Son maçlarda toparlanmaya başlamışsın.
Son maçlarda toparlanmaya başlamışsın.
Üstüne koymaya devam ediyoruz hocam. Banahene 'den güzel verim alıyorum. Transferlerden ben memnunum açıkcası
Hocam aslında şu düşünceyle transfer ettim. Defans'ta üst üste sakatlıklar yüzünden doğru düzgün 11 de oynatacağım oyuncu yoktu. Quansah ise ön libero pozisyonunda oynuyor defansif anlamda iyi gördüüm için stoper'de düşünüyorum. Ethem Pürçir çok iyi performans vermeye başladı.
Aynen öyle hocam. Daha çok dikine oynuyorduk bundan sonra daha ayağa top yapan hızlı bir oyun oynuyoruz.
´ 9.HAFTA ´
Savunma anlamında çok iyi değiliz. 5 isabetli şutun 3'ü gol oldu. Bizde Goller bulup galip geldik
´ 10.HAFTA ´
TT Arena'da Galatasaray'ın isabetli şutu yok. Bu istatislik ne kadar iyi olduğumuzu gördük.
´ 11.HAFTA ´
Müthiş savunmamız devam ediyor. İsabetli dahi şutları yok. Hücum anlamında Volkan Şen istediğim performansı vermiyor. Devre arası 1 tane kanat oyuncusu almayı düşünüyorum.
´ 12.HAFTA ´
Diğer maçların haricinde bu maç Kontrolü biraz Kasımpaşa'ya bıraktık. Sonuca gitmeye çalıştık ve başardık.
´ 13.HAFTA ´
Üst üste bu kadar iyi savunma beni ayrı mutlu ediyor. 2 güzel golle galibiyete ulaştık
´ 14.HAFTA ´
Beşiktaş deplasmanında iyi mücadele ettik ve galibiyete ulaştık. Performansımız çok güzel
~ SÖZLEŞME ~
İyi toparlamışız , ligin ilk haftaları taktiğe alışana kadar biraz kayıp var ama sıkıntı değil.
Son haftalarda çok iyi bir seri yakalamışız. Bu yükseliş devam edecek inşallah
Batuhan gerçekte de gidici gibi ama inşallah tutarsın. Tutamazsan da Psg'den kiralayabilirsin. Psg gibi takımlar böyle oyuncuları alıp köşeye atıp sonra bırakıyor. Geri alabilirsin ileride
Toparlamışız hocam, inşallah böyle devam eder.
Batuhan'ı fazla önemseme, Enes'i kadro da tutmaya çalış hocam. Takımlar ilgilenmeye başladıkça yeni sözleşme imzala, takımda 4-5 yıl tutabiliyorsun bu şekilde
´ 15.HAFTA ´
Fernandao takımı sırtladı . Hat-Rick yaparak bizi rahatlattı.
´ 16.HAFTA ´
Bu mağlubiyeti haketmedik diyebilirim. Deplasmandan puansız döndük. Penaltı kaçırmamızda puan almamızı engelledi.
´ 17.HAFTA ´
Çok kötü değiliz . 1-0 galip geldik.
´ 18.HAFTA ´
Hakemin maçı kopardığı an penaltı. Öne geçtik sonra duran toptan beraberliği buldular. Tecrübe burda öne çıktı.
~ SÖZLEŞME ~
Biraz fazla ücret verdik ama oyuncuyu elimizden kaçırmadık.
´ ÖN ELEME ´
Tamamı yedek takımla oluşan kadroyla birde penaltı kaçırınca mağlubiyeti engel olamadık
´ 19.HAFTA ´
Penaltıdan bulduğumuz gollerle galip geldik. Çok gol aradık ama penaltılardan bulduk
´ 20.HAFTA ´
Bu mağlubiyeti haketmedik diyebilirim. Deplasmandan puansız döndük. Penaltı kaçırmamızda puan almamızı engelledi.
´ 21.HAFTA ´
Çok orta yaptık ama gole ulaşamadık. Galibiyeti almak güzel oldu
Gidenler gayet yerinde olmuş. Gidişatta iyi. Devre arası transferini iyi geçirirsek bu havayla şampiyon oluruz diyorum
Gidişat ve sunum çok iyi takipteyim![]()
- Mersin maçında alınan galibiyetten çok istatistikler dikkatimi çekti. Rakibi hapsetmişiz resmen. Adil bir sonuç olmuş.
- Eskişehir gibi zor bir deplasmanda, özellikle son yıllarda Bursa & Es-Es atışmasının ne kadar ateşlendiğini biliyoruz. Bunlara rağmen Fernandao'nun tek kurşunuyla mücadeleden 3 puanla ayrılmışız.
- Konya maçında ise yine klasik slogan.. "Futbolun Katili Türk Hakemleri".. Ancak ben herşeye rağmen şampiyon olacağına inanıyorum, ha gayret!
Regenlere gelince yine de çok kötü değiller. Üzerine düşülürse adam olur gibi bunlardan, buna da şükür diyelim..![]()
Hocam Cd hatası almana çok üzüldüm. Heleki ilk çıkan regenlerin çok iyi idi. Bende o Abdulkadir ne imiş öyle diyecektim ki senin mesajını okudum. Yeni çıkanlar onların yanında iyi değil.
Konya maçını yensek çok iyi olacaktı hakem madara etmiş bizi , Türk futboluna damga vuracak bir sol bek gelmiş regen olarak bence değerlendirmek lazım.
´ 25.HAFTA ´
Ligde puan durumunda önemli bir maçtı. Rakibimizi yenerek 2.liğe yükseldik.
´ 26.HAFTA ´
Rakibimiz 45 dakika 10 kişi götürdü buna rağmen üstünlük bir türlü sağlayamadık. Hücüm güçlerimiz fıs
´ 27.HAFTA ´
Oyun olarak hakettiğimiz bir maçtı. Ofansif oyuncularımızdan hiç verim alamamaya başladım. Sneijder'den frikikden güzel bir gol attı.
´ 28.HAFTA ´
Son saniye'de yediğimiz golle deplasmandan 1 puan ile ayrıldık. Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada fırsatları teker teker tepiyoruz.
´ 29.HAFTA ´
1 frikikden diğeri şansa atılan gol. Bu kadar şampiyonluğa yaklaşırken saçma puan kayıpları beni çok üzüyor.
KÖTÜ FORMUMUZ SONRASINDA TAKIM İLE BİR TOPLANTI YAPTIK. BAKALIM
Son 5 Haftaya girerken Rakiplerimizin ve bizim fikstürümüz
- Trabzon maçını hakederek kazanmışız, tebrikler.
- Sivas maçında ise büyük bir avantajı elimizin tersiyle tepmişiz. Sağlık olsun..
- Galatasaray ile maç başa baş gitmiş ama galibiyette olabilirdi. Sneijder bu sene frikikten bayağı atıyor.
- Rize maçında ise şans yanımızda değilmiş. 3 puan son anda kaçmış.
- İyi oynamamıza rağmen K.Paşa'ya mağlup olmuşuz. Buradan hücum'un etkisiz olduğunu görebiliyoruz.
Bizim deplasman maçları daha çok. Dikkat etmeliyiz..
Hocam şampiyonluk zor ama 2. olabiliriz.