Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 50 arası toplam 50 sonuç

Konu: İngiltere'de Ay Yıldızla Hak Edilen Yere !

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Kupa şu aşamada çok önemli değil ama ligde fena olmayan bir başlangıç yapmışız. Yürü Pompey

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Kupada bir tur geçmende iyi bana kalırsa. Ligde de iyi bir başlangıç yapmışsın. Samed'ten bende pek verim alamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

4'de 4 !

2 deplasmanda 2 evimizde oynadığımız toplamda 4 maçta 12 puan topladık ve ligde ağırlığımızı hissettirdik. Sezon başındaki transferimiz ve hücum hattındaki en büyük silahımız Pozo, bu 4 maçta 3 kez ağları havalandırdı. Ancak oynanan son maçta Wycombe karşısında Pozo'nun ayağı kırıldı. Yaklaşık olarak 5 ay sahalardan uzak kalacak olan oyuncumuzun yerini nasıl dolduracağımız merak konusu

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

4/4 yapmak çok iyi olmuş , Pozo'nun sakatlığı çok kötü 5 ay olması aşırı kötü.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

6 Maçta 16 Puan !

4'de4'lük seriinin ardından 5 aylık Pozo sakatlığının ardından yerini doldurmak için alternatif forvetlere şans vermeye başladık ve onlarda gayet iyi performans gösterdi ve gollerini attılar. 6 Maçta 5 galibiyet 1 beraberlik elde edip ligde liderliğe oturduk.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

başarılar hemşerim takım seçimide gayet iyi olmuş

Kiwomya ve Şorley İyi Futbolcular. Pozo'yu Aratmazlar.

İstatistikler de Gösteriyor ki Bu Ligde Bizi Zorlayan Bir Takım Yok. Şimdiden 1.Ligin Taslağını Hazırlayalım.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Tebrikler sonuçlar çok iyi Pozo kötü olmuş neyse ki yerini doldurmuşsun başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İngiltere'de Pompey Rüzgarı

Sky Bet League 2'de fırtına gibi esen Pompey galibiyet rüzgarını arkasına aldı. Pozo'nun yokluğunda Stokkers'ı takıma adapte ettik ve çok iyi verim almaya başladık. Bu dönemde ligde liderliği bırakmadık ve yakın rakiplerimize fark açmayı da unutmadık.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim çok güzel gidiyoruz devamı gelir inşallah.

Takım ligde sazı eline almış durumda,umarım aksilik yaşamadan güle oynaya bitiririz ligi birincilikle.

Hocam bu lig forvetleri kaybetmene ragmen cok hafif gelmis. Ust ligde basarilar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

FA CUP'a Erken Veda

2.Ligde fırtınalar estiren Pompey FA Cup'da yalnız bir tur geçebildi. İKinci turda Oldham'a boyun eğerek elenen Pompey'de teknik direktör Murat Özdemir "Asıl hedefimiz ligde başarı yakalamak o yüzden bu tür maçlara pek fazla önem vermiyoruz. Hedefimiz bir an önce hakettiğimiz yere geri dönmek o yüzden takımımı fazla zorlamak istemiyorum bu tür maçlarda." dedi.

Kariyerinde başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ligde sallanmaya başladık ama liderlik koltuğunda devam ediyoruz.

17. Default

Tebrikler baya güzel toparlanmış takım. Başarılarının devamını dilerim

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu sezonki hedeflerimizden birisi bu basit kupayı kazanmaktı ve sonuca da rahat gittik. Sırada Lig şampiyonluğu var.

johnstones'u almışız adam gibi para versede bi işe yarasa kupa 50 bin euro para veriyo kazanana

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Başarılar dilerim murat sen hayatta mıydın?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri