GÜNCELLEME

Ne olursa olsun gol yiyoruz artık maç motorunun bana ne gıcığı varsa Güzel oynadık 3 puanı aldık.

Yeni taktiğimizle(3.taktiğimizle oynadık). Olumlu sonuç aldım.

Yine çok zorlandığımız maçlardan biriydi. Çok faullu oynadık onlarda öyle oynadı. Rossi penaltı kaçırınca kafayı yedim resmen. Bu maçta ilk 2 taktiğimide denedim. Zorlanıyoruz ama alıyoruz 3 puanları.

3. taktiğimizi denediğim bir maçlardan biriydi. Çok şut çektik rakibi kontradan çok vurduk ve şut çektirmelerine izin vermedik. Tam anlamıyla sahada aktiftik.

Yine 3.taktiğimizle çıktığımız bir maçtı. Bu sefer o taktiği daha sakin ve sabırla gol arayan talimatlar koyduk. Gomez çok iyi oynadı ve sakatlandı. Merak etmeyin sakatlığı ciddi değilmiş

Adamlar 2 kere geldi hepsinde de Berardi çok güzel arkalara kaçtı ve golünü attı.Defansımın daha dikkatli olması lazım. 3 tane topumuz direkten döndü bu maçı hakettik. Berardi'de listeme girdi.

Ortasahamızın ve forvet bölgemizin harika çalıştığı bir maçtı. Yine rahatlıkla 3 puanı alıyoruz. Gomez'in performans artışı beni artıdan sevindiriyor

Kafa kafaya giden maçtı. Balanta'nın eksikliğini çok hissettik Pektemek çok aralara kaçtı golü buldu. Fakat Badelj'in harika asisti bize beraberliği getirdi. Valero'ya çok kızgınım ikinci yarı 10 kişi olmamıza rağmen çok iyi oynadık. 1.liği garantiledik.

Turnuva Durumları

Ligde aldık başımızı gidiyoruz. 1.liğe oynayan takımların,düşük takımlara yenilmesi çok işe yaradı bizim için. Diğer devrede çok kritik ve zor maçlarımız deplasmanda olduğu için devreyi 1.tamamlamayı planlıyorum işler yaver giderse. Avrupa'da gruplarda çok iyiydik. Amacım yarı finale kadar gelmek.

Gelecek güncellemde bu maçları oynayacağım. Fakat transferlerimizi ekstradan güncelleme dışı paylaşmayı düşünüyorum artık daha keyifli kılsın diye. Ara transfer döneminde baya kişi göndereceğim 12 yedekle çıkmayacağım maçlara. O kadar kişiyle idare etmek alıştığım iş değil o yüzden kadroyu küçülteceğiz.

Arkadaşlar diğer güncellemde yazmıştım ama çok tavsiye veren olmadı. Santrafor ve ek olarak bek önerilerinizi bekliyorum. Takip ve tavsiyeler gelirse çok memnum olurum. Elimden geldiğinde kariyeri zevkli yapmaya çalışıyorum