Yeni liginde kaliteli takımlar varmış. Kolay gelsin hocam![]()
Yeni liginde kaliteli takımlar varmış. Kolay gelsin hocam![]()
Taraftarlar arasında en iyi seçilen Cenk in profilinde neden Kırıkkalespor yerine Manisaspor yazıyor anlamadım hocam ?![]()
Teşekkür Ederim Sağolun. Rakipler Güçlü Değil Bayağı Bir Güçlü Özellikle Ordu Maçlarını Sabırsızlıkla Bekliyorum
Bu Arada Cenk Yılmaz'ı Manisaspor'dan Kiralamamıza Rağmen Sevdiği Kulübü Kırıkkalespor Oldu. Sevdiği Kişide Benmişim
Oyunu Açtım. Personel Sayımız 8'e Yükseltilmiş. Kulüpte Şuan 4 Tane Antrenör Var Sözleşmesi Biten Bir Kaleci Antrenörü Var O da Gidecek 5 Tane Antrenör Alma Hakkımız Olacak. Çok İyi Takviye Yapabiliriz Bu İmkanla.
Ayrıca Görünmeyen Diğer Personel Kontenjanları 21 Yaş Altı ve 19 Yaş Altı Personellerinden 2 Kişi Bulundurabiliyoruz. Ayrıca Gözlemci Sayımız 5 ile Sınırlandırılmış.
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Benim Tokatta yok o kadar personel sayısı. Aslında Başkan dan istesem verir denemek lazım.
Ben İstedim Daha Artırmıyor. Ayrıca Antreman Tesislerini Geliştirme Konusunda da Defalarca Hayır AldıkBu Tesislerle Başarılı Olmamız Çok Ama Çok Zor Gibi...
Mevcut Kadroda Devam Edeceğimiz İsimleri Belirledim. Daha Önce Belirttiğim Oyuncularla Kiralık Sözleşmelerini Uzattık. Kendi Oyuncularımızla da Belli Bir Maaş İndirimi ve Rotasyon Statüsünde 1 Yıl Daha Anlaşma Sağladık. 1-2 Güne Sözleşmeleri Yenilenir.
![]()
Personellerimiz Yavaş Yavaş Belli Olmaya Başladı.
Oyunculuğu Döneminde Trabzonspor Forması da Giyen ve 26 Maça Çıkan Musa Büyük ile Antrenör Olarak Anlaştık. Ayrıca Kaleci Antrenörü Olarak da Çok Üst Düzey Bir Profile Sahip Olan Levent Taşkın ile Anlaştığımız İçin Çok Mutluyum.
![]()
Ekibi iyi tutmak önemli bu senede atlarsak fena olur![]()
Memleketimin takımında, yeni sezonda da başarılar.Kariyeri yeni takip ediyorum.
![]()
Kaleci antrenör ü iyiymiş hocamhayırlı olsun 2 side
![]()
Antrenörlerin iyi imiş.
Beyaz gruba düşmene sevindim. Artık ikincilikte bile çıkabilirsin.
Yeni personeller iyi gibi bakalım transfer takviyeleri nasıl olacak genel olarak kadroyu koruycaksın anladığım kadarıyla ama yanıltmaz inş
Akhisar ilçe değil mi [emoji20]
Levent hoca efsane gözüküyor
Ordu'dan yersin 3-5 tane emi![]()
Levent'in profile bak ya senOyunculuğunda olamadı kaleci antrenörlüğünde olacak gibi
![]()
asansör takımlarını sevmemsende onlardan olma baga
![]()
@davidalaba27 Ekip Sağlam Oldu da Henüz Çalışacak Oyuncu Bulamadık11 Tane Oyuncumuz Var Elimizde. Temmuzun ilk Çeyreğini Geçtik
@Hoaxer Teşekkür Ederim Hemşerim, Sende Hoşgeldin Bu Arada. Umarım Sürekli Bu Forumun Müdavini Olursun İnşallah.
@rexpo1994 Teşekkürler. İyi Olduğu İçin Hemen 5 Yıllık Antlaşmayı Kabul Ettirdim. Levent Hoca ile Beraber Takımı Uçuracağız İnşallah.
@pusathan01 Çok İyisinZaten Bir Tarafı Çözdük Bu Seferde Oyuncular Sıkıntı. 3.Ligden Daha Zor Olacak Burası. Elimizde Bu Sefer Oyuncu Yok. Piyasada da Şuana Kadar Teklif/Takip Ettiğimiz Oyuncular Bize Yüz Vermedi
@Barak Vallahi Bu Gidişle Yeniden Eski Oyuncularımıza Sarılacağız Heralde
@roomonecool Kırıkkalespor Süperlig'de Oynarken Henüz Akhisar Futbolda Yoktu. 1978 Sezonunda Süperlig'de Mücadele Eden İlk İlçe Takımıydı.
@LifeYourself Senin Canın Sağolsun Afiyetle Yerim BendeDikkat Et Bende Onlara Sonradan Karşılık Vermeyim
@kerim1990 Aslında CM 2-3'de Çok Potansiyelli Bir Kaleciydi. Güzel Gelişiyordu. Ama Gerçekte Ortalardan Kaybolan Nice Oyunculardan.
@urwrdskkn Asansör Olmayı Kim İster ki ZatenValla Düşmesem Eğer Bu Sezon Başarılı Sayarım Kendimi.
Yönetim Sağolsun Maaşımıza Yine Zam YaptıBende Seve Seve Aynı Şartları 44.000 Önermişlerdi Düz Hesap 45.000 ile Anlaştık
Yönetimle Sürekli İrtibat Halindeyiz. Antreman ve Genç Tesislerini Geliştirmeye Bir Türlü Yanaşmıyorlar. Kardeş Kulüp ve Pilot Kulüp Aramalarını da Söyledik. Pilot Kulübü Bulamadılar. Kardeş Kulüp Olarak;
- Başakşehirspor
- Fenerbahçe
- Çaykur Rizespor
Antalya ile Devam Etsek mi? Yoksa Bu 3'ünden Biri ile mi Anlaşsak Bilemedim?
Fenerbahçe ve Başakşehir Yıllık 62.000 Lira Veriyor, Rizespor'da Yıllık 60.000 Lira Veriyor
![]()
Abi tabiki Fenerbahçe oyunda Bursa'dan sonra en iyi genç tesisi olan takım FB sonra Altınordu
al feneri al feneri al al al al al![]()
Fenerbahçe iyi olur hem PTT de de işe yarar![]()
Bulmuşsun Feneri dediğine bak. Ben olsam direk kapardım.![]()
Tabii ki Fenerbahçe![]()
Uleyn Ne Kadar Fenerli Varsa ToplanmışYoğun Baskılara Dayanamayıp Antalya ile Anlaşmayı Sona Erdirdik.
Artık Yeni Kardeş Kulübümüz Sarı-Lacivert Fenerbahçe.
Transferlerde Şuan İnanılmaz Bir Zorluk Yaşıyorum. Piyasada Bize Gelebilecek Oyuncu Sayısı Çok Az. Kabul Edenlerin Hepsi de Çok Yetersiz?
İşte Süperlig Takımlarından Kiraladığımız Oyuncular;
![]()
Şimdilik Gelen Oyuncular Bunlar, Açıkçası Transferlerin Hiçbirinden Memnun Değilim Oyuncu Kıtlığı Hat Safhada ve Bu Zor Durum Beni Oyundan SoğutuyorBelki Kariyer Burada Bitebilir!!!
![]()
Last edited by BaGa TaRKaN : 10.Şubat.2015 at 20:28
Abi sen oyuncu kıtlığı görmek istiyorsan, Malezya'ya uğra istersenBana oyuncu kıtlığı diyosun ya
![]()
Regen's Kırıkkalespor olmuşuz![]()
17'lik meslek liseli ergenleri toplamışsın. Sonu iyi değil bu gidişin
()
Abi Fener son anlara doğru sana bir liste göndericek.Kiralayabileceğin oyuncular diye.Tabi Fener'den ne kadar oyuncu gelmek ister bilmiyorum.Aslında daha düşük bir takımın kardeşi olmak senin için daha iyi olurdu.Daha olgun oyuncular kiralayabilirdik.
Abi gözlemcilikte bir sıkıntı var sanırım . Oyuncu kıtlığı falan yok oyunda Datan kaç oyuncu bilmiyorum ama o kiraladığın bebelerin sana hiç bir faydası olmaz. Bedelsiz oyuncu kaynıyor oyunda yeterki iyi bir gözlemciyle doğru gözlemi yaptır.
@RodiMood Valla Sende Yine Birkaç Ülke Açıktır Bende Sadece Türkiye 2.Ligine Kadar Açık 3.Ligi de Kapattım
@davidalaba27 Hak Yolunu Seçip Doğru Yolu BuldukKiralık Gelen Bütün Oyuncuları Geri Evlerine Yolladık
@SAİT71 Hayatımda FM'de İlk Defa Bir Sezonda Takım Nasıl 360' Derece Döner Onu Gördük. Ama Devam Edip Etmeme Konusunda Çok Kararsızım.
@LifeYourself Daha Henüz Öyle Bir Liste Gelmedi. Gelse de Bakalım Oyuncu Kabul Edecek mi Bizi?
@Barak Teşekkür Ederim Kardeşim. Senin Sayende Güzel Bir Şey Öğrendim. Dediğin Gibi Gözlemcilerin Sunduğu Raporlara İtibar Edilmeyeceğini Anladım. En Azından Kadro Genel Olarak İyiyse Gözlemciler de Kadroya Uygun Oyuncular Buluyor Ama Kadro Çok Vasat Olduğundan Önerilen Oyuncular Liginde Çok Altında Oyuncular Oluyor.
Ben Süperlig ve PTT Ligindeki Takımların 1 Temmuz İtibariyle Serbest Bıraktıkları Bütün Oyunculara Tek Tek Bakarak Yeniden Kadroyu Şekillendirdim. Gelen Bütün Kiralıklar Yeniden Evlerine Döndü. Kadro Biraz Düzene Oturdu Ama Bu Kadroyla da Çok Fazla Bir Şey Yapamayız. Bu Sezon Beklentileri Çok Düşük Tutmaya Gayret Edeceğim. Ama Paylaşım Konusunda Hâlâ Çok Kararsızım?