toramanın kararlılığı sanırım 19 yanlış mı gördüm eğer öyleyse güzel bir mentor olacağı kanaatindeyim
balta ise işimize yaramaz
kullanabileceğin mentor olabilecek adamlar mehmet topal olabilir, aklıma gelirse yine yazarım abi
toramanın kararlılığı sanırım 19 yanlış mı gördüm eğer öyleyse güzel bir mentor olacağı kanaatindeyim
balta ise işimize yaramaz
kullanabileceğin mentor olabilecek adamlar mehmet topal olabilir, aklıma gelirse yine yazarım abi
Hoşgeldin ligimize hocam, benden önce çıkma dur birlikte çıkalım![]()
Evet Evet Katılıyorum İsota.
Hatta Ben Gelene Kadar Siz Orta Sıralarda TakılınMuhtemelen Yaz Ayında Bende PTT'de Mücadele Ederim O Zaman Yazın Güzel Bir PTT Çekişmesi Yaşarız
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Kuantan kariyerini bitirdiğim zaman BAL liginden takım alıp hepinizden önce Süper Lig'e çıkaracam![]()
Hocam bence İbrahim'de Balta'da ders vermez merak ediyorum ders verdire biliyor musun? Bjk maçı kötü olmuş be hee bu arada seni yakaladım sanırım 2020-2021'deyim bende![]()
Dediğin gibi olabilirde Baga nın dediği aklıma takıldı. Adamı mentor olarak hiç bir genç kabul etmez. Sonra ikinci İbrahim vakası yaşarız.
Hoşbulduk hocam. Yalnız benim bu sezon çıkmak gibi bir düşüncem yok. Çıkarsak Süper ligdeki takımlar bizi yerler. Kalecimin biri 18 diğer 16 yaşında, onlara yazık olur. Zaten 40 puanlık bir hedefim var onu yakalamama da herhalde 11 puan falan kaldı. Sonrasında gençleride sahaya sürüp maç tecrübesi kazanmalarını düşünüyorum.
Ohoooo ben ozamana kadar Şl yi alırım üstüne ikinci kariyere geçerim.
Gel gel sen neler yapacaksın görelim.
Dur BJK deme bana yanerden nereye verdik. Neyse ki kendi ayakları ile düştüler. Şuan grupta lideriz. ve çıkmayı ikili averaj sayesinde garantiledik.
PTT 1. Lig 18.Hafta
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
PTT.1.Lig 19.Hafta
[IMG][/IMG]
Bu maçtan önce ZTk da Kayseri ile oynadığımız için yedek ve gençleri sahaya yolladım. Onlarda yüzümü kara çıkarmadı. 16 lık kalecimiz de görevini yerine getirdi.
[IMG][/IMG]
Yönetim beklentileri değiştirmek için seçenek sundu ama biz yine aynısında karar kıldık.
[IMG][/IMG]
Transfer geçmişimiz.
[IMG][/IMG]
Açıkçası Anılı neden aldım bende bilmiyorum. Orta sahamda zaten oynayacak oyuncularımın sayısı fazla iken neden aldım bilmiyorum.
Samed ise zaten 1,5 yıldır bizde kirada idi. Sonunda tapusunu da aldık.
Transfer yapmayı düşünmüyorum. Ama gitmek isteyen olursa yada gençlere kiralık teklifi gelirse onları gönderebilirim. Bir de habire as oyuncularıma kiralık teklifleri geliyor. Bir kaçı da izleme altındalar. Sonra gideceğim diye tutturmasalar bari. Hüseyin Ekdal hala Gaziantep Bld. ye göndermedim idye üzgün. Duruma göre sezon sonu onu yollayabilirim. En kârlı bir şekilde tabiki.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
ZTK Grubu 4. Maç
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Bu sonuçla birlikte Kayseriye karşı ikili averaj ta üstün duruma geçtik. Bundan dolayı da gruptan çıkmayı garantiledik.
AdanaDemirspor maçından sonra bir 20 günlük ara tatile girdik. Bende hemen devlerle bir hazırlık maçı ayarladım.
Bu sayede kasamıza bir 815,000 TL daha para girecek. Sizlere de tavsiyem özellikle PTT 1. ve 2. ligde kariyer yapan arkadaşlar bu üç takımla deplasmanda maç yapın. Kasanızı ihya edersiniz.
[IMG][/IMG]
Bu sezon kasamızın maşallahı var. Daha 1 M TL nin altına düşmedi.
Sezon sonu iyi bir bütçe verebilirler. Ama ben bir iki Bossman ile anlaştığım dışında iyi bir regen gözüme çarpmazsa transfer yapmayacağım. Elimdekileri geliştirmeye çalışacağım.
[IMG][/IMG]
Hocam takımın maşallahı var süper gidiyoruz![]()
iyi gidiyoruz iyi maşallah
PTT 1. Lig 20. Hafta
[IMG][/IMG]
Gençlerimizide sahaya sürdük. Ve kendileri bizi utandırmamaya devam ediyorlar.
Allah nazardan sakınsın ama bu Semih 'in tüm golleri penaltıdan oldu. Çok şükür daha kaçırmadı.
[IMG][/IMG]
PTT 1.Lig 21.Hafta
GENÇLERİMİZ IŞIL IŞIL PARLIYORLAR.
[IMG][/IMG]
Hocaları her ne kadar süper lige çıkmamak istesede oyuncular çıkmak için başka türlü oynuyorlar.
Bu yüzden yine gençleri sahaya sürdüm. Sahada 8 tane 20 yaş ve altında oyuncumuz vardı. Onlar da resmen parladılar.
[IMG][/IMG]
ZTK Grubu 5. Maç
[IMG][/IMG]
İkinci bir Gaziantep Bld vakası yaşadık. 500 den fazla isabetli pasımız 10 mutlak gol şansımıza rağmen maçı alamadık.
[IMG][/IMG]
Şu istatistiklerle maçı verdik.
[IMG][/IMG]
Eğitimimiz bitti. Tabi kasamız da paramızda olunca hemen yenisine gittik.
[IMG][/IMG]
Denizi geçip derede boğlmuşuz resmenŞu oyuncu güncellesinler artık ya Denizli maçındaki sinir harbini anlayabiliyorum
![]()
İki maçta da Süper lig Takımı Kayseriyi ezdik, Beşiktaş şans eseri elimizden kurtuldu ve biz o istatistiğe rağmen Giresuna yenildik.
Zaten iki golleride organize değildi. İlk gol direkten dönen topu çıkarmak isterken yanlışlıkla gol oldu. İkincisinde ise atakta iken adam kaçırdığımız için ani atak ile iki stoperime rağmen golü attılar.
kupadan elenmedik dimi
0 Maclar dan bende çok yaşadım
anlıyorum kısmet ama bu aksiliklere rağmen çok çok iyiyiz
Yok elenmedik. Ama BJK yi gruplara gömebiliriz.![]()
Gömelim tabi D
Gidişat iyi gruptan çıkacağız.
kim gelirse gelsin tüm beklentileri fazlasıyla karşiliyoruz![]()
Hocam maçlar çok 5 er 6 şar atıyosun bütün takımlaraGiresun da şansızlık olmuş.
Süper Lig geliyor sanki![]()
Süper Lig'i de göreceğiz inşallah sezon sonunda![]()
Aynen öyle dostum.
Takım açıldı tam gaz gidiyor. Ama tam transferin son günü oyuncu incelerken bir yandan da forumda yazı yazarken oyun donmasından dolayı Denizli maçını tekrar yaptım. Çünkü son save Giresun maçından sonra almışım. Yine gençlerle çıktım. Hatta bir genç fazla oynattım. Yedekten başladı ama yine sonuç değişmedi. Sadece attığımız gol yarı yarıya düştü.
Her ne kadar istemesem de bu hızla gidersek çıkacağız gibi duruyor.
Her ne kadar istemesem de bu hızla gidersek çıkacağız gibi duruyor.
Arkadaşlar yukarda da söylediğim gibi benim oyun aynı anda forumda konulara yazı yazarken bazen donuyor açılmıyor ancak görev yöneticisinden iptal etmezsem olmuyor. Bu yüzden donduğu için tekrar başlattım. Giresun maçından sonraya gittik. Denizliyi bir daha oynadık. Bu sefer 3-1 yendik. Ama o zaman aldığım genç oyuncuyu yine aldım. Akşam profilin paylaşacağım. Baktığım bir kaç oyuncu hala var. Ve transfer dönemimiz bitmedi.Bu arada BJK Kayseriyi yendi. Daha öncekinde Kayseri onu yenmişti. Şu anda ikimizde çıktık. Ve son maçta liderlik için evimizde kapışacağız. Keşke daha önce kayıt etmiş olsaydım. Belki BJK grup aşamasında elenebilirdi. Sağlık olsun. Şimdi rakibimizi bekliyeceğiz.
Hayırlısı olsun be abi![]()
Hayırlısı
PTT.1.Lig 21.Hafta
Daha önce dediğim gibi oyunun donması yüzünden Denizli maçını tekrar oynadım.
[IMG][/IMG]
Yine genç bir kadro ile çıktım. Yine kazandık.
[IMG][/IMG]
İlk 11 de 20 yaş ve altı 9 oyuncumuz vardı.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
ZTK Grubu 6. Maç
Zaten çıkacaklar belli idi. Biz ise lideri belirledik.
[IMG][/IMG][IMG]
[/IMG]
[IMG][/IMG]
Bu arada BJK maçı öncesi medya toplantısında ilginç bir cevap şıkkı vardı.
[IMG][/IMG]
ZTK gruplarında oluşan son durum ve 4. tur eşleşmeleri
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
PTT 1.Lig 22. Hafta
[IMG][/IMG]
Gençlerimizle zorladık ama yıkamadık. Sağlık olsun. Önemli olan gençlerimizin maç tecrübesi kazanmaları ve gelişmeleri olduğundan sorun etmiyorum.
[IMG][/IMG]
PTT.1.Lig Puan Durumu
[IMG][/IMG]
Arkadaşlar Telefonun şarjı bitiyor. Netten çıkacağım. Sizlerin kariyerine yarın fırsat bulursam işyerinde bakacağım. Cümleten iyi geceler dilerim.
emeğine sağlık abi iyi geceler
Abi kupada çok iyi gidiyoruz fakat ligde performans çok dalgalı. Kupadaki gidişatı gördükten sonra ilk 6ya girip süper lige çıkacağımızı düşünüyorum. Finansta kendine gelmiş maşşallah![]()
Teşekkürler.
Önceleri pek inancım ve isteğim yoktu ama dün yatmadan önce yaptığım son iki maçımı görünce artık Şampiyonluğa oynamaya karar verdim. Şu anda liderle aynı puandayız ve onların 1 maç eksiği var. Üstümüzdeki takımların puan kaybetmesi bizim kazanmamız yüzünden potaya girdik. Sonumuz hayrolsun.
Ziraat'te Final'i görürüz, Ligde de Play off kesin gözüyle bakıyorum. Oyunun kaderide değişmiş napalım hayırlısı olsun![]()
Vay be nereden nereye![]()