Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 35 arası toplam 35 sonuç

Konu: 1 sezonu ortalama ne kadar zamanda bitiriyorsunuz?

Quote Originally Posted by Lestad View Post
    Maç izlemeyi pek sevmiyorum. Maçları asistana verip oyuncu peşine düşüyorum ve 6-8 saatte bir sezon bitiyor. Bu zamanın çoğu oyuncu aramakla geçiyor.
    Keşfettiğin oyuncunun atacağı golleri canlı canlı göremedikten sonra ne anlamı var bu oyunun?

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Kariyer başlarında veya takım kadrosunda köklü değişiklikler yapılan sezonlarda genelde 4-5 gün. Ama kadro oturmuş ve ilk 11'im netleşmişse, genelde 1-2 günde bitiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Size tavsiyem oyunda yavaş ilerleyin ve canınız oynamak istese bile çok oynadığınızı düşündüğünüz zaman bırakın gidin sonra devam edin çünkü bi yere kadar gelince insanın beyni artık oyunu kaldırmıyor. O kadar emek harcadım günlerim bu oyunla geçiyordu ve hedefime ulaşamadan oyundan sıkıldım 1 - 2 haftadır neredeyse hiç oynamıyorum şuan biraz oynayasım geldi girdim.

malatyAdana!

Quote Originally Posted by Vatanarchy View Post
    Keşfettiğin oyuncunun atacağı golleri canlı canlı göremedikten sonra ne anlamı var bu oyunun?
    O oyuncuyu satmaktan zevk alıyorum Futbol ticareti çekiyor beni açıkçası. Ucuza al pahalıya sat

Quote Originally Posted by Lestad View Post
    O oyuncuyu satmaktan zevk alıyorum Futbol ticareti çekiyor beni açıkçası. Ucuza al pahalıya sat
    Öyle oynamak seni tatmin ediyorsa tabi söylenecek söz yok.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri