14. BÖLÜM : ZİRVE TAKİBİNE DEVAM

Zor bir fikstüre giriş yaptık. Özellikle 3 Gs maçı ve Bjk maçı üst üste gelince bir de sakatlıklar artınca iyice sıkıştım. Lig veya Kupadan birini seçmem gerekti. Bende Kupa'da GS ile eşleşince Lig'e daha fazla ağırlık verdim. Çünkü yabancı sınırı yüzünden Kupa'da çok fazla birşey yapamadım. Bu sezon GS ye şansımız bir türlü iyi gitmedi. Ancak diğer rakiplerimize karşı gösterdiğimiz performans sayesinde zirve takibine tüm hızımızla devam ediyoruz.

Spoiler: Bazı Önemli Maç Detayları 

Maçlar ve sakatlıklar sıkıştırınca birkaç maçta beraberlikler üst üste geldi. Ancak fikstür rahatlayınca tekrar galibiyet serimize döndük.

6

Sakatlık demişken, yeni transfermiz de siftahını yaptı. Ağlar mısın güler misin

Bu arada Fenerbahçe devre arasından sonra resmen atağa kalktı. Ne var ne yok diye bakayım dedim. Adamlar resmen transfer bombardımanı yapmış

Bizim de mali durumumuz toparlandıktan sonra yönetim ipleri gevşetmeye başladı.

Alt yapıdan çıkan gençlerimiz duyruldu. Ama ne yazık ki yine fos çıktılar. Birkaç tane vasat topçu dışında gerisi çöp sayılır. 1-2 tanesine anca imzalatırım. Belki de imzalatmam.

Son 1 ay da Süper Ligde çok fazla teknik direktör değişti. Arada bizi de isteyenler oldu. Cevabımız tabi ki RET