Anket Sonuçlarını Görüntüle: F.C.Unted'ta 2030 yılı son sezon olacak buradan hangi ülkenin en altından başlayalım?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Almanya

10 30.30%
  • İtalya

5 15.15%
  • Fransa

2 6.06%
  • İspanya

6 18.18%
  • Portekiz

6 18.18%
  • Hollanda

1 3.03%
  • 2030'da Tekrar İngiltere en alta dönelim

3 9.09%
Sayfa 28 / 39 İlkİlk ... 18262728293038 ... SonSon
811 ile 840 arası toplam 1158 sonuç

Konu: F.C.United 12 Sezon| Stuttgarter Kickers 6.Sezon |Sadece Alt Yapı |2031-32|

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Yukarıda büyük paralar mı dönüyor
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Yaf daha uygununu bulamadın mı ?
    Ben hangi takımı yönettiğimin önemi olmadan bu kadar büyük paralar vermem. Elim gitmez. Zorunluluk harici veremem. Onun yerine şöyle İskandinavyaya güney Amerikalara aksydın belki bulurdun.

Bu arada benim Ambrose neler yapıyor. Profilinin son durumu nasıl oldu merak ettim.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    olum o parayı feriştahı gelse vermem lan benim takımın değeri o kadar
    Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Yukarıda büyük paralar mı dönüyor
    Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Ben hangi takımı yönettiğimin önemi olmadan bu kadar büyük paralar vermem. Elim gitmez. Zorunluluk harici veremem. Onun yerine şöyle İskandinavyaya güney Amerikalara aksydın belki bulurdun.

Bu arada benim Ambrose neler yapıyor. Profilinin son durumu nasıl oldu merak ettim.

Transfer bütçesinde 100 milyon euro'dan fazla var mezara mı götürücez Zaten kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. Bu oyuncu bize Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğunu getirmede maksimum fayda sağlayacak diye düşünüyorum ama siz fakirler beni anlamıyorsunuz Ambrose'yide akşam oyuna girince atarım abi
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

ŞAMPİYONLAR LİGİ D GRUBU 6.MAÇ

F.C. UNITED & BARCELONA

PREMİER LİG 16.HAFTA

M.UNITED & F.C. UNITED

Şampiyonlar Ligi Eşlelmelerinde geçen yıl aynı grupta olup yenmekte zorlanmadığımız Atletico ile eşleştik. Turun mutlak favorisiyiz.

Ülke'nin gururu Denizlispor, Liverpool ve Spartak Moskova'nın başı çektiği gruptan Liverpool'u saf dışı bırakarak 10 puanla ve liderle aynı puanla Grubu 2. tamamlayıp üst tura çıktı.

Tesisleri yeniledik akebinde yenilerinin yapılmasını istedik.

Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Usta şimdi adam İngiltere'de, ben olsam ben de bol bol para harcardım orada.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post

Senin ambrose bende fenalar yapıyor o kadar parlattım ki sanırım satın alamayacağım

Dnizli de akıyor mübarek
    Sende rahat geçersin turu

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Turu geçeriz Buraya yazıyorum tahminimce bir daha ki tur City gelecek karşımıza

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Yav hadi biz fakiriz ,3-5 Milyon bütçe ile transfer yapıyoruz. Sen koskoca FC United sın bas parayı al, düşünme bile

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by NomrukaN View Post
    Usta şimdi adam İngiltere'de, ben olsam ben de bol bol para harcardım orada.
    Aynen paradan bol ne var burada

Senin ambrose bende fenalar yapıyor o kadar parlattım ki sanırım satın alamayacağım

Dnizli de akıyor mübarek
    Sende rahat geçersin turu
    İnş. düşündüğümüz şekil olur

Ambrose Profil

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Turu geçeriz Buraya yazıyorum tahminimce bir daha ki tur City gelecek karşımıza
    City'i gelirse bu kez acımyaız. Geçen sezon'da ŞL'de 120'de elenmiştik. Onun rövanşı olur bekleriz

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Yav hadi biz fakiriz ,3-5 Milyon bütçe ile transfer yapıyoruz. Sen koskoca FC United sın bas parayı al, düşünme bile
    Koskoca bu lafı duymak için aradan 12 sene geçti
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

PREMIER LIG 17.HAFTA

PREMIER LIG 18.HAFTA

PREMIER LIG 19.HAFTA

PREMIER LIG 20.HAFTA

ARA TRANSFER DÖNEMİ

Spoiler: Profiller 

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Hayırlı olsun transferler

( Bu arada Arsenal iyi öpmüş bizi )

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Lan telden linkleri görüyorum sadece üşeniyorum da içlerini açmaya daha sonra bakıp detaylı yazarım

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

İvan süper zaten, Quinones i de geliştirdik mi o da süper olur. Hayırlı olsunlar

14. Default

Bence Bu Kadar Uçma Transferlerde, Tamam Para Bol, Huzur Var Ama Olmayan da Var. Biri Yer, Biri Bakar Kıyamet Ondan Kopar

Bu Sene Lig Gelecek Gibi Duruyor Ş.L'yi de Alırsak Gelecek Sezon Başka Diyarlarda (İtalya Bilemedin İsveç) Görmek İstiyorum (:

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Hayırlı olsun transferler

( Bu arada Arsenal iyi öpmüş bizi )
    Lan telden linkleri görüyorum sadece üşeniyorum da içlerini açmaya daha sonra bakıp detaylı yazarım
    İvan süper zaten, Quinones i de geliştirdik mi o da süper olur. Hayırlı olsunlar
    Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Bence Bu Kadar Uçma Transferlerde, Tamam Para Bol, Huzur Var Ama Olmayan da Var. Biri Yer, Biri Bakar Kıyamet Ondan Kopar

Bu Sene Lig Gelecek Gibi Duruyor Ş.L'yi de Alırsak Gelecek Sezon Başka Diyarlarda (İtalya Bilemedin İsveç) Görmek İstiyorum (:

Yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum kardeşler, abiler Tarkan abi daha önce Norveç liginde oynamıştım. Avrupa ile fisktürü çakışmıyordu. Keyif vermedi. İsveç'te aynı şekil. Kariyeri son güncelleme ile noktalıycam
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

F.C. UNITED OF MANCHESTER İÇİN SON GÜNCELLEME

Şubat Ayında transfer döneminin bitiminde 1 - 2 hafta ara ile çok ciddi sakatlıklar yaşadık. Aslında ikisininde yokluğunu çok araamdım. Ama Said olsaydı. Şampiyonlar Liginde oynadığı bambaşka futbolla bize o kupayı getirebilirdi.

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE NOUCAMP'TA TARİHİ BİR FİNALLE KARİYERİ SONLANDIRMAYI ÇOK İSTEDİM. ( F.C. UNITED & MANCHESTER UNITED )

1.Tur'da Atl.Madrdi'i deplasman'da 4-3 yendik. 2. maçta ilk 10 dakika'da Atletico sahamızda 2-0 öne geçti. Burada tura veda mı edeceğiz derken maçı 6-2 gibi çok sükse bir geri dönüşle tur atladık.

Sonrasında Çeyrek Final'de rakip Arsenal'di onlarda Türk Milli Takımının Dünyaca Ünlü Yıldızı Yavuz Buldu 3 Ay bizde ise Wesley Said 5 ay sakatlanmıştı. Yavuz onlar için tek başına bir takımdı . Hatırlarsanız bizi ligde sahamızda net bir skorla Yavuz'un üstün futboluyla 3-0 yenmişlerdi.

Arsenal'i geçmekte hiç zorlanmadık.

Yarı Final ise Juventus'a hiç haketmediğimiz halde deplasmanda 2-0 kaybettik. Ama yinede takıma aşırı güveniyorudum. İçeride Juventusu sahasından çıkarmasakta gol atmayı başardılar maç 3-1 bitti deplasman golü ile Finale Juventus çıktı. Şampiyonlar Liginde devre arasında gelen İvan harikalar yarattı. Yukarıda da dediğim gibi Said olsaydı. Deplasmanda Juventusa mutlaka bir tane atardı.

Fa Cup'ı ilk defa final sezonumuzda kazandık. Burada akılda kalan maç ortak sahada oynana M.City maçıydı. 90+3'te attığımız penaltı ile 4-3 eledik. Final zaten bizim için zor olmadı.

Ligde yine ilginç birşey yaşandı. 6.sıradan M.United Şampiyonlar Ligini kazandığı için ŞL'ye katıldı ama ilginç olanı İngiltere'nin kupaya 5 takım olarak katılması ve toplamda bunun 6 takıma çıkması

Türkiye'nin nevri döndü

BİR EFSANE'NİN SONU

Son olarak oyun durumumuz

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Yapma yav ne noktalaması.
    Güncelleme gelmeden önce yazmıştım. ŞL de Juveye elenmek çok kötü olmuş benim zamanın Barça ya elenmem gibi averajla geçmişler.Lig de de Şampiyon olamamışız Wesley Said in sakatlanması etkili olmuş. Noktalıyorum derken bu takımı bırakıp başka takıma geçiyoruz değil mi?

Nesil
    2014

Bu kariyerde emeğime karşılık veren @devilshand ( Ali kardeşime ) @RodiMood @pusathan01 @rexpo1994 @RagnarLothbrok @NomrukaN @Ali Hikmet @BaGa TaRKaN @ErayG @Pedro
    başta siz olmak üzere tüm takip eden arkadaşlara teşekkür ediyorum
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Yapma yav ne noktalaması.
    Güncelleme gelmeden önce yazmıştım. ŞL de Juveye elenmek çok kötü olmuş benim zamanın Barça ya elenmem gibi averajla geçmişler.Lig de de Şampiyon olamamışız Wesley Said in sakatlanması etkili olmuş. Noktalıyorum derken bu takımı bırakıp başka takıma geçiyoruz değil mi?
    Yok bu kariyeri noktalıyorum.
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

20. Default

Hacı Bu Kariyeri Kapatmana İzin Vermeyiz. Madem Bu Takımı Bıraktın Bu Savede Başka Ülkeden Devam Et. Bu Sayfa Kapanmamalı

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Aynen Baga hocam izin verme Bu anket i niye yaptırdın yeni kariyer için miydi bu anket?

Nesil
    2014

Hacı Bu Kariyeri Kapatmana İzin Vermeyiz. Madem Bu Takımı Bıraktın Bu Savede Başka Ülkeden Devam Et. Bu Sayfa Kapanmamalı

Aynen Baga hocam izin verme Bu anket i niye yaptırdın yeni kariyer için miydi bu anket?

Aslında bu kariyeri kapatmamın birazda sebebi STSL'nin 15,3.1'de ileride nasıl işler yapacağı, sizde görüyorsunuz STSL'nin halini oyundan soğuttu beni. Forumda bir Admin bu durumu 15.3.0 güncellemesinde düzelltik dedi. Yeni kariyerde ara transfer ve data güncellemeleri dahil yine farklı bir ülkede daha zor bir şekilde başlamayı planlıyorum. Yinede 12 sezon benim için forumda iyi bir CV oldu Yeni kariyerde bundan az olmayacaktır.
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

lan evlat acısı gibi geldi (allah göstermesin) üzüldüm lan gerçekten ama teşekkürün için de duygulandım her ne kadar uğraşsam da seninle yeni kariyerinde de yine yanında olacağım...
    EMEĞİNE SAĞLIK

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Çok güzel bir kariyerdi ellerine sağlık

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Çok güzel bir kariyerdi ellerine sağlık
    lan evlat acısı gibi geldi (allah göstermesin) üzüldüm lan gerçekten ama teşekkürün için de duygulandım her ne kadar uğraşsam da seninle yeni kariyerinde de yine yanında olacağım...
    EMEĞİNE SAĞLIK

Teşekkürler beyler
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

26. Default

Hayırdır Ne Vedası? Kariyeri Kapatmıyorum İkinci Bir Emire Kadar İsteklerin Reddedildi Burada Devam Edelim

Nesil
    2014

Hayırdır Ne Vedası? Kariyeri Kapatmıyorum İkinci Bir Emire Kadar İsteklerin Reddedildi Burada Devam Edelim
    Tamam abi, sizimi kırıcam

Alamanya'dan devam o vakit

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

28. Default

Ha! Şöyle Yola Gel Bakim Baskının Gözünü Seveyim

Nesil
    2014

Ha! Şöyle Yola Gel Bakim Baskının Gözünü Seveyim
    Sıra sanada gelecek abi merak etme

Yeni Durağımız. Almanya 3.Lig Takımlarından

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

30. Default

Şimdiki Efsane Kim? Kimin Adıyla Başlayacaksın ?

Sayfa 28 / 39 İlkİlk ... 18262728293038 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri