Sayfa 13 / 19 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 563 sonuç

Konu: Malezya'nın Dibinden Zirvesine Doğru l Kuantan l 4. Sezon

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

2. maça gelmeden önce sezon bitti ve yeni sezon fikstürü çekildi. Malezya çok ters bir memleket

Sezonun Beklenmedik Başarı Elde Eden Takımıyız

Bu başarı bu sezon ki beklentileri de etkiledi. Yönetim en kötü şampiyonluk mücadelesi istiyor

Yılın Oyuncusu

Bu ödülü açık ara Hussam hak ediyordu ve kazandı. Lig ve Kupa dahil 34 maçta 19 gol 17 asist ile takımı resmen sırtladı Listedeki diğer isimler Nazri ve Sven Kempers da takıma önemli katkı yaptılar.

Hussam sağ açıkta Kanat Oyuncusu-Destek , Nazri sol kanatta Çalışkan Kanat Oyuncusu-Hücum, Sven Kempers ise ofansif orta sahada Oyun Kurucu-Hücum veya orta sahada İyi Yönlü Orta Saha-Destek rolleriyle oynuyor.

Spoiler: Listedeki 3 Oyuncunun Profilleri 
    Last edited by RodiMood : 07.Şubat.2015 at 04:17

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Yeni sezon için TV gelirlerinin gelmesiyle mali durumumuz artıya geçti. Bu günü bayram ilan edip kutlamamız lazım Ama mali durumumuz geçenlerde Normalden Güvensiz'e düştü. Ayrıca son zamanlarda kulübün değerinde de düşüş var, sebebini anlamadım. Ama söyleyebileceğim tek şey, artık büyük oynamanın zamanı geldi. Bu uluslararası turnuva sayesinde kar yapacağız inş

Last edited by RodiMood : 07.Şubat.2015 at 04:17

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Başkan çıldırdı!!! Para saçıyor

Yönetimin maddi kaynak sağlaması sayesinde mali durum iyice toparladı. Ancak bu toparlama benim bir işime yaramıyor. Ne istesem reddediyorlar :P

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN KUANTAN FİNALDE !!!

YARI FİNAL 2. MAÇ

Tahmin ettiğim gibi rakip maça saldırgan başladı ama golü bulan taraf biz olduk. Ancak rakibimiz yılmadı ve ilk yarı 2 gol buldu. Devre arası taktiksel müdehalelerle rakibimizin hızını kestim ve ipleri tekrar elimize aldık ama son vuruşlarda beceriksizliğimiz tuttuğu için ikinci yarıdaki üstünlüğü skora yansıtamadık. Sonuç olarak ilk maçın avantajıyla finale yükseldik

Finalde rakibimiz baya tanıdık Benim için Büyük Final olacak.

Nesil
    2014

Hussam çok çok iyi performans sergilemiş, mali durum içinde şu olabilir belki takım geçen yıl bilanço'da bor devrettiği için yönetim o yüzden para vermiyo olabilir. Ama bu yıl AFK mı neyse işte o başlayınca Başkan atar bir iki bişey

Edit : Ben bunu yazarken Takzim güncellemesi geldi . Takzim'de yanlız hiç geri düşmüyor helal olsun adamlara bi sempati duydum onlara şuan

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Hussam çok çok iyi performans sergilemiş, mali durum içinde şu olabilir belki takım geçen yıl bilanço'da bor devrettiği için yönetim o yüzden para vermiyo olabilir. Ama bu yıl AFK mı neyse işte o başlayınca Başkan atar bir iki bişey

Edit : Ben bunu yazarken Takzim güncellemesi geldi . Takzim'de yanlız hiç geri düşmüyor helal olsun adamlara bi sempati duydum onlara şuan
    Bu sezon Konfederasyon Kupasına gideceğiz. Avrupa'da UEFA Avrupa Ligine denk geliyor seviye olarak, itibar olarak çok çok altında ama Oradan gelecek para baya iyi olacak

Takzim'e gelince, bir türlü ısınamadım ben onlara. Bizim küme çıktığımız sezon form düşüklükleri vardı o yüzden şampiyonluğu kaptırmışlardı. Biz gelince adamlara can geldi, her yerde karşımızdalar.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Final iyi olmuş hocam. 45 B para cepte diyelim.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Hocam kupada fenayız.Darul Takzim i gruplarda yenmiştik sanırım finalde de yeneriz.Mali açıdan da klüp düzelmeye başlamış.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Final iyi olmuş hocam. 45 B para cepte diyelim.
    Aynen, finalde kaybetsek bile 45 bin alıyoruz ama tabi ki o kupayı istiyoruz.
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Hocam kupada fenayız.Darul Takzim i gruplarda yenmiştik sanırım finalde de yeneriz.Mali açıdan da klüp düzelmeye başlamış.
    Gruplarda 1 maçı kaybettik , 1 maçı kazandık. Ligde de aynı durum var, ama ben Darul'ü yenebilecek güçte olduğumuza inanıyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Vay uluslar arası kupalara katılacaksın Para gelir inşallah diyorum ama gelmez heralde

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Vay uluslar arası kupalara katılacaksın Para gelir inşallah diyorum ama gelmez heralde
    Öğrenilmiş çaresizlik oluştu artık

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Final maçında canlı yayın yapayım mı ?

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Final günü geldi çattı ve taraftarımız tribündeki yerini aldı. Sadece Kuantan Fa taraftarları değil , Pahang taraftarları da bizi destekliyor. ( Pahang, Kuantan'ın içinde bulunduğu eyaletin adı )

Oyuncular ısınırken hoparlörlerden ilk 11 ler okunmaya başlandı.

NOT: Ben alışamadığımdan dolayı maçları 3 boyutlu yerine 2 boyutlu olarak izliyorum. Ancak anlatım yapacağım için bu maça özel 3 boyutlu izleyeceğim.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Maçın daha başında 7. dk iken Darul Takzim, kaleyi karşıdan gören bir noktadan frikik kazandı. TOpun başıan geçen Jonathan serin kanlı ve şanslı bir vuruşla topu üst direğe çarptırarak golü attı. Bu Jonathan başımızın belası bize karşı attığı 7. gol oldu toplamda

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Dk 13 , orta sahada topu kapan Darul Takzim kısa paslarla Kuantan savunmasının aklını karıştırdı. Arkada boş kalan Jonathan gelen ara pasla kaleciyle karşı karşıya kaldı ama topu yandan dışarı vurdu. Kuantan kalecisi iyi yer tuttu.

Dakika 20 yi gösterirken Darul Takzim uzaktan Kuantan kalesini yoklamaya devam ediyor. Toplamda 7 şutlarından 2 si kaleyi buldu 1 si gol oldu. ancak Kuantan karşı kaleye gidemedi bile

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

DK 25; Kuantan menajerinin oyuna müdehalesi işe yaramışa benziyor. Sol taraftan içe kat ederek arkada kendini unutturan Nazri, gelen topa gelişine vurdu ama kaleci çıkardı. Dönen topa tekrar vurdu , bu sefer direğe takıldı.

Dakikalar geçerken iki tarafta pozisyonalr bulmaya bulmaya devam ediyor ancak defansın ve kalecilerin son hamleleriyle halem 1-0 lık Darul Takzim üstünlüğü devam ediyor.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

37. Dakika'da sol taraftan Saarani'nin kestiği topu Johnathan çok rahat bir kafa vuruşuyla gole çeviriyor. Kuantan stoperlerinin ve kalecinisinin büyük hatası Darul Takzim 2-0 öne geçti.

Adam 2 oyuncunun arasından elini kolunu sallaya sallaya kafa vurdu ya :/

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam kupa sevdası bu sezonda kaldı. Artık Gelecek seneye bakmak lazım. Bari bir iki genç oyuna al da onlara şans ver.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Devre arası takımı azarladım ve 2 oyuncu değişikliği yaptım. 2. yarı takım daha derli toplu oynamaya başladı. Ardı ardına pozisyonlar buluyoruz.

GOOOOOOOOOOL. 70. Dakikada sağ kanatta Zaim, topu Hussam'ın koşu yoluna bıraktı. 1 fake atarak 2 rakibi oyundan düşüren Hussam topu penaltı noktasında duran yeni transfer Henry Lewis'e gönderdi. Lewis'te sert ve düzgün bir vuruşla golü yazdı. Kuantan 1 - 2 Darul Takzim

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hocam kupa sevdası bu sezonda kaldı. Artık Gelecek seneye bakmak lazım. Bari bir iki genç oyuna al da onlara şans ver.
    Bu sezon 1 kupa aldık , 2. yi de istiyoruz. Maç daha bitmedi

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Hadi bakalım bi gol daha atalım

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Dakika 72 , attığımız golden 2 dakika sonra bir duran top organizasyonundan golü yedik. Maçı çok zora soktuk. Kalecimin önsezisi birkaç tık yukarıda olsa bu maç çok farklı olabilirdi.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Tüh be, gitti maç. Neyse hocam sağlık olsun.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Hadi bakalım bi gol daha atalım
    Tüh be, gitti maç. Neyse hocam sağlık olsun.
    Sağlık olsun , finale kadar gelmek de iyi oldu. En azından para aldık

alsaydık kupayı cok iyiydi hocam

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Maça çok kötü başladık. Devre arası takıma sağlam bir fırça çektim ve 2 oyuncu değiştirdim ama yeterli olmadı. 2. yarı sallasak da deviremedik. Sağlık olsun, bizden kat kat güçlü rakibimize finalde yenildik. Darul Takzim'i tebrik ederim.

Finalede oynadığımız için 45 Bin avro para aldık.

Oyuncularımızdan Hussam Gol Kralı , Nazri ise Asist Kralı oldu

Last edited by RodiMood : 07.Şubat.2015 at 17:00

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by kraliyetnet View Post
    alsaydık kupayı cok iyiydi hocam
    takım gününde değildi

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Takım tatile çıkmadan yeni sezon hazırlıklarına başladı. Bu iyi bir şey mi yoksa kötü mü bilemiyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

İyidir heralde,bende karar veremedim

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Sağlık olsun Bu arada maçın görüntüsü Darul Takzimin tribünleri

Sayfa 13 / 19 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler