Tranferler güzel hocam. Minsk maçı da sezon öncesi iyi bir hazırlık maçı havasında olmuşArif iyi oyuncu olacak gibi.
Tranferler güzel hocam. Minsk maçı da sezon öncesi iyi bir hazırlık maçı havasında olmuşArif iyi oyuncu olacak gibi.
Transferler güzel hocam bu sene UEFA bizim için önemli bir sahne olucak ben senden süpriz bekliyorum orada![]()
Toulouse u rahat geçeriz gibi geliyor, Ayrıca transferler de güzel.
Hadi olacak bişeyler Rodim selamlar
~ ÖN ELEME 1.MAÇ ~
Çok iyi başladığımız maçı net skor ile süsleyerek güzel bir galibiyet aldık.
~ ÖN ELEME 2.MAÇ ~
Deplasmanda ilk maçın verdiği rahatlıkla mücadele ettik. Beraberlik aldık.
UpsŞakacı oyun seni
~ 1.HAFTA ~
Aynı stratejide 2 takım karşı karşıya geldi. Ya çok gol olucaktı yada hiç .
~ 2.HAFTA ~
Galatasaray gibi bir takım sadece duran top ile galibiyete ulaştı. Çok geri çekildik ve sonuç kaçınılmaz oldu.
~ 3.HAFTA ~
Kötü başladığımız Lig'e güzel bir galibiyetle merhaba dedik. Tottenham maçından önce moral oldu.
~ 4.HAFTA ~
El insaf yani böyle fikstür olmaz olsun. İngiltere'den gel 3 gün sonra ligde Fener deplasman. İnsanın şevkini kırıyorlar
Kısaca maça gelicek olursam. Fenerbahçe hakketten ligin üstünde bir oyun oynuyor Özellikle yeni transferleri Atsu müthiş işler yaptı. Hakeminde maçın içine etmesinide üstüne koyarsak sonuç hüsran
İşi şimdilik kurtardık bakalım
~ GRUP 1.MAÇ ~
Haddimizi bilerek oynadık ama 2-0'dan da maçı vermek gurur kırıcı birşey. Rakip takımın attığı goller yok artık denilecek türdendi şans yanlarındaydı.
Geçmiş olsun hocam. İnşallah hayırlısı olur.
İstifadan sonra bir Yılmaz Vural profili gördüm sende nedense.![]()
Antalya diyorum ben.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Hayırlısı olsun hocam yeni takımında başarılar.![]()
--------------------------------------------------------------------------------------Arkadaşlar takımın başına geçtiğim zaman bu tablo önümde var. Transfer dönemi çok çok hareketli geçicek. Taktiksel dizilişte boş olan yerlere katkılar yapıcaz. Ayrıyeten orta sahaya destek olarak 1 2 oyuncu daha transfer ediceğiz. Takım raporunda işaretli 2 şey var bu 2 sinide iyi hale getirmeyi düşünüyorum taktiksel yapımda pas üzerine kuruludur umarım bunu başarırız.
~ YENİ ADRESİMİZ KONYASPOR ~
- Takım Kadrosu -
- Antrenör Ekibi -
- Taktiksel Diziliş -
- Takım Raporu -
--------------------------------------------------
Antrenörlerle yollarımızı ayırıyoruz. Yeni arkadaşlar aramıza katılıcak.
Bursa'da yazık olmuş. Konya ile umarım istediğin başarıyı yakalarsın. Pas ortalamasının düşük olması taktiğin açısından yazık olmuş. umarım zorlanmazsın.
~ Antrenör Ekibimiz ~
~ TRANSFERLER ~
Spoiler: Oyuncu Profilleri
Gelen oyuncuların profilleri yukarıda inceleyebilirsiniz. Arkadaşlar transfer döneminde bütçemizi çok sarsmadan taktiksel yapıya uygun düzgün oyuncuları almaya çalıştım. Çok araştırma yaptım kafamdaki kadroyu kurdum gibi. Hazırlık dönemide çok iyi geçti bomba gibi geliyoruz !
İDDAA EDİYORUM !! BU TAKIM LİGİ İLK 3'DE BİTİRECEK !!
~ Taktiksel Diziliş ~
Her zaman kullandığım mentaliteyi takıma monte etmeye çalışıyorum. Genel olarak çok iyi durumdayız.
~ Hazırlık Müsabakaları ~
GELİYORUZ GÜMBÜR GÜMBÜR !!
~ 1.HAFTA ~
Takım ve taktiksel mantık yavaş yavaş oturuyor. Ligin ilk maçına 3 önemli oyuncumuzdan yoksun çıktık ama çok iyi performans gösterdik.
~ 2.HAFTA ~
Çok çabuk goller bulduk ardından biraz Antep bastırmaya başladı . Kenardan verdiğim direktiflerle biraz toparlandık. Yediğimiz goller bireysel goller savunma anlamında iyiyiz.
~ 3.HAFTA ~
Güçlü ve önemli bir takım olan Galatasaray ile zorlu bir maç yaptık. Müthiş konsantre olduk ve güzel 3 golle 3 puana ulaştık. Çok mutluyum.
~ 4.HAFTA ~
Evet Bursaspor ile tekrar bir araya geldik . Önemli bir maçtı ben şahsı hem Konyaspor adına geriye düştük müthiş performans gösterdik. İddam devam ediyor. Bu takım ligi ilk 3 de bitiricek.
~ Gelişim ~
Lige 4te4 ile güzel bir giriş yapmışız. Heleki Bursa maçında rakibi kevgire çevirmişiz adeta30 şut nedir
![]()
Sende benim gibi 3.sezondasın herhalde Konya ile şahane bir başlangıç yapmışsın hocam![]()