Sizce GALATASARAY turu geçermi diye aptal bir soru sormuyorum kaç fark olur sizce bu maç?
Sizce GALATASARAY turu geçermi diye aptal bir soru sormuyorum kaç fark olur sizce bu maç?
Başlık düzenlendi..
O takımın bir adı var, küçümsemenin de bir adabı..
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
eğer ilk mac farklı bitmeseydi bu mac 3 skorlu olurdu. galatasaray turu gecer ama bence gruplarda sonuncu olur
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
galatasaray 3-1 kazanır macı
gruplar için konuşmanın zamanı değil onu başka topicte tartışırız
berabere bitebilir bugünki maç
belirsiz maçç ama gs ağır basıyo
büyük ihtimal G.S. kasmayacaktır kendini..Beraberlik ağır basıyor ama ülke puanı için G.S'nin kazanmasından yanayız..Ama tur atlayacağı kesin..(Futbolun tanrıları bir iş çevirmezse)
kura çektim galatasaray 3-1 yenicekbak bu lafımı unutmayın
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Arkadaşım sanırım başlıkta da küçümseme yapmışsın bu tavrın da hiç hoşuma gitmedi. Sonuçta biz rakibi küçümsemekten çok çektik. O nedenle ne olursa olsun karşıdaki rakibe saygı duymak zorundayız...Originally Posted by bUradAyız_uA
Maç hakkında düşüncelerime gelinde eğer onlar kazanmak ister ve şuursuzca saldırısa bu GS için bir avantaj olur ve oradan rahat bir galibiyetle dönerler. Yok bize beraberlik yeter derse Mlada çünkü çıkamayacaklarını düşünüyorlardır büyük br ihtimalle o nedenle yenilmemeyi düşünürlerse maç berabere bitebilir GS de fazla sıkmaz ama yine de en kötü ihtimal tek farkla da olsa GS kazanır diyorum....
"YÜCE ATATÜRK"
he bu arada mlada nın taraftarı baya güzel samiyende nerdeyse bizim sesimizi bastırıyolardı adamlar gol yiyo yinede mlada blesnaw diye bağırıyolar![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Rakibi küçümsemedim sadece adı aklıma gelmediBu arada ilk maça bakılırsa rakibi küçümsemiyorum gerçekleri söylüyorum iki takım arasında 3 kumaş farkı var!
hataları affetmıyo
GS bu maçı kazanır ama ilk maç gibi kolay olmicağı kesin
[SIGPIC][/SIGPIC]
Maç 1-1 sona erdi ve turu atladık.Galatasaray'ımızı kutluyorum
![]()
İnşallah gruptanda çıkarız.![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
gruptan mı çıkarız ?
gerçekçi olalım. 3.lük büyük başarı olacaktır.
hasanın golü süperdi
mondinin kurtarışları süper ötesi
Ya sen harbiden Galatasaray'lı olduğuna eminmisin?Originally Posted by Frank_Castle
yeter bu kaçıncı mesajın önceki mesajın silindi hala yazıyosun yaOriginally Posted by Frank_Castle
![]()
![]()
kötü maçtı ama zaten önemsiz maç ben pek umutlu değilim avrupadan takımın bu hali çok kötü gözüküyo
Ben umutluyum. Her zaman Galatasaray'a güveniyorum. Hep destek tam destek![]()
vbende güveniyom ama herşey ortada
Harbiden Galatasaraylı olduğuma emin miyim ?
Tartışma gereği duymuyorum.Sadece gerçekçi davranıyorum. 4. torbadan gireceğimiz bir kura çekimi sonucu oluşacak grupta 3. olmak dünyanın sonu değildir; zaten hiç grup 1. olamadık en iyi zamanımızda dahi. Ne yani Fenerbahçe medyası gibi hayal mi satayım ? O zaman buyrun, 1 ön libero transferi ile kupayı alırız..
İyide öyle bi konuşuyosunki gerçekten sinirleniyorum ister istemez. Yani her zaman umut olmalı. Her zaman takımımıza güvenmeliyiz.
daha gruplar belli olmamış sen diğer topic te sonuncu oluruz bu topic te 3. olur muyuz gibi saçma sapan konuşuyorsun. yarın kuralar çekiliyor ondan sonra söylersin sece şimdi zamanı mı?Originally Posted by Frank_Castle
İç saha maçları Olimpiyatta oynanacak.
Takım skor dezavantajına düşünce lig maçlarını dahi zarzor çeviriyor, avrupada ne yapacak kimbilir ? Umut edelim etmesine sonu ne olacak ? Bu kadro ve bu oyunla ne yapabiliriz ki ? Gerçekçi olun lütfen, fenerbahçe medyası gibi gaza gelmeyin. Uefa kupasının finaline bakın, bi deşampiyonlar liginin çeyrek final eşleşmelerine bakın sonra.. sevilla-middlesborough 2lisinin ortak karmasını çıkarsın cldeki 8 takımı da eleyemezdi.
tamam kura çekilsin, sanki 1. torbadan maribor branik, 2. torbadan academica çıkacak..
Galatasaray her zaman Avrupa'da farklı oynamıştır.. Uefa kupasını aldığımızda takım mükemmelmiydi? Gençlerden ve oturmuş kadro kuruluydu. Bu seneden çok farkı yoktu.. İlerleyebildiğimiz yere kadar ilerleriz.. Daha gruplar belli olmadan nedir bu inançsızlık anlamıyorum..
Çok haklısın Eray abi. Şimdiden geçmişe baktığımızda Galatasaray'ın kadrosu çok iyi görünüyor, ama bi de o sezonu düşünün. Gençlerden oluşmuş bi kadromuz yokmuydu? Dünyaca ünlü kimse varmıydı takımımızda?Originally Posted by ermoon
bence şu anda bu tartışılmamalı.
galatasarayı canı gönülden kutluyorum ve başarılar diliyorum.
frank castle inan bana bir BJK'li olarak ben galatasaraya senden fazla inanıyor ve güveniyorum.bu kadar karamsar olma.cim-bom avrupada gerçekten başka oynuyor.
arkadaş zaten inşallah demiş... çıkarız dememiş..Originally Posted by Frank_Castle
Uefa kupasını aldığımızda takım mükemmeldi.daha ligin 14. haftasında 15 puan öndeydik. 5-0 lık chelsea maçı hariç yenildiğimiz maçlarda ezilmedik, hatta daha iyi oynadık; koca milan san siro da ufaldı kaldı 2-1 yenildiğimiz maçta.
İnançsızlık denebilir normaldir; ben sadece gördüğümü söylüyorum. Kura çekiminden nasıl bir grup çıkacakta biz bu takımla o gruptan daha ileri gideceğiz merak ediyorum.