Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 129 sonuç

Konu: Timsahlar'la Olmadı Anadolu Kartalları ile Devam || KONYASPOR || Serzenish 2016-2017

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Son maçlarda toparlanmaya başlamışsın.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Transferleri gereksiz buldum açıkçası. Ligde de ilk 3 maç ve Fener maçı hariç iyiyiz. Daha da üstüne koyman lazım.
    Üstüne koymaya devam ediyoruz hocam. Banahene 'den güzel verim alıyorum. Transferlerden ben memnunum açıkcası

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    quansah iyi bir orta saha daha önce bende kullanmıştım bayağı verim aldım zaten stoperde oynatmak lig için olmasa b,le avrupada intihar olur
    Hocam aslında şu düşünceyle transfer ettim. Defans'ta üst üste sakatlıklar yüzünden doğru düzgün 11 de oynatacağım oyuncu yoktu. Quansah ise ön libero pozisyonunda oynuyor defansif anlamda iyi gördüüm için stoper'de düşünüyorum. Ethem Pürçir çok iyi performans vermeye başladı.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Son maçlarda toparlanmaya başlamışsın.
    Aynen öyle hocam. Daha çok dikine oynuyorduk bundan sonra daha ayağa top yapan hızlı bir oyun oynuyoruz.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

´ 9.HAFTA ´

Savunma anlamında çok iyi değiliz. 5 isabetli şutun 3'ü gol oldu. Bizde Goller bulup galip geldik

´ 10.HAFTA ´

TT Arena'da Galatasaray'ın isabetli şutu yok. Bu istatislik ne kadar iyi olduğumuzu gördük.

´ 11.HAFTA ´

Müthiş savunmamız devam ediyor. İsabetli dahi şutları yok. Hücum anlamında Volkan Şen istediğim performansı vermiyor. Devre arası 1 tane kanat oyuncusu almayı düşünüyorum.

´ 12.HAFTA ´

Diğer maçların haricinde bu maç Kontrolü biraz Kasımpaşa'ya bıraktık. Sonuca gitmeye çalıştık ve başardık.

´ 13.HAFTA ´

Üst üste bu kadar iyi savunma beni ayrı mutlu ediyor. 2 güzel golle galibiyete ulaştık

´ 14.HAFTA ´

Beşiktaş deplasmanında iyi mücadele ettik ve galibiyete ulaştık. Performansımız çok güzel

~ SÖZLEŞME ~

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

İyi toparlamışız , ligin ilk haftaları taktiğe alışana kadar biraz kayıp var ama sıkıntı değil.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalmış. Gözümden kaçmış umarım oyuncuyu tutabiliriz

Son haftalarda çok iyi bir seri yakalamışız. Bu yükseliş devam edecek inşallah

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kerim1990 View Post
    Son haftalarda çok iyi bir seri yakalamışız. Bu yükseliş devam edecek inşallah
    İnşallah bakalım benimde ümidim var. İyi oynamaya başladık

Batuhan gerçekte de gidici gibi ama inşallah tutarsın. Tutamazsan da Psg'den kiralayabilirsin. Psg gibi takımlar böyle oyuncuları alıp köşeye atıp sonra bırakıyor. Geri alabilirsin ileride

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Toparlamışız hocam, inşallah böyle devam eder.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Batuhan gerçekte de gidici gibi ama inşallah tutarsın. Tutamazsan da Psg'den kiralayabilirsin. Psg gibi takımlar böyle oyuncuları alıp köşeye atıp sonra bırakıyor. Geri alabilirsin ileride
    Bende öyle tahmin ediyordum.

Quote Originally Posted by deMarcos View Post
    Toparlamışız hocam, inşallah böyle devam eder.
    İnşallah güzel gidiyoruz.

Batuhan'ı fazla önemseme, Enes'i kadro da tutmaya çalış hocam. Takımlar ilgilenmeye başladıkça yeni sözleşme imzala, takımda 4-5 yıl tutabiliyorsun bu şekilde

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

´ 15.HAFTA ´

Fernandao takımı sırtladı . Hat-Rick yaparak bizi rahatlattı.

´ 16.HAFTA ´

Bu mağlubiyeti haketmedik diyebilirim. Deplasmandan puansız döndük. Penaltı kaçırmamızda puan almamızı engelledi.

´ 17.HAFTA ´

Çok kötü değiliz . 1-0 galip geldik.

´ 18.HAFTA ´

Hakemin maçı kopardığı an penaltı. Öne geçtik sonra duran toptan beraberliği buldular. Tecrübe burda öne çıktı.

~ SÖZLEŞME ~

Biraz fazla ücret verdik ama oyuncuyu elimizden kaçırmadık.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by imparator16 View Post
    Batuhan'ı fazla önemseme, Enes'i kadro da tutmaya çalış hocam. Takımlar ilgilenmeye başladıkça yeni sözleşme imzala, takımda 4-5 yıl tutabiliyorsun bu şekilde
    Enes ile sözleşme yeniledik zaten. Batuhan'da potansiyel veriyor bana daha fazla ücretlere satıcağımı düşünüyorum.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

~ TRANSFER ~

Mevcut genç oyuncularını takımlara kiralık gönderdik. Frey ise çok yüksek maaş alıyordu Harun'u ilk 11'de oynatıyorum. Bu sezon transfer yapamıyoruz çünkü mali fair play'e takılıyoruz. Sezon sonu daha hareketli bir transfer dönemi geçiricez

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

´ ÖN ELEME ´

Tamamı yedek takımla oluşan kadroyla birde penaltı kaçırınca mağlubiyeti engel olamadık

´ 19.HAFTA ´

Penaltıdan bulduğumuz gollerle galip geldik. Çok gol aradık ama penaltılardan bulduk

´ 20.HAFTA ´

Bu mağlubiyeti haketmedik diyebilirim. Deplasmandan puansız döndük. Penaltı kaçırmamızda puan almamızı engelledi.

´ 21.HAFTA ´

Çok orta yaptık ama gole ulaşamadık. Galibiyeti almak güzel oldu

Gidenler gayet yerinde olmuş. Gidişatta iyi. Devre arası transferini iyi geçirirsek bu havayla şampiyon oluruz diyorum

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Gidenler gayet yerinde olmuş. Gidişatta iyi. Devre arası transferini iyi geçirirsek bu havayla şampiyon oluruz diyorum
    Transfer yapmadan kapadık hocam . Bütçemiz dediğim gibi yok . Kulübü zorlamayada gerek yok . bu sezon çok çabalayıp yukarılara oynamaya çalışıcağız.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Gidişat ve sunum çok iyi takipteyim

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Gidişat ve sunum çok iyi takipteyim
    Teşekkürler . Sunumun beğenilmesi beni de mutlu etti teşekkürler

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

~ GENÇLER ~

Altyapıdan ümitle beklediğim oyuncular daha ilk sezondan göz dolduruyor.

Last edited by Serzenish : 08.Şubat.2015 at 15:38

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

ARKADAŞLAR REGENLER'DEN SONRA CRUSH DUMP HATASI ALDIM. BU YÜZDEN OYUN BİRAZ GERİYE GİTTİ VE REGENLERDE GİTTİ YENİ REGENLERİ PAYLAŞICAM BİRAZDAN

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

´ 22.HAFTA ´

Evimizde güzel oynarak galip geldik. Rakibimizin isabetli şutu yok.

´ 23.HAFTA ´

Zorlu bir deplasmandan 3 puan ile döndük. Önemli bir 3 puandı.

´ 24.HAFTA ´

1 golümüz ofsayt diğer penaltımızda verilmedi. Liderin 3 puan kaybettiği maçta hakemler bizi engelledi.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

HATA ALMADAN ÖNCE DAHA İYİ OYUNCULAR ÇIKMIŞTI. ÜZGÜNÜM ÇOK İYİ OYUNCULAR ÇIKMIŞTI .

~ YENİ REGENLER ~

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

- Mersin maçında alınan galibiyetten çok istatistikler dikkatimi çekti. Rakibi hapsetmişiz resmen. Adil bir sonuç olmuş.
    - Eskişehir gibi zor bir deplasmanda, özellikle son yıllarda Bursa & Es-Es atışmasının ne kadar ateşlendiğini biliyoruz. Bunlara rağmen Fernandao'nun tek kurşunuyla mücadeleden 3 puanla ayrılmışız.
    - Konya maçında ise yine klasik slogan.. "Futbolun Katili Türk Hakemleri".. Ancak ben herşeye rağmen şampiyon olacağına inanıyorum, ha gayret!

Regenlere gelince yine de çok kötü değiller. Üzerine düşülürse adam olur gibi bunlardan, buna da şükür diyelim..

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam Cd hatası almana çok üzüldüm. Heleki ilk çıkan regenlerin çok iyi idi. Bende o Abdulkadir ne imiş öyle diyecektim ki senin mesajını okudum. Yeni çıkanlar onların yanında iyi değil.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Konya maçını yensek çok iyi olacaktı hakem madara etmiş bizi , Türk futboluna damga vuracak bir sol bek gelmiş regen olarak bence değerlendirmek lazım.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by deMarcos View Post
    - Mersin maçında alınan galibiyetten çok istatistikler dikkatimi çekti. Rakibi hapsetmişiz resmen. Adil bir sonuç olmuş.
    - Eskişehir gibi zor bir deplasmanda, özellikle son yıllarda Bursa & Es-Es atışmasının ne kadar ateşlendiğini biliyoruz. Bunlara rağmen Fernandao'nun tek kurşunuyla mücadeleden 3 puanla ayrılmışız.
    - Konya maçında ise yine klasik slogan.. "Futbolun Katili Türk Hakemleri".. Ancak ben herşeye rağmen şampiyon olacağına inanıyorum, ha gayret!

Regenlere gelince yine de çok kötü değiller. Üzerine düşülürse adam olur gibi bunlardan, buna da şükür diyelim..
    Teşekkürler hocam. Önceki Regenlere göre biraz kötü geldi

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hocam Cd hatası almana çok üzüldüm. Heleki ilk çıkan regenlerin çok iyi idi. Bende o Abdulkadir ne imiş öyle diyecektim ki senin mesajını okudum. Yeni çıkanlar onların yanında iyi değil.
    Aynen öyle hocam regenler çok iyiydi ama hata yüzünden gitti

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Konya maçını yensek çok iyi olacaktı hakem madara etmiş bizi , Türk futboluna damga vuracak bir sol bek gelmiş regen olarak bence değerlendirmek lazım.
    Hakemler saolsun şansımız yaver gitmiyor.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

´ 25.HAFTA ´

Ligde puan durumunda önemli bir maçtı. Rakibimizi yenerek 2.liğe yükseldik.

´ 26.HAFTA ´

Rakibimiz 45 dakika 10 kişi götürdü buna rağmen üstünlük bir türlü sağlayamadık. Hücüm güçlerimiz fıs

´ 27.HAFTA ´

Oyun olarak hakettiğimiz bir maçtı. Ofansif oyuncularımızdan hiç verim alamamaya başladım. Sneijder'den frikikden güzel bir gol attı.

´ 28.HAFTA ´

Son saniye'de yediğimiz golle deplasmandan 1 puan ile ayrıldık. Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada fırsatları teker teker tepiyoruz.

´ 29.HAFTA ´

1 frikikden diğeri şansa atılan gol. Bu kadar şampiyonluğa yaklaşırken saçma puan kayıpları beni çok üzüyor.

KÖTÜ FORMUMUZ SONRASINDA TAKIM İLE BİR TOPLANTI YAPTIK. BAKALIM

Son 5 Haftaya girerken Rakiplerimizin ve bizim fikstürümüz

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

- Trabzon maçını hakederek kazanmışız, tebrikler.
    - Sivas maçında ise büyük bir avantajı elimizin tersiyle tepmişiz. Sağlık olsun..
    - Galatasaray ile maç başa baş gitmiş ama galibiyette olabilirdi. Sneijder bu sene frikikten bayağı atıyor.
    - Rize maçında ise şans yanımızda değilmiş. 3 puan son anda kaçmış.
    - İyi oynamamıza rağmen K.Paşa'ya mağlup olmuşuz. Buradan hücum'un etkisiz olduğunu görebiliyoruz.

Bizim deplasman maçları daha çok. Dikkat etmeliyiz..

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Hocam şampiyonluk zor ama 2. olabiliriz.

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri