Quote Originally Posted by Barak View Post
Kalecilerin boy biraz sıkıntı olabilir. Pizzi'yi satmasaydın keşke yerini doldurursun umarım. En akılcı transfer yada kiralama Dembele bence genel olarak takım bir harika
Teşekkürler Kalecilerde boy penaltılarda sıkıntı oluyor bence. Pacheco nun ki de fazla kısa değil 1.86 daha iyisini ve uygununu bulur bulmaz satarım.Şimdilik bulamadım. Pizzi ye gelince Barça maçları öncesi sakatlanmıştı,iyileştikten sonra da eski performansını sergileyemedi yerini Pinho da çok iyi bir şekilde doldurmuştu, O yüzden sattım Douglas Costa yı denemek istedim uygun fiyata görünce. Dembele yi son günlerde aldık Ortasahalarımı hem teknik i pası iyi hemde top kapması iyi oyunculardan almıştım ancak driblingleri iyi değildi aldıklarımın Defansif oyun kurucu da değil de Oyun kurucu bölgesinde dribling e de ihtiyaç duyabiliriz diye kiralık listesindeki dembele yi de aldık.
Quote Originally Posted by devilshand View Post
Bu kariyeri hep görüyorum ama hiç okumaya fırsat bulamadım önce yazayım tez zamanda okuyacağım
Teşekkürler yorum için, umarım beğenirsin kariyeri ve hile şüphesi duymayan dostlarım arasına katılırsın sende inşallah
Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
Kamile bak sen ADS dayken çelimsiz bir şeydi şimdi bayağa gelişmiş. Salihi de begendim. transferler güzel hocam begendim şimdi başarıda
Teşekkür ederim Kamil i de Salih i de Türkiye Ligi ve Kupası için aldık ŞL maçlarından önceki lig maçlarında vazgeçilmez oyuncularımız olacaklar
Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
Kadroyu gene güzel kurmuşsun. Bu sene yine ambargo koyarsın.
Teşekkürler hocam,inşallah koyarız ambargo