Quote Originally Posted by Andriy
Bu maçta tek suçlu vardır o da Aziz Yıldırım'dır.Ne Zico dur ne de futbolculardır.

Zico elindeki kadroyu tam anlamıyla kullandı.Daha fazla bişey yapamaz zaten.

Daha 21-22 yaşında olup,şampiyonlar ligi tecrübesi olmayan 3 tane futbolcumuz vardı ilk 11 de.

Bunların yerine Avrupa'da oynayan Şampiyonlar Lgi tecrübesi üst düzeyde olan futbolcular alamaz mıydık?Alırdık.Ama neden alamadık.Çünkü Aziz Bey'in nazlarıyla uğraştık.Yok "istifa ediyorum" yok " vazgeçtim" .Nedir bu kardeşim. Senin kadar tükürdüğünü yalayan bir insan görmedim ben Aziz bey."Takımı yıldızla dolduracağım" dedin inandık,"Şampiyonlar liginde büyük başarılar elde edeceğiz" dedin inandık.

Yeter artık SABRIMIZ KALMADI.

arkadaşım ok aziz yıldırım suçludur ama yapma zico elindeki kadroyu kullandı deme bana bu nasıl taktik 5. dak 2 stopher orta yuvarlakta böyle taktik mi olur ayrıca bir inat uğruna fb yi seçen tümer böyel miydi bu adam bjk deyken samsun dan gelmeden önce herkes istemiş ama bjk liyim diyerek gelmişti ve dikkat edin attığı her golden sonra bjk amblemini öpüyordu formada ki daha fb yle imzalamadan bir ay önce kupada yine aynısını yaptı ama sonra bjk yönetimi tarafından medyaya verilen demeçler ve sergen yüzünden yani sadece bir inat uğruna fb yi seçti o hala en fanatik beşiktaş lıdan daha fanatik bir taraftar ve asla mutlu değil.