1 ile 30 arası toplam 289 sonuç

Konu: Football Manager 2015 Takım Önerileriniz

Hybrid View

Quote Originally Posted by Pedro View Post
    Arkadaşlar, büyük paraların dönmediği bi Avrupa ülkesi liginden takım arıyorum;
    -Takım ülkenin büyük takımlarından olmayacak
    -Başarı istemeyen ama potansiyelli bir takım olabilir alt liglerden veya en üst seviye ligin kötü takımlarından olabilir
    -Mali durumu kötü de olabilir, tek istediğim kombine sayıları düzgün olsun
    Büyük lig istemememin sebebi de yayın geliriyle 1-2 yılda müthiş bir takım kuracak bolluğa erişmek yerine bi kaç yıl sürünüp kendi oyuncularımı yetiştirmek, istediğim tek şartsa tribünleri tamamen dolduran kulübe bağlı taraftarlar. Eğer öneriniz varsa memnun olurum.
    Hala önerilerinizi bekliyorum..

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara-Adapazarı

Aklıma Millwall ve St Pauli geliyor ama aklına geldi mi daha önceden bilemiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Ülke futbolunda büyük paraların dönmedigi fakat avrupada son yıllarda ders veren takımlardan biri Basel , hem İsviçre'de Basel'i devirip hemde avrupada küçük bütçelerle mucizeler yaratmaya çalışabilirsin Young Boys , Zurich , Sion , Servette gibi takımlarla onun dışında Danimarka'yı önerebilirm FC Midtjylland durmadan cok yetenekli afrikalı oyuncular üretip avrupaya satan bir klüp son olarak Aklıma gelen takım Standard Liege Belçika'da aradıgın kriterlere uyuyor gibime egliyor
    You'll Never BeatThe Irish !

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri