Quote Originally Posted by NomrukaN View Post
Tempo düşük. Stoperlerin presi "Presi azalt" ya da "Pres yapma" da.
Şimdi kabahati oyuna bulmak istemiyorum ama, oyunu dengelemek için maç motorunun hile yapma ihtimali her zaman var.

Hocam ben bu oyunu detay için oynuyorum. Yıllar yılı 76 numarayı giymiş bir Servet Çetin'i ya da 50 numarayla özdeşleşmiş bir Hürriyet Güçer'i 28 numarayla gördüğüm zaman oyunun gerçekçiliği ölür benim için. Ben mesela sol açık oyuncusunu 51 ya da 71 numaralı formayla oynatınca hoşnut oluyorum. Evet saçma sapan bir saplantı ama sol açık oyuncum 51 ya da 71 numaralı formayı giyecek.
Şimdi dostum, zaten taktiklerimizi eski oyunlardaki gibi sahaya yansıtamıyoruz artık. O yüzden illa ki bir çözüm bulacaksın diye bir şey yok. Oyunu bu haliyle kabullenmek lazım. Çünkü tempoyu arttırın diyoruz gözle görünür olarak tempo artmıyor, hücum oyna diyoruz 10 kişiyle savunma yapıyorlar, kaleyi görünce vur diyorsun vurmuyorlar. Yerden oyna diyorsun havadan oynuyorlar. Oyunda en etkili olan şeylerden biri kadroyu çok geniş tutmazsak moraller bozulmadığı için takım tıkır tıkır oynuyor ama biraz paralanınca ben de dahil hemen oyunculara, gençlere saldırdığımızdan sıkıntılar başlıyor. Dikkat edersek genelde ilk sezon daha başarılı oluyoruz kısıtlı kadroyla.