2. HAZIRLIK MAÇI
Son dakikalarda kendi kalemize attığımız gol ile berabere kaldık şimdi Süper Kupa Final'ini bekliyoruz.
VE SÜPER KUPA FİNALİ
Oyuna sonradan giren Tarık Çamdal inanılmaz ötesi bir performans sergiledi. Önce beraberlik golünü attı ardından Burak Yılmaz'a yaptığı asist ile takımımızın öne geçmesine destek oldu ve yine Burak Yılmaz son sözü söyledi ve kral 110. dakika da attığı gol ile hem bizi hemde taraftarlarımızı rahatlatmayı başardı.
KAPTAN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI!!!!
Galatasaray'ın genç teknik direktörü Ahmet Kaptan maç sonu yayıncı kuruluşa verdiği röportaj esnasında gözlerinin dolmasının sorulması üzerine " Bu takım bu renkler benim çocukluk aşkım ilk göz ağrım, bu şerefli armanın altında aldığımız ilk başarı ve bu kupayı bana şerefli soyadını ve içimde ki büyük Galatasaray sevgisini miras bırakan rahmetli babama armağan ediyorum." dedi.
Galatasaray taraftarları sezon başında 2 yıldızını kaybetmesine ve orta sahanın iki önemli silahı Selçuk ve Melo'nun yokluğunda orta alanı oluşturan Yekta ve Okay'ın performansının çok yerinde olduğu görüşünde birleştiler. Maç içerisinde 3 oyuncu değişikliği hakkı dolan Galatasaray Okay Yokuşlu'nun şanssız bir sakatlık geçirmesiyle birlikte maçı 10 kişi tamamlamak zorunda kaldılar. Okay'ın sağlık durumu ile ilgili olarak rapor çekilecek MR sonucunda belli olacak.