1 ile 30 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Hybrid View

Quote Originally Posted by clowegem View Post
    Sakatlıkları falan geçtim belki bugdır, belki değildir ben çok bir sıkıntı yaşamadım çok şükür sakatlıkla ilgili ancak ligde yabancı kuralını değiştirip, Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa'da değiştirilmesi gerektiğinin düşünülmemesi bence ne kadar özenli çalışıp çalışılmadığının en büyük göstergesi diye düşünüyorum. Türkiye araştırmacılarının uyarısı oldu olmadı mı bilmiyorum bu konuda forumu çok takip edemiyorum belki konuşulmuştur ancak bizimkilerinde aklına dahi gelmemesi bence yine düşünülmesi gereken bir durum. Onca işte güçte kafa dağıtmak için biraz oyun oynayalım diyip taa ocak başından beri oyunda yarım sezon ilerleyemedim ha şimdi güncelleme geldi ha şimdi gelecek diye bence çok yazık...
    Tamamiyle katılıyorum eğer bir eklenti yapılmaya karar verilmişse tam anlamıyla yapılmalıydı bence.
    Bu güncellemeyi bekledim durdum yabancı kuralı için hatta oyun açıp harika da bir kadro kurdum fakat kupada uygulanmadığını ve forma numara sorununu görünce oyunu bıraktım.

Size tavsiyem güney amerika'ya falan gidin, ben sırf Türkiye ligine sinirlendiğimden Avrupa'yı terk ettim Şu an mutlu mesut bir River Plate kariyerim var.
    Hedef Higuain ve Falcao'yu yuvaya döndürmek.

edit: Saviola döndü bile.

[IMG][/IMG]
    Last edited by thelion1905 : 07.Mart.2015 at 18:53

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri