1 ile 30 arası toplam 336 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Dinamo Kiev

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ozgrkc
    bu arada Ümit Özat ın ıslıklanmasıyla ilgili maça giden bi ark ım söyledi... olay şöyleymiş... Appiah Ümit e kaçsana top atçam gibilerinnden işaretler yapmış Ümit de bana atma gibilerinden karşılık vermiş ve taraftar tepkileri de bu yüzden çıkmış... Ümit bu yüzden ıslıklandı... Appiah ise bu yürekli oyunu ile hakketttiği alkışları aldı...

ne diyim Hep Destek Tam Destek... umarım Uefa da yarı finale kadar gideriz ki ben ondan ümitliyim
    ümit olayı öyle olmadı bende maçtaydım ümit bir pozisyonda çok rahat çok kolay bir pası atamadı ve top taca gitti bundan sonra yuhlanmaya başladı ve bunu yapan tüm stad değildi telsüm tribünün bir kısmı yaptı diğer tribünlerde hemen tepkiyi koydular zaten

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    ümit olayı öyle olmadı bende maçtaydım ümit bir pozisyonda çok rahat çok kolay bir pası atamadı ve top taca gitti bundan sonra yuhlanmaya başladı ve bunu yapan tüm stad değildi telsüm tribünün bir kısmı yaptı diğer tribünlerde hemen tepkiyi koydular zaten

ok düzelttiğin için saol en azından bilelimde eğer böleyse bir hataya adam asmak o kadar kolay olmamalı...Ümit o pası düzgün verse sanki maçı kazancaktık yazık yaa...

Quote Originally Posted by scolari12111
    bu kiev de ronaldinho filan vardı da biz görmedik herhalde ne takımmış arkadaşlar biz kötüydük diyemiyosunuz yok 1. torbadan girdi yok şampiyon filan diyorsunuz biraz objektif olmalısınız bence.
    ben biz iidik demedm ki? takım inanmadı ve elendik... rakip i her farka yencek güçteydik ama onlarda bize karşı öyle.... sen objektif ol... FB çok mu byk takım bu haliyle biz onu mu görmedk? ronaldinho fln görmedim diyonda rakip deki takım oyununu gördün sanırım? kontra atak düzenini... GS çok mu iyi takımdı UEFA yı aldı ... takım oyunuyla yaptılar... biz kötüydük rakip çok iiyi... Ukkrayna ve takımları asla küçümsenmemeli... her zaman başımıza bela açmışlardır...

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by ozgrkc
    ok düzelttiğin için saol en azından bilelimde eğer böleyse bir hataya adam asmak o kadar kolay olmamalı...Ümit o pası düzgün verse sanki maçı kazancaktık yazık yaa...

ben biz iidik demedm ki? takım inanmadı ve elendik... rakip i her farka yencek güçteydik ama onlarda bize karşı öyle.... sen objektif ol... FB çok mu byk takım bu haliyle biz onu mu görmedk? ronaldinho fln görmedim diyonda rakip deki takım oyununu gördün sanırım? kontra atak düzenini... GS çok mu iyi takımdı UEFA yı aldı ... takım oyunuyla yaptılar... biz kötüydük rakip çok iiyi... Ukkrayna ve takımları asla küçümsenmemeli... her zaman başımıza bela açmışlardır...
    bence bu kiev en fazla 3. olur gruplarda o da sürpriz tabi göreceğiz yine de ben diyorum ki yazık oldu elenmeyecek takım değildi.

Mesaj Yetkileri