeden topu takım arkadaşına yollar,bu adam pası alıyor gidiyor bir güreşiyor rakibiyle,topu kurtarırsa amenna pası atıyor,kurtaramazsa kontra yiyoruz,her maç kilit 4-5 tane top kaybı oluyor.

Sivasspor maçında iyi oynadı diyende net yanlıştır.Sivasspor o kadar boş bıraktı ki bizi Melo olsa maç 4-5 farka giderdi ilk yarıda,ama Hamit o kadar net pas hataları,yanlış tercihler yaptı ki televizyon karşısında delirdim.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

selcuk-sabri yapardim ben ortasahayi... sabrinin orda oynamisligi var hirsiylada birseyler yapar bence...

Mesaj Yetkileri