Sociedad maçı harika, Madrd normal yanlız o Savitsky ve diğer yıldız adayı topçularını o seviyede bir takımda tutman çok zor aklını çelecekler bir zaman sonra onun için oyuncuları paso öv derim![]()
Sociedad maçı harika, Madrd normal yanlız o Savitsky ve diğer yıldız adayı topçularını o seviyede bir takımda tutman çok zor aklını çelecekler bir zaman sonra onun için oyuncuları paso öv derim![]()
İlk maç çok iyiymişTransferlerini çok beğendim savitsky ve humam tariq i tanıyordum da Tripic in de onlardan aşağı kalır yok gibi gözüküyor.
La Liga 3. Hafta
Spoiler: Detaylar
La Liga 4. Hafta
La Liga 5. Hafta
Kendi evimizde çok güzel oynuyoruz ve 3'te 3 yaptık. Ancak deplasmanda 2 de 0 yaptık ve 2 maçta 10 gol yedik. Bu yüzden bundan sonra deplasmanda daha defansif bir taktikle oynayacağım.
6 gol yediğimiz Elche maçı, göz ardı ettiğim bir gerçeği yüzüme acımasızca vurdu. Maçlarda taktikteki eksiklikler yüzünden çok fazla pozisyon veriyoruz ve bunu değerlendiren takımlar bize acımıyor. Bir diğer sıkıntı ise çok fazla pozisyon buluyoruz ama değerlendiremiyoruz. Çok geç olmadan taktikte oynamalar yapacağım.
( Elche maçıyla çok dalga geçmeyin. Vurun ama öldürmeyin)
Evde aldığımız 3 maç sayesinde ligde gayet iyi yerdeyiz.
Deplasman performansı bu şekil gitmemeli kontra çıkmanı öneririm. Elche maçı ahahaahah![]()
Deplasman ve güçlü takımlar için daha önce FM14 te ABD ile Dünya Kupasında denediğim taktiğe benzer bir taktik kullanacağım. 4lü savunma 2 defansif orta saha 2 çalışkan kanat oyuncusu 1 oyun kurucu 1 forvet . Topu rakibe vereceğiz ama ceza saahmızdan uzak tutacağız. Topu kaptığımızda ise uzun toplarla ve duran toplarla gol arayacağız.
Elche ne yapmış öyle yaama iyi toparlanmışsın Villarael maçı çok iyi
![]()
beklediğimden iyi başlamışsın rodi 5 maçta 3 galibiyet, atletico ve elche maçları olacak yani bu ligde barça madrid karşısındada aynı sonuçları bekliyorum![]()
Masallah 6lık olmusuz![]()
rodi plaka alsan da almasan da sen 7 golü ancak 5 6 senede yaparsın :P
La Liga 6. Hafta
La Liga 7. Hafta
La Liga 8. Hafta
Deplasman taktiğim işe yaramaya başladı. Artık evde fırtına gibi eserken aynı zamanda deplasmanda da puan alıyoruz. Deplasmanda Athletic bilbao'yu yenmemiz çok güzel oldu. Az kalsın Barcadan da puan alıyorduk ama dk 75 e kadar direnebildik. Maçın başında azcık atak yapayım dedim baktım olmuyor otobüsü çektim kalenin önüne geleni gönderdim , geleni gönderdim
Yeni güncellemeyi yüklemeye çalışıyorumSonunda çıktı 15.3.0...
Son 2 haftada 5 yedek oyuncu forma bulamıyoruz diyerek sırayla özel görüşme istediler. 1 ine birkaç maçta oynatacağım , 4 üne de en kısa zamanda satacağım dedim. İnşallah takımda sıkıntı olmaz.
La Liga 9. Hafta
Son Dakika'da yenilmek kötü oldu
La Liga 10. Hafta
La Liga 11. Hafta
La Liga 12. Hafta
Real Madrid maçında takım otobüsünü çektim kalenin önüne Madrid vurdu vurdu geri döndü, adamlar tek kale oynamasına rağmen 1 tane bile net pozisyon vermedikÖzellikle kalecimiz Ronaldo'nun uzaktan şutlarında kalesinde devleşti.
Ligde genel olarak iyi oynuyoruz ama forvetlerimin performansı pek iyi değil. Gol yükünü kanatlar çekiyor.
Puan durumu için ss almayı unutmuşum. bir sonraki güncelleme ile paylaşırım.
Vay maçlar çok iyi Madrid ile berabere, Barçadan deplasmanda fark yemeden kurtulmuşuz![]()
Alla alaaaa barça madrid hep karavana sıkmış olaylara bak![]()
Öyle bir kapatıyorum ki takımı uzaktan şutlar dışında gol bulmaları pek mümkün değil. Barca2nın attığı gol de uzaktan bir şutu kalecinin çıkarması sonucu oluşan bol pozisyon. Pedro fırsatçılığını gösterdi sıfırdan soktu seken topu.
Ehem ehemBiz de öğreniyoruz az biraz nasıl taktik yapılır. Şaka bir yana fm14 te ABD ile dünya kupasında kullandığım taktiği kullanıyorum büyük takımlara karşı.
Bu sabah sınavım vardı. O yüzden dün açamadım oyunu. Bugün güncelleme gelecek inşallah![]()
Real Madrid maçı FM'de hiç görmediğim maç verilerine sahip tek kelimeyle helal olsun. O kadar pozisyona hiç net şans vermemişsin . Otobüs mü çektin oraya doğruyu söyle![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (: