-
Eskişehirspor'la 2019 - 2020 senesindeyim. Enver Elmas gibi bir ismi alt yapımdan çıkarttım ve şu anda Türkiye'nin yıldızı oldu.
Şu anki geçmişi şöyle:
117 Lig maçı oynadı, 54 gol 43 asist yaptı. 21 kere maçın adamı seçildi. Hem de Sağ açıkta "İçeri Kat Eden Oyuncu" olarak oynarken yaptı bunları. Elimden kaçırmamak adına yıllık 2 milyon Euro veriyorum. 
Bir de Konyaspor'dan genç bir oyuncu aldım 16 yaşında ilk 11 oynayabiliyor şu anda. Enver Elmas gibi olmasını umuyorum. Gizli Forvet olarak gelişiyor.
Oyuncu satma konusunda çok iyiyim.
Aldığım ve sattığım oyunculara dair örnek vereyim.
Aytaç Kara - 15 Milyon Euro - Rubin Kazan
Raheem Lawal - 6 Milyon Euro - Terek
Kelvin - 7,5 Milyon Euro - Cruzerio
Mael - 7 Milyon Euro - Flamengo
Bu saydığım oyunculardan elde ettiğim geliri ise, sadece tesis geliştirme ve alt yapı geliştirmeye harcadım. Sadece 2019 yılında bir kaç oyuncu aldım (Giden oyuncuların yerini doldurmak için, Heliton isminde bir stoper, McCabe isminde bir İskoç ortasaha ve Hassan diye bir Mısırlı forvet almıştım, bir de bir kaç yerli takviye yaptım). Aldığım bütün oyuncuları cüz'i rakamlara aldım. Her seferinde "Bu kaliberede bir topçuyu bu paraya nasıl aldınız" diye sordular.
Hassan ilk sezonunda (Devre arası geldi) 16 maçta 17 gol attı ancak 2. sezonunda verim göstermedi. Gitmek de isteyince aldığım fiyata geri satmış oldum. 17 gol de yanımıza kaldı.
Alt yapıya çok yatırım yaptım demiştim. Bir ara genç oyuncuları sağdan soldan toplamıştım. Tabii ki çoğu gelişemeyecekti ancak, Enver Elmas kadar olmasa da Emre Tekin sol bekte ligin kalburüstü oyuncularından birisi oldu. Profili iyi olmasa da performansı güzel (Genel kariyer olarak 7.14 ortalama ile oynuyor). Furkan Çelik sol açıkta İKE olarak Enver'in tandeminde oynuyor. Yine profili çok iyi olmasa da sol açıkta iyi işler yapıyor. Zeki Kala Konya'dan 4.1 Milyon Euro'ya aldık ama buna değecek eminim. İleride çok gelişecek.
Yine gençlerden Ferhat Seçsev ve Aytaç Demirel çok iyi profile erişmiş olmalarına ve gelişimlerine devam etmelerine rağmen beklenen patlamayı yapamadılar henüz. Bu arada Carlos Tevez'i gördüm, alsam mı acaba falan dedim. İstediği maaşı da verebiliyordum ama 35 yaşında, mentorluk yapması için de 7.4 Milyon Euro veremezdim
Bir tane Özbek Stoper buldum, Galatasaray'a kaptırdığım Emre Sarıtaş'ın yerine koydum. Özbekler yabancı statüsünde geçiyor bu arada. Kararlılığı 20 olduğu için aldım aslında. İlk 11'de de sırıtmıyor profilinin bir iki tık üstünde oynuyor.
Bu arada Aytaç'ı satarken Altay'ı da ihya ettik. %3 maddesi varmış, 15 Milyon Euro'nun %3'ü Altay'a gitti. STSL 2. lig takımı için deli para.
En son Sporting (POR) takımını 1. Eleme Turu ilk maçında 5-1 mağlup ettim. Şimdi 2. maça gideceğim.

Koray hocam bırak artık yahu 
Bu arada 5-1'in rövanşında 2-1 yenilsek de 6-3 ile bir üst turda Dinamo Bükreş ile eşleştik.
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri