-
24.Ağustos.2006, 01:22
maçtan önce serkan (sekopej) bugün işallah "yer gök sarı lacivert olcak" demişti, olmadı. yer gök sarı kırmızı oldu yanına birde lacivert eklemek istemiştik ama olmadı sağlık olsun
maça gelince staddaydım furr doluydu tribünler ve herkes çok inanmıştı. maça da çok iyi bir başlangıç yaptık o dakkalarda her an gol atabilcek gibi oynuyorduk ardın bir serbest atış oldu alex kullandı defanstan döndü hızlı çıkıp golü attılar zaten orda bitti bir çok şey. en başta o gol taraftarı susturdu belkide en önemlisi buydu gerçekçi olmak gerek arkadaşlar ilk golü yedikten sonra 4 gol atmak kolay bir şey değil ister istemez oyuncuların morali de alt üst oldu.
Defans çok komik goller yedi özellikle ikinci gol gerçektende çok komikti ben o golü yedikten sonra ufak çapta bir sinir krizi geçirdim
neyse bu takımın şampiyonlar ligi için yetersiz olduğu belliydi ama bu takım kiev karşısında bu kadar aciz duruma düşüyor bu kadar kolay gol yiyorsa değil uefa, türkiye ligi için bile yetersizdir.
2 aydır yapılamayan transferleri kalan 6 günde nasıl ya***aklar bakalım merakla bekliyorum. açık söylemek gerekirse taraftarımızın kandırıldığını düşünmeye başladım bugünden sonra 100. yıl diyerek çok güzel para kazandırdık bu klübe ama o karşılığı alamıyoruz.
bu arada galatasarayımıza şampiyonlar liginde başarılar
Mesaj Yetkileri