Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
Türkçesini bilemiyorum ama kulüp yönetimiyle konuştuğumuz sayfada "Finance" ve "Networking" kısmında ayrı ayrı bu bölümlerin geliştirmeleri var. Yıldız oyuncuların çıkması için altyapı tesislerinden daha önemli bence bu ikisi.

Lafı açılmışken ne işe yaradıklarından bahsedeyim. Genç takım antrenörlüğünün işlevi altyapıya gelecek oyuncuların, sanırım arka planda 11-12 yaşında gelişmeye başlıyorlardı, yeteneklerinin gelişimiyle ilgileniyor. Ne kadar iyi, o kadar erken gelişmiş oyuncular.

Gençlik yetiştirme de yine bu altyapıya gelecek oyuncuların potansiyel yetenekleriyle ilgili, ne kadar kaliteli olursa potansiyelli gençlerin çıkma şansı o derece artıyor. Bu kısımlara erken yatırım yapmak çok önemli, çünkü meyvelerini en azından 2-3 sene sonra alabiliyoruz.
Şimdi daha iyi anladım teşekkür ederim dostum . Yanlız o tesislerin yükseltilmesi için yönetimden istekte bulunamıyorum. Sanırım onun aktif olabilmesi için, yani yönetimden istekte bulunabilmek için, başka şartları sağlamak gerekiyor.Onu tam çözemedim, şimdilik antreman ve altyapı tesislerimizi geliştirebiliyoruz.