@RodiMood Valla Sende Yine Birkaç Ülke Açıktır Bende Sadece Türkiye 2.Ligine Kadar Açık 3.Ligi de Kapattım

@davidalaba27 Hak Yolunu Seçip Doğru Yolu Bulduk Kiralık Gelen Bütün Oyuncuları Geri Evlerine Yolladık

@SAİT71 Hayatımda FM'de İlk Defa Bir Sezonda Takım Nasıl 360' Derece Döner Onu Gördük. Ama Devam Edip Etmeme Konusunda Çok Kararsızım.

@LifeYourself Daha Henüz Öyle Bir Liste Gelmedi. Gelse de Bakalım Oyuncu Kabul Edecek mi Bizi?

@Barak Teşekkür Ederim Kardeşim. Senin Sayende Güzel Bir Şey Öğrendim. Dediğin Gibi Gözlemcilerin Sunduğu Raporlara İtibar Edilmeyeceğini Anladım. En Azından Kadro Genel Olarak İyiyse Gözlemciler de Kadroya Uygun Oyuncular Buluyor Ama Kadro Çok Vasat Olduğundan Önerilen Oyuncular Liginde Çok Altında Oyuncular Oluyor.

Ben Süperlig ve PTT Ligindeki Takımların 1 Temmuz İtibariyle Serbest Bıraktıkları Bütün Oyunculara Tek Tek Bakarak Yeniden Kadroyu Şekillendirdim. Gelen Bütün Kiralıklar Yeniden Evlerine Döndü. Kadro Biraz Düzene Oturdu Ama Bu Kadroyla da Çok Fazla Bir Şey Yapamayız. Bu Sezon Beklentileri Çok Düşük Tutmaya Gayret Edeceğim. Ama Paylaşım Konusunda Hâlâ Çok Kararsızım?