Quote Originally Posted by Barak View Post
O ss'den çok anlam çıkartılır.Bariz save-load olmadığını takipçilere yayınlamışsın 5 sezon 83 kayıt bence çok iyi ( Benimde 11 sezon 90 kayıt olması lazım ) editör'de kullanılmamış. Başarının gelmesinin en büyük nedeni zengin başkandı. Tabi TR zaten oyunda çok kötü, FM'ye yeni başlayan bir bile 2-3 sezon sonra çöken büyük takımlara karşı bu kadar olmaz tabi ama azımsanmayacak bir başarı yakalar. İngiltere'de yapay zeka daha iyi işliyor. Orada bu kadar küçük takımlarla hemen başarı daha zor. Bunu zaten herkes biliyor.
Save-Load Olayı mantıklı dikkat etsem daha az yapabilirdim ama gerek yok sizler gibi destekçimiz olduktan sonra isteyen inansın isteyen inanmasın
Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
Türkiye liginde büyük takımlarımız bir süre sonra hatalı transferler ile küme düşüyor. Geçen seride Fenerbahçe benim 10. sezonumda küme düştü. Bursa ilk yıldan düşmüştü.
Bu seride mesela Fenerbahçe sattığı caneri, Salih uçanı geri aldı. Galatasaray hala Muslera ile oynuyor. Ki adam 39 yaşına girdi. Geleceği olan kalecisini gitti yurt içinde bir takıma cüzi miktara sattı. Kalecilerimden memnun olmasam havada kapardım. Bir süre sonra rakipsiz kalıyorsun. Bu kariyeri kapatırsam eğer ben daha zor bir ligden başlamayı düşünüyorum.
Aynen hocam benimde Türkiye de son kariyerim olur herhalde bu.