Lartey lige iyi başladı ama şanssız bir sakatlık yaşadı. 2 haftadır yedek soyunuyor. Zamanla ilk 11e almaya başlayacağım
Bu formumuza güvenerek ligde kalacağıma inanıyorum
-----
SÜPER LİG BAŞLIYOR!
1. Hafta
Trabzon'u deplasmanda devirmeyi başardık. Trabzon çok güç kaybetmiş. Bizse iyi oynadık
2. Hafta
Ligin yeni ekiplerinden Samsun'u yenmek bizim için çok önemliydi.
3. Hafta
Başakşehir'i deplasmanda yenip 3te 3 yaptık
4. Hafta
Bursa deplasmanı belki de sezonu belirleyecek maçtı. Direndik ama olmadı.. Yine de futbolumuz umut verici
5. Hafta
Bursa'dan sonra Galatasaray'la oynamamız şanssızlık. Kalite farkı barizdi
6. Hafta
Urfa'ya karşı 7 tane atıp morallendik. Çok daha fazla da atabilirdik. Hedefim lig rekorunu kırmaktı.
7 Hafta
Karabük ligin dibine demir atmış durumdaydı. İyi kapandılar. Kilidi açmakta çok zorlandık. Ancak galip gelmesini bildik
Puan Durumu
Hiç beklemediğim bir şekilde 2. sıradayız. Durumdan herkes memnun. Takımda bir kaç yetersiz olduğunu düşündüğüm pozisyon var. Oraları da tamamlarsak tabanca gibi takım oluruz. Ancak devre arasına kadar böyle direnmemiz lazım.
Bu zamana kadar yine çok sakatlık yaşadım. En büyük hayal kırıklığı Mundele oldu. Geçen sezon 3 maç oynayıp sakatlanmıştı. Bu sefer de 1 maç oynadı ve 4 ay gitti. Bu sefer kredisini tüketti. Devre arası ilk iş gidecek ve yerine forvet alacağız.
Bunun haricinde sol ve sağ beklerim 6-7 haftalık sakatlıklar yaşadı. Stoperleri devşirerek oynatıyorum. İyi de oynuyorlar. Buraya da bir alternatif düşünüyorum.
Şu ana dek en büyük hayal kırıklığı Hasan Türk oldu. Geçen yıl sergilediği performansı sergileyemiyor. Devre arasına kadar şansı var. Değerlendirdi değerlendirdi. Değerlendiremezse kulübeye hapsolur.
Biraz da iyilerden bahsedelim. Defansımız oldukça iyi. Kim oynarsa oynasın beklentileri karşılıyor. Orta sahada Loungo takımın yıldızı beklediğim gibi. Kanatlar da işler durumda. Özellikle Çek sağ kanat oyuncum bu yıl da etkinliğiyle dikkat çekiyor.
En memnun kaldığım yer hücum hattı. Emerson 7 maçta 8 gol attı. Okpotu ise 6 maçta 4 gol.