Olmuşum bile.![]()
Olmuşum bile.![]()
8. Hafta sonuçlarını biraz geç yayınlayacağım. Kusura bakmayın.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Canın sağ olsun.. Bu hafta tek doğrum var sanırım, fena çuvalladık.
Forumdaki yeni sistemle bu devam ettirdiğimiz sistem nasıl aynı anda işleyecek
İkisi tek bir oyunda devam edecekse ben farklı oynamış olabilirim, sıkıntı olmasın sonra![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Aynı olmayacak. Yani, sanırım olmayacakBen de bilmiyorum. O skor tahmini. Ben rutin olarak açtım konuyu. Buradan değil, oradan devam edilsin denirse öyle yapılır.
O yeni sistem başladı mı ? Ben bulamadım.
http://forum.turksportal.net/vb/vbso...o=bet&l=2&m=10
Skor tahmin sanırım bu
Sanırım forumda 2 tane ayrı ayrı skor tahmin'i var yeni kurulan daha iyi olmuş onun üstünden devam edilmeli bence bu biraz gereksiz gibi kalmış artık
14. Hafta puanları biraz gecikecek. Kusura bakmayın.
Yarın maçlar başlıyor ve hala konu açılmadı. 16. hafta sonuçları da hala açıklanmamış
Maçlar başladı hala konu yok
Ya biz bu tahmin yarışmasına devam ediyoruz da, puanlama ne durumda hiçbirimiz bilmiyoruz! O işle ilgilenen di canio arkadaşımız da epeydir yok ortalıkta. Nasıl olacak peki, fikri olan var mı?
Valla ben artık bıraktım. Birşeye sardı çünkü. Tadı kaçtı. Hatta artık yeni hafta için açılmasının da pek anlamı yok bence.
Ben, bu sezon bitene kadar elimden geldiğince her hafta açacağım tahmin konusunu. Puanlama konusuna yapabileceğim bir şey yok ama. O konunun hakimi di canio'ydu çünkü.
Karmaşık durmuyor pek yardımcı olabilirim puanlamada, yarın ilgilenebilirsem özelden yollarım. Olmadı sonraya.