12.Hafta
Origi Milli takımdan kondisyonu çok düşük gelmesine rağmen Swensea maçının 11'ine koymdum. Ligde Kral olmasını çok istiyorum. Oda ilk yarı golü buldu ve bu maçıda boş geçmedi. Diğer golcüm Cavani, ihtiyaç halinde kırılacak cam gibi ne zaman ihtiyacım olsa mutlaka bize gol buldu. 45.Dakika'da Origi yerine oyuna girdi zorlu deplasmanda 2 golde Cavani bıraktı.
Antrenman tesisimizi 9.yılımızda 2.kez geliştirme başarısı gösterdik artık para olduğuna göre her yıl geliştireceğiz de neden parama göre geliştiremiyorum. Param var huzurum yok basıp parası neyse en iyi tesisi yapmak daha mantıklı bence
13.Hafta
Westham maçı aşağıdaki istatistiklerin aksine yani izlediğim kadarıyla Westham'ın üstünlüğüyle geçti hatta attığımız 3.gol dışındakiler bile duran topdu. 9 mutlak şansı hiç anlamdım hatta ilk şutumuzu 19.dakika da çektikHer neyse maç 85 .dakikadan sonra aşırı hız kazandı bir o kalede bir bu kalede ya 2-2 bitecek yada 3-1 gol geleeği kesin gibiydi.
Nitekim Westham 10 kişi ile geldiği kornerde en uçta bıraktığımız en hızlı oyuncumuza yetişemeyince golü biz bulduk ama maçın hakkı bence beraberlikti.
14.Hafta
Ligin mutlak küme düşme adayı N.Forrest karşısında öldük öldük dirildik. Aslında Origi biraz gününde olsa çok rahat bir maç geçirebilirdik sanırım oyuncuya kendim nazar değdirdim![]()
15.Hafta
Westham maçından itibaren futbolumuzda ciddi bir düşül var.Kazanıyoruz ama saç baş yolarak.
Zurna'nın zırt dediği yere geldik

Her neyse maç 85 .dakikadan sonra aşırı hız kazandı bir o kalede bir bu kalede ya 2-2 bitecek yada 3-1 gol geleeği kesin gibiydi.