-
24.Ağustos.2006, 03:12
bence sen orda yazan bazı kelimeler yuzunden sildin mesela çaresizliğiniz konusunda. o sorunu çözemediniz ve çözüm yolu aramak yerine orjinal oyun alın dediniz. yazının silinmesine gerek yoktu çunku yazıdan hiç bir şey anlaşılmıyordu zaten forumun ayarları ile zaten oynamışsınız bazı kelimeler çıkmıyor yani forum kendi kendine görevi yapmış senin yazı silmen sizin millete yardım etmemek ve çaresiz kaldığınız bu durumu ört pas etmektir. 9 yıldır netteyim ama bu kadar banazlık olmaz. sanki ilk kuralı olan forum burası... bende zevk almıyorum bazışeylerden ama insanların sorunlarına çözüm bulmak için yapılmış bir site olduğunu düşünüyorum unutmayın bu sitede orjinal oyun alanlardan çok sahte oyun alanlar var bazı şeyleri onlara borçlsunuz ve insanlara yardım etmekte sizin göreviniz. kural var deyip ahkam kesmekle yönetici olunmuyor.
madem sigames in bilmem neyisnizi oyundaki hataları düzeltin... türk ligini daha gerçekçi yapın... çok övünüyorsunuz ya sigames sigames diye...
ve unutmadan yazıyı fiziksel olarak sileceğine, silme nedenini belirtip silebilirdin. bende hiç kafa patlatmazdım neden silindi diye.
şuraya bakarmısın sanki ben milleti sahte oyun almaya zorluyorum. alanların şekilde düzeltebileceğini yazmıştım ama demekki yardım anlayışımız farklı. unutma bu sitede sadece orjinal oyun alanlar kalırsa bir elin parmaklarını geçemez üye sayınız.
kolay gelsin.
Mesaj Yetkileri