steam : aytekin79
Sonra devam ederiz. İyi geceler football manager ahalisi![]()
Hocam bu gidişle geçen sezon ki gibi bir sezon yaşayacaksın.
Arthur ucuza gitmiş. Kapılabilirmiş. Sen onu süresiz takibine al. Belli olmaz takımı ucuzdan satışa falan koyarsa kaparsın.
Sanada iyi geceler.
Seneye Telles'i satıp Lorenz'i alacağım senin hatrına![]()
maçların güzel schalke eler seni
Takibe aldım ,sen Arthur'u oynattın mı ? Nasıl performans sergiliyor, verimli olmuş muydu
Al al. Taç atışlarını ona kullandırmayı ihmal etme ama.
Teşekkür ettim , schalke'ye de elenmemiz normal sonuç olur![]()
Ara döneme girmeden ligde 2 maç daha oynadık
Altyapımızdan çıkan bu çocuğun gelişimini hayretle izliyorumAdam dikine gelişim gösteriyor
![]()
Transfer Dönemi Hareketleri
Kiralık kalecimiz Lezzerini'yi sezon sonu bedelsiz kadromuza katıyoruz. Amacıma böyle böyle ulaşacam inşallah
Chelsea'dan defansif oyun kurucu olarak Chalobah 'ı kadromuza 1,5 yıllık kattık .. O bölgede Schutz'un alternatifi yoktu iyi oldu bu transfer ..
Chalobah - Chelsea
AMC bölgesindeki bolluktan dolayı kadroya giremeyen Renneke'yi st pauli'ye kiraladık. Zaten oynamak istiyorum diye kapımızı çalmaya da başlamıştı
Hazırlık döneminde oynadığımız 3 maç vardı. Galibiyetler takıma moral oldu.
Hazırlık döneminde antremanlarda takım uyumu çalıştık - yüksek seviyede
Maçlar şahane hocam. Bu formla Shalke yi yenersek benim için sürpriz olmaz![]()
Shalke maçı çok iyi olmuş tebrikler![]()
Trasnferler süper, Lig de güzel gidiyor. Artık yavaş yavaş bundesliga şarkıalrı gelebilir.
Bu arada Pederborn'un gururuyla oynamışsın, dikkat kuytu köşede sıkıştırmasın taraftarı![]()
Şampiyonluk için tebrik ederim.
Artık Almanya kupasını alacağına inanıyorum.
Arthur u ben aldım. Çokta memnun kaldım. Benim taktiğimde 3 forvet ve herbiri sahte forvet destek rolündeler. Bundan dolayı iyi verim aldım. Hatta Türkiyede gol kralı bile oldu.
Bir boşluğunda performansını incelemek istersen aşağıdaki kariyerimde kullandım. 3. sayfada almışım. İlk yılında 30 gol attı ve en yakın rakibi Demba ba ya 8 gol fark atarak gol kralı oldu. Penaltıları çok iyi idi. Nadiren kaçırdığını gördüm.
http://forum.turksportal.net/vb/show...110&highlight==
Abi Rubin Okoite ve Anthoney Annan a bakar mısın bi, biri forvet biri dos. Benim kariyer de gözüme çarptı. Senin ligdeler galiba, bence ikisi de Bundesliga kaldırır.
Ayrıca zaten beklediğimiz şampiyonluğun gelmesine sevindimBaşarılar...
az butce vermısler al kupayıda uefaya gıt
Almanya Kupası
Yarı Final'de Karlsruhe'yi zorlanmadan tam yarım düzine gol ile geçmesini bildik
FİNAL
Ve final maçında bundesliganın orta sıra ekiplerinden Hoffenheim'ı 2-0 ile geçerek muazzam bir başarıya daha imza atmış olduk. Açıkçası ben 2 senede almanya kupasını alabileceğimize ihtimal vermiyordum. Güçlü rakipler ile karşılaşmamamız ( Schalke hariç) ve karşılaştığımız rakiplerle de sürekli içerde oynamamızın verdiği avantaj bu başarıda etkiliydi..
Sonuçta seneye Avrupa yolcusuyuz ..
İnsanlar hala şokta
Dikkat çeken maçlar ve performanslar ....
Bonservis bedeli ödemeden aldığımız Savitskiy'nin performansı takdire şayanDeğeri 4 milyon'un üzerinde seyrediyor.. Yüklü bir miktara okuturuz heralde günün birinde
![]()
ilk sezon lıgte tutunmak ve avrupaligi zor gelmez umarım
Ooo kupa almışız, hayırlı olsun![]()
Şimdi biz Bundesliga'ya mı yükseldik yoksa Bundesliga 2 ye mi ?