TeşekkürlerKalecilerde boy penaltılarda sıkıntı oluyor bence. Pacheco nun ki de fazla kısa değil 1.86 daha iyisini ve uygununu bulur bulmaz satarım.Şimdilik bulamadım. Pizzi ye gelince Barça maçları öncesi sakatlanmıştı,iyileştikten sonra da eski performansını sergileyemedi yerini Pinho da çok iyi bir şekilde doldurmuştu, O yüzden sattım Douglas Costa yı denemek istedim uygun fiyata görünce. Dembele yi son günlerde aldık Ortasahalarımı hem teknik i pası iyi hemde top kapması iyi oyunculardan almıştım ancak driblingleri iyi değildi aldıklarımın Defansif oyun kurucu da değil de Oyun kurucu bölgesinde dribling e de ihtiyaç duyabiliriz diye kiralık listesindeki dembele yi de aldık.
Teşekkürler yorum için, umarım beğenirsin kariyeri ve hile şüphesi duymayan dostlarım arasına katılırsın sende inşallah
Teşekkür ederimKamil i de Salih i de Türkiye Ligi ve Kupası için aldık ŞL maçlarından önceki lig maçlarında vazgeçilmez oyuncularımız olacaklar
Teşekkürler hocam,inşallah koyarız ambargo![]()

Kalecilerde boy penaltılarda sıkıntı oluyor bence. Pacheco nun ki de fazla kısa değil 1.86 daha iyisini ve uygununu bulur bulmaz satarım.Şimdilik bulamadım. Pizzi ye gelince Barça maçları öncesi sakatlanmıştı,iyileştikten sonra da eski performansını sergileyemedi yerini Pinho da çok iyi bir şekilde doldurmuştu, O yüzden sattım Douglas Costa yı denemek istedim uygun fiyata görünce. Dembele yi son günlerde aldık Ortasahalarımı hem teknik i pası iyi hemde top kapması iyi oyunculardan almıştım ancak driblingleri iyi değildi aldıklarımın Defansif oyun kurucu da değil de Oyun kurucu bölgesinde dribling e de ihtiyaç duyabiliriz diye kiralık listesindeki dembele yi de aldık.