Bayaadır giremedim foruma uçmuş gitmişsin maşalla ama watfordda aşmış kendine adamlar napmış öyle ya, bence premier ligdeki ilk sezon için durumumuz iyi mençıstırada önümüzdeki 1 2 sezon içinde haddini bildiririz
Bayaadır giremedim foruma uçmuş gitmişsin maşalla ama watfordda aşmış kendine adamlar napmış öyle ya, bence premier ligdeki ilk sezon için durumumuz iyi mençıstırada önümüzdeki 1 2 sezon içinde haddini bildiririz
Sen naptın müdür kariyeri kapadın gittinPatlat bir efane karier daha
Manchester önünü kesicez inş
Regenlerle oynamayı sevmiyorum ya, 5 sezon sonra kovulunca tav oldum bende![]()
Yine çok iyi bir transfer yapmışsın Wellington Nem 'i alarak.Para varsa Titayı da al sorun olmaz rotasyon yaparsın alvarez ile.
22.Hafta
Şu galibiyete sevinemedim. Maçta Odegaard ve diğer oyun kurucularına oyun kurdurmaya izin vermeyince orta sahayı biz elimize geçirdik.
Origi ile pnenaltıdan golü bulduk akebinde müthiş golcüm sakatlandı yerini Cavani'ye bıraktı oda her zamanki gibi fırsat verildiğinde neler yapabileceğini bir kez daha gösterdi.
İki oyuncuda ilk 11 için olmazsa olmazdı 1,5 ay yine sıkıntı çekicez
Şuan sakat olan oyuncularımdan sadece bir tanesi antrenmanda gitti diye hatırlıyorum diğerleri hep maçta
Tita'nın gözlem raporu da geldi herşey olumlu gibi duruyor. Olmazsa olmazımız değil iyi bir fiyata anlaşırsak alıcam
Tita'mıBizim Tita'mı Yok Artık Daha Neler
Hacı Uyan İstersen Premier Ligdesin
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Sırf ismi Tita diye almadım bendeyokya paramız yetmedi
22.Hafta
Çok fazla transfer çok fazla sakat takım uyumunu çok bozdu. Zayıf rakibimizi çok zor geçtik.
23.Hafta
Leeds united Ocak ayına en formda giren takımdı zaten Menejerleri Ocak ayı ödülünü aldı. İnanılmaz iyi oynadılar hakederek yenildik.
4.Tur
Sunderland ile yedek takımımızın 5.tur mücadelesinde yedek takım özellikle 120 dakika süren 2.maçta müthiş maç kondisyonu yaptılar
avrupa potası bile bizim için bu sezon iyidir hacı ama düşmeyelim yeter bence bu sene reel bakalım biraz transferler iyi ama bu kadar maçta sakatlık sıkıntı. eğer rakibin sert oynadığını anlarsam bende veriyorum coşkuyu topa sert kay ohh ondan sonra pısıyor şeref fakirleri![]()
Ilk dört güzel bir başarı olur. Kolay gelsin 😉
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Yok be olum ne düşmesiŞampiyonlar ligini zorlamaya devam yeni güncellemeler fena değil. İnter'den bir forvet kiraladım. Origi'nin sakatlığından mütebelli adam at at
Şimdi fiyatını soruşturuyorum. Yok böyle forvet yarın ekliycem profili ve büyük maçlarda yaptığı şovu
TeşekkürlerSanada başarılar
Gerçekten muhteşem işler çıkarmışsın, bu takım en fazla 2 sezon sonra kimseye acımaz ambargo koyar tüm kupalara diye düşünüyorum
Origi'nin uzun süreli sakatlığında Cavani yanlız kalmıştı oyuncuyu İnter'den 6 aylık kiraladık.
Spoiler: David Profil
25.Hafta
Ağlamak gibi olmasın ama köpek gibi oynadık saçma sapan gollerle yenildik...
26.Hafta
Son iki maçımızda da aynı şey biz oynadık rakipler bala mala attı. Ama bişey varki mağlubiyetlere rağmen takım harika futbol ortaya koydu. En azından teselli olarak bunu söyleyebilirim.
27.Hafta
Spoiler: devre arası oyuncuları harika motive ettik
Spoiler: Maç sonu da siz kralsınız siz şusunuz busunuz didik :)
F.C. UNITED'IN ŞEYTAN'LA DANSI
Premier Lig'in 27.Haftasında F.C United of Manchester, Manchester United'ı liderlik koltuğundan indirdi.
İlk yarısı karşılıklı gollerle 1-1 tamamlanan maçta,M.United 55.dakika da Harry Kane ile öne geçmeyi başarsa da bitmek bilmeyen
F.C. United atakları sonucunda İnter'den devre arası kiralanan genç golcü David önce 68'de beraberliği getirdi sonrada 78.dakika da öne geçiren golü attı.
Sakatlıktan yeni dönen Divock Origi'de 70 dakika'da oyuna dahil olduktan sonra hezimeti getiren golleri Manchester ağlarına bıraktı.
Bu sonuçla F.C. United ilk 4 için iddasını korurken M.United maç eksiği ile 2.liğe geriledi.
Spoiler: Puan Durumu
Last edited by Barak : 23.Şubat.2015 at 14:14
Ooo Mençiştır'ı yenmişiz![]()
Manchester United i yenmişiz helal olsun. David de tam bir canavarmış![]()
Bu maç Manchester maçından önceydi eklemeyi unutmuşum. Yani David'in ilk şov yaptığı maçtı. Sonraki tur rakibimiz Everton
Brendan Rodgers'in Koltuğu Sallanıyor!!!
FA CUP 5.Tur maçında F.C. United süpriz bir galibiyete imza atarak deplasmanda Liverpool'u 3-2 ile turnuva dışına itti.
Yeni transfer David'in ilk kez 11'de başladığı maçta oyuncu taraftarından tam puan aldı.
Diğer tarafta Liverpool taraftarı Brendan Rodgers aleyhine tezahüratta bulundu. Kulislerde konuşulanlara göre Rodgers sezon sonunu
görmeye bilir.
David Mübarek Copperfield GibiymişMaç İçinde İlizyon Şovu Yapar
Manchester'i 10ccc ile Yendiysek Artık Takım Kıvama Gelmiştir. Şampiyonluktan Aşağısı Kesmez Artık.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
David darma duman etmiş Mançistır ile Livırpul'u![]()
David profilinin üstünde bi performans ortaya koymuş abartmayın bebeyi bu kadar![]()
güzzel başlangıç yapmış uşak ama profilide iyi yani beklenmedik sonuçlar ve beklenen gün gelmiş 9 sezonluk çilede manu ya çakmak da varmış![]()
Abi sende paso imkansızı istiyon bizdenÖnce Mençıstırı yen dedin yendik şimdi Şampiyonluktan aşağısı kesmez diyon
Öyle de çocuğa nazar değdirdik 5 hafta sakatlandı sonraki maçta
Bence profilide fena değilya
Benim için beklenmedik değil aslında ya sky bet 2'den beri ben bu durumun böyle olacağını biliyordum. Benim menajerlik deneyimimi en iyi sen bilirsin![]()
Haha aslanım benimbilmem mi be
![]()