Evet maçı izledim, sinirlendim, sinirimi yatıştırdım, başından beri yazılanları okudum ve şimdi yorumumu yapıyorum.

Bence biz bu kadro ile Şampiyonlar ligine girseydik 4. lükten yukarı çıkamazdık. Ben UEFA'yı istiyordum ama ŞL'de 3. olup. Sonuçta yenemedik ve giremedik. Ümit Özat'a yapılan bence çok büyük bir ayıptı. Elinden geleni yapmaya çalıştı. Hataları oldu fakat bu onun kapasitesi, anca bu kadarını yapabiliyor.

Anelka oynatılmadı ve bir daha oynatılmamalı. Zico'nun da maç sonu yaptığı açıklamaları beğendim. En azından oyuncularını suçlamadı Daum gibi. Veya Lugano olsaydı, başka biri olsaydı yenerdik demedi. Olmadıklarına göre konuşmaya gerek yok dedi. Tuncay'ın bir kaç maç yedek oturtulması lazım. İsteneni veremiyor, kendine gelmesi lazım.

Şimdi sezon bizim için yeni başlıyor. Artık hedef UEFA'da gidebildiğin yere kadar gitmek olmalı. Şimdi biz Final istiyoruz Kupayı istiyoruz demesin kimse. Olabilir ama bu hedef olmamalıdır. Hedef dediğim gibi gidebildiğim yere kadar gitmek olmalıdır.

Fenerbahçe seri başı olacağı için muhtemelen gruplara kalacak. Yeni transferlerle yepyeni bir başlangıç yapabiliriz.

Ben Zico'ya inanıyorum. Kendisinin istediği tek adam alındı şu ana kadar Lugano. Gelecek diğer transferlerle de başarılı olacak kadroyu kuracaktır.

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligine katılamadığı için üzgünüm ama herşeyin sonu değil. Asıl şimdi destek zamanı. Bu sene 100. yıl ama iş burada bitmiyor. Başarılı olmazsak da destek olmaya devam etmeliyiz.

Ben Aziz Yıldırım'dan bir açıklama bekliyorum. Çıkıp biz Şampiyonlar Ligine kalmak istemedik o nedenle böyle oldu demesi lazım.

Son olarak Appiah'a gelince. Maçın son dakikalarında sakat sakat attığı o depar beni çok etkiledi. Zaten geçen sene yaptıklarıyla gönlümüzde taht kurmuştu ama artık onun yeri başka, bambaşka.......

Yensen de Yenilsen de Kalbimizdesin Fenerbahçe.......

Not: Evet maçı izlerken baya üzülmüştüm ama geçen sürede kendi kendime düşündüm ve kendi kendimi terapi ettim diyeyim. Şu anda kızgınlığım geçmiş durumda. Dediğim gibi asıl yeni sezon şimdi başlıyor. Daha şimdiden tepki koymamak gerekir yoksa 100. yıl hüsran olabilir.

Hep Destek Tam Destek....