4. BÖLÜM : SON UMUT
Taktikte ufak tefek birkaç ayarlama yaptım ve gol yeme sıkıntısını bir nevi çözdüm. Ama bir türlü yeteri kadar gol atamıyorduk, bende artık sezon bitti deyip ve rahatlama moduna geçmek üzereydim ki bir anda yukarıdaki mesaj geldi. Sezonun bitmesine 4 maç kala ligde 3. durumdaki Bursaspor mali gerekçelerle Avrupa'dan men edilmişti. Bunu görünce AL için son bir umut yüklenelim dedik. Ancak olmadı, bir türlü kazanamadık ve resmen beraberlik takımı olduk.
İddamız kalmadığı için son 2 maçı asistanım Manolo Ruiz'e devrettim. Sağolsun güvenimi boşa çıkarmadı ve 2 maçtan 4 puan çıkardı.
Sezonun kuşkusuz en önemli olayı Trabzon'un küme düşmesi oldu. Lige kötü başlayıp ortalara doğru toparlayan Trabzon, ligin sonunda da seri mağlubiyetler alınca küme düşmekten kurtulamadı. Şimdiden tüm takımlar kadrosuna üşüşmeye başladı
Bu sezon Eskişehirspor'un reeldeki performansına çok yakın oynadıkAmacım bu sezonu sağ salim atlatabilmekti, AL ye gitmek sadece bir ödül olurdu bizim için. Yönetimin verdiği hedefi tutturunca 2 senelik sözleşme imzaladık.
Ptt 1. Lig'in Durumu