Quote Originally Posted by eGowiCh
Katılmıyorum. 3. Lig takımını getir, Kiev karşısına koy, inan ve kazan. Bu mantık gibi verdiğin örnek. Chelsea-Barcelona maçı inanç meselesidir, Galatasaray-Fenerbahçe maçı inanç meselesidir, ama bu değil. Defansın berbat, hücum hattın berbat, istediğin kadar inan, kar etmez.

Takıma zaten çok şey verdi Zico. Kerim'i kazandı, golünü de yazdı, gençlere güveniyor. Ama elindeki kadro bu. Yönetim ona bir şeyler verse, o da bu takıma çok şey verebilirdi.

Türkiye - İsviçre maçına bakınız demişsin, baktım ama sonuç malum. Dünya Kupası'na katılamadık.
Fenerbahçe 3.lig takımı değil.. Madem bu inanç meselesi değil, zamanında Real Madrid'i 2-0'dan 3-2 yendiğimizde inanç yoktuda ne vardı? UEFA kupasını kazandığımız zaman Milan gibi bir takımı zar zor inanarak 3-2 yenen kimdi? İnanç meselesi değilde nedir bu maçlar?

Zico daha geleli kaç gün olduda takıma ne verdi? Yönetim ona çok şey verebilirdi.. 1 ay boyunca medyayı meşgul etmeyip takımı 100.yıl için, Avrupa için hazırlasaydı şimdi bunları konuşmuyor olacaktık..

Evet bir daha bakmanı öneririm.. 1-0'dan o maçı nasıl çevirdiğimizi hatırlatırım.. Dünya Kupası'na katılamadık ben buna bakmıyorum orada ki inanç meselesine bakıyorum..