13. BÖLÜM : AÇAYDIM KOLLARIMI GİTME DİYEYDİM
Devre arası transfer sezonunun son günüydü. Sakat olan Emrah'ın 1 haftası vardı ve GS maçına yeteşeceğini tahmin ediyordum. Son gün çabuk geçsin diye hemen ileri sarmak istedim. Ama bir de ne göreyim. Fenerbahçe Emrah Başsan'ın 5 minyon avroluk serbest kalma bedelini ödedi ve Emrah'ı dire kadrosuna katarak kilit oyuncu yaptı. Herşey benim kontrolüm dışında gerçekleşti. Bunu yazdım bir kenara
Emrah'ı Antalyaspor'dan 1.2 Milyona almıştık. Ama ilk sezon transferi gerçekleştirebilmek için Antalya ve Emrah'a verdiğimiz satıştan pay yüzdeleri dolayısıyla. 5 milyondan elimize 3.3 milyon geçti. Yani 2.1 milyon kar etmiş olduk. Yine de Emrah gitmeyeydi eyiydi
Transferin kapanmasına 2 saat kalmışken as sağ kanadımız satıldı ben de onun yerine Emrah'ın rotasyonu olan Litsingi'yi geçiririm diyerek. Litsingi'ye yerli yedek baktım. Ters ayaklı sağ kanat çok fazla olmasa da Başakşehir'den Cenk Şahin'i buldum ve 1 milyon avro karşılığı transfer ettim. Belki biraz daha ucuza alabilirdim ama risk etmek istemedim. En ufak bir aksilikte transfer sıkıntıya girebilirdi. Bir Emrah Başsan değil ama gelecek vaad eden bir oyuncu.