Sayfa 59 / 64 İlkİlk ... 9495758596061 ... SonSon
1,741 ile 1,770 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Bunun hesabını kim verecek? Bu resmen soykırım. Başka bir şey değil.

Quote Originally Posted by NomrukaN View Post
    Her maç. Ya duran toptan, ya bireysel bir durum ama muhkakak oluyor. En son Bursaspor maçım, rakibin kaleyi bulan 2 şutu var. Koskoca 90 dakikada 6 şut vuruyorlar, 2 tanesi kaleye geliyor. Onlar da gol.
    Hocam vallahi sıkıntılı bir durum o zaman.

Böyle şeyler de oluyor bazen.

Eğer okunmuyorsa topla oynama oranım %53, 16 şut çekmişim 6 kaleyi bulan topum var. 18 şut çekmişler 11'i kaleyi bulmuş 7'si gol oldu.

Quote Originally Posted by kuatemok View Post

Eğer okunmuyorsa topla oynama oranım %53, 16 şut çekmişim 6 kaleyi bulan topum var. 18 şut çekmişler 11'i kaleyi bulmuş 7'si gol oldu.
    resmi tutup üstte ki arama çubuğuna bırakınca büyüyor.

yalnız 7-0 bayağı ağır bir skor olmuş.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Quote Originally Posted by kuatemok View Post

Hocam sıkıntılı gerçekten. Kaleciyi değiştirip deneyeceğim bir de. Maç motoru bazen gerçekten oyunu dengelemek için böyle şeyler yapıyor diye düşünüyorum. Yarış oyunlarındaki Catch Up sistemine benzer bir şey sanırım. Hususi denemek üzere ayrı bir save aldım ve bir maçı save loadlarla tekrar tekrar oynamama rağmen sonuç değişmedi. Sonraki haftaya devam ettim, sonraki maç da aynı şekilde. Ligin dibinde 5 puanı bulunan (20. haftada) Başakşehir bana karşı 3 pasta gol bulan bir takım oldu çıktı. 3-1'e gelmiş maç bir anda 3-3 oldu. Hangi varyasyonu yaparsam yapayım rakip kolayca gol buldu. Baktım olmuyor eski saveme döndüm, sezon bitene kadar idare edip, sezon sonunda kaleci değiştireceğim.
    Hani şöyle diyeyim, öyle taktik yaparak falan değil, rakip yarı sahada topu kaptırıyorum, rakip oyuncu topu kapar kapmaz ileri dikiyor, ileride topu alan adam da bir pasta golle burun buruna getiriyor arkadaşını. Ya da rakibin uzaklaştırmak için vurduğu top aynı şekilde oluyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Arkadaşlar Oldu Olacak Kadro Kayıt Sınırını Sınırsız Yapsınlar. "Türkiye Liginde Gelecek Sezon 28 Oyuncu Kayıt Ettirilebilir" Diye Kural Konulmuş. Takmışsınız Kadro Numaralarına. Ben 4 Sezon Boyunca devam ediyorum kariyere Bir kere bile oyunda forma numarası yüzünden şikayet eden oyuncu görmedim. Çok Fazla Detaya Takıyorsunuz. Tamam Kural Hatalı Ancak Forma Numarası'da Hatalı diye de Saçma hataları dillendirmemek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Hocam sıkıntılı gerçekten. Kaleciyi değiştirip deneyeceğim bir de. Maç motoru bazen gerçekten oyunu dengelemek için böyle şeyler yapıyor diye düşünüyorum. Yarış oyunlarındaki Catch Up sistemine benzer bir şey sanırım. Hususi denemek üzere ayrı bir save aldım ve bir maçı save loadlarla tekrar tekrar oynamama rağmen sonuç değişmedi. Sonraki haftaya devam ettim, sonraki maç da aynı şekilde. Ligin dibinde 5 puanı bulunan (20. haftada) Başakşehir bana karşı 3 pasta gol bulan bir takım oldu çıktı. 3-1'e gelmiş maç bir anda 3-3 oldu. Hangi varyasyonu yaparsam yapayım rakip kolayca gol buldu. Baktım olmuyor eski saveme döndüm, sezon bitene kadar idare edip, sezon sonunda kaleci değiştireceğim.
    Hani şöyle diyeyim, öyle taktik yaparak falan değil, rakip yarı sahada topu kaptırıyorum, rakip oyuncu topu kapar kapmaz ileri dikiyor, ileride topu alan adam da bir pasta golle burun buruna getiriyor arkadaşını. Ya da rakibin uzaklaştırmak için vurduğu top aynı şekilde oluyor.
    Tempoyu düşürüp, presi ve top kapmayı iptal et bakalım. Ben bu durumlarda bunları yapınca rakibi durduruyorum.

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Arkadaşlar Oldu Olacak Kadro Kayıt Sınırını Sınırsız Yapsınlar. "Türkiye Liginde Gelecek Sezon 28 Oyuncu Kayıt Ettirilebilir" Diye Kural Konulmuş. Takmışsınız Kadro Numaralarına. Ben 4 Sezon Boyunca devam ediyorum kariyere Bir kere bile oyunda forma numarası yüzünden şikayet eden oyuncu görmedim. Çok Fazla Detaya Takıyorsunuz. Tamam Kural Hatalı Ancak Forma Numarası'da Hatalı diye de Saçma hataları dillendirmemek lazım.
    herkes senin düşüncende olacak diye bişeymi var birader bu ne polyannacılık yapıyosunuz bu oyuna para veriyosam sıfır hata olacak arkadaş okadar

bu yazılanalrı okudukça oyundan soğuyorum en iyisi okumamak ama ilginçtir hiç böyle hatalar gelmiyo benim başıma

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by peker_553 View Post
    bu yazılanalrı okudukça oyundan soğuyorum en iyisi okumamak ama ilginçtir hiç böyle hatalar gelmiyo benim başıma
    Aynen nazar değmesin benim başıma da gelmiyor

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Tempoyu düşürüp, presi ve top kapmayı iptal et bakalım. Ben bu durumlarda bunları yapınca rakibi durduruyorum.
    Tempo düşük. Stoperlerin presi "Presi azalt" ya da "Pres yapma" da.
    Şimdi kabahati oyuna bulmak istemiyorum ama, oyunu dengelemek için maç motorunun hile yapma ihtimali her zaman var.

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Hocam ben bu oyunu detay için oynuyorum. Yıllar yılı 76 numarayı giymiş bir Servet Çetin'i ya da 50 numarayla özdeşleşmiş bir Hürriyet Güçer'i 28 numarayla gördüğüm zaman oyunun gerçekçiliği ölür benim için. Ben mesela sol açık oyuncusunu 51 ya da 71 numaralı formayla oynatınca hoşnut oluyorum. Evet saçma sapan bir saplantı ama sol açık oyuncum 51 ya da 71 numaralı formayı giyecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Tempo düşük. Stoperlerin presi "Presi azalt" ya da "Pres yapma" da.
    Şimdi kabahati oyuna bulmak istemiyorum ama, oyunu dengelemek için maç motorunun hile yapma ihtimali her zaman var.

Hocam ben bu oyunu detay için oynuyorum. Yıllar yılı 76 numarayı giymiş bir Servet Çetin'i ya da 50 numarayla özdeşleşmiş bir Hürriyet Güçer'i 28 numarayla gördüğüm zaman oyunun gerçekçiliği ölür benim için. Ben mesela sol açık oyuncusunu 51 ya da 71 numaralı formayla oynatınca hoşnut oluyorum. Evet saçma sapan bir saplantı ama sol açık oyuncum 51 ya da 71 numaralı formayı giyecek.
    Şimdi dostum, zaten taktiklerimizi eski oyunlardaki gibi sahaya yansıtamıyoruz artık. O yüzden illa ki bir çözüm bulacaksın diye bir şey yok. Oyunu bu haliyle kabullenmek lazım. Çünkü tempoyu arttırın diyoruz gözle görünür olarak tempo artmıyor, hücum oyna diyoruz 10 kişiyle savunma yapıyorlar, kaleyi görünce vur diyorsun vurmuyorlar. Yerden oyna diyorsun havadan oynuyorlar. Oyunda en etkili olan şeylerden biri kadroyu çok geniş tutmazsak moraller bozulmadığı için takım tıkır tıkır oynuyor ama biraz paralanınca ben de dahil hemen oyunculara, gençlere saldırdığımızdan sıkıntılar başlıyor. Dikkat edersek genelde ilk sezon daha başarılı oluyoruz kısıtlı kadroyla.

Yetkililer Okadar Mesajlar Gönderdik Ama Bizi Takmıyorlar Bile.Bir Güncelleme Çıkart Yada Forumdaki Yetkliler Çıkarsın yok ama Bundan Sonra Benim İçin FM Bitmiştir.Oyunuda Satıyorum İlgilenen Olursa Ucuz Yollu Verebilirim FM'nin 5 Yıldır Orjinal Alan Birisi Olarak Bundan Sonra FM'yi Ne Alıyorum Ne Oynuyorum Nede Oynatıyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Budapeste

Quote Originally Posted by bayeagle View Post
    Yetkililer Okadar Mesajlar Gönderdik Ama Bizi Takmıyorlar Bile.Bir Güncelleme Çıkart Yada Forumdaki Yetkliler Çıkarsın yok ama Bundan Sonra Benim İçin FM Bitmiştir.Oyunuda Satıyorum İlgilenen Olursa Ucuz Yollu Verebilirim FM'nin 5 Yıldır Orjinal Alan Birisi Olarak Bundan Sonra FM'yi Ne Alıyorum Ne Oynuyorum Nede Oynatıyorum
    Heh iste yahu oynama artik sen de kurtul biz de kurtulalim yöneticiler de kurtulsun

Quote Originally Posted by GicaHagi View Post
    Heh iste yahu oynama artik sen de kurtul biz de kurtulalim yöneticiler de kurtulsun
    Sevindin bakıyorum galiba sen oynamıyorsun oyunu.Yada Oyundaki Hataları Görmezden Geliyorsun.Ama Ben Görmezden Gelemiyorum Sıkıntı Burda İşte Para Veriyoruz Alıyoruz Ama Hata İle Dolu Oyun

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Bence boş kalan vaktini Türkçe ile doldur. En azından nokta kulllanırsın.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Bence boş kalan vaktini Türkçe ile doldur. En azından nokta kulllanırsın.
    Sağol Uyardığın İçin Teşekkürler Ben Bilmiyordum(NOKTA)

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Sağol Uyardığın İçin Teşekkürler Ben Bilmiyordum(NOKTA)
    Bilmediğin açık zaten.

Bilmediğin açık zaten.
    Sağol Kardeşim Allah Razı Olsun Türkçe Dersi Veriyorsun Bana Borcumuz Ne Kadar

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Sağol Kardeşim Allah Razı Olsun Türkçe Dersi Veriyorsun Bana Borcumuz Ne Kadar
    Sen nokta kullanmayı öğren de,paranın lafı yok.

Sen nokta kullanmayı öğren de,paranın lafı yok.
    Teşekkürler

[FM15] Transfers & Data Update Packs by pr0

Oyunda olmayan Ianis Hagi gibi bazı oyuncular için bu yamayı öneririm. Son transfer güncellemesinden sonra yayınlanmış. Beckham'ın oğlu, bergkamp'ın oğlu falan var, bazı oyuncuların potansiyelleri yükseltilmiş. Birçok güzel ayarlama var, oyuna renk katıyor.

Nesil
    2013
    Yer
    Budapeste

Sevindin bakıyorum galiba sen oynamıyorsun oyunu.Yada Oyundaki Hataları Görmezden Geliyorsun.Ama Ben Görmezden Gelemiyorum Sıkıntı Burda İşte Para Veriyoruz Alıyoruz Ama Hata İle Dolu Oyun
    Bak kendin söylüyorsun bu bir "oyun". Madem parana aciyorsun seneye oynamazsin oyunu olur biter.

Ben oynuyorum gayet de keyif aliyorum. Yeni güncellemeden beri basindan kalkmadim oyunun.

Uzun birsey yazmistim ama sildim..
    ufak tefek veritabaninda hatalar disinda bence oyun zararsiz.(daha iyi olmayabilir demiyorum)
    Para verip aldigimiz Fifa´da yabanci siniri yok, PES´te takimlar yok veya oyuncu isimleri yanlis.

Quote Originally Posted by ultraslanbe View Post
    Uzun birsey yazmistim ama sildim..
    ufak tefek veritabaninda hatalar disinda bence oyun zararsiz.(daha iyi olmayabilir demiyorum)
    Para verip aldigimiz Fifa´da yabanci siniri yok, PES´te takimlar yok veya oyuncu isimleri yanlis.
    Çok doğru dedin kardeşim asıl noktayı sen koydun ufak tefek hataları görmezden geleblrz ben burdaki yazıları okuyunca oyundan soğuyorum ya onları o kadar abartın mı detaya indin mi oyundan soğuyorsun

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Bak kendin söylüyorsun bu bir "oyun". Madem parana aciyorsun seneye oynamazsin oyunu olur biter.

Ben oynuyorum gayet de keyif aliyorum. Yeni güncellemeden beri basindan kalkmadim oyunun.
    15.2.1 yamasında ilk sezonda bitirmiştim şimdi 15.3.1 yaması ile 5. Sezona Başlıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Şu 2 maç oynamayınca oyuncuların isyan etmesi olmasa oyun benim için tamamdır. Sırf bu yüzden Micah Richards'ı gönderdim.

Forma numarası ve kupalardaki yabancı sınırı düzeltildi mi ?

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Oyuncular antrenmanlarda sanki Smackdown yapıyorlar. Birinin kaburgası çatlıyor, diğerinin kaval kemiği eziliyor. Bir diğerinin kafatası çatlıyor. Acayip acayip sakatlıklar oluyor ve bunların hepsi 3-4 haftada bir oluyor. Takımımda sağlam adam kalmadı, bütün as oyuncular sakat.

Şimdi para verip verememe olayına da burada bir polemik yaratmamak için yorum yapmıyorum. Fakat seneye kesinlikle kimse orjinal almasın bu oyunu...
    Steam ID : byildirim04

Seneye Almıyorum Zaten Söylemene Gerek Yok.Sen Keyif Alıyorsan Ne Mutlu Sana Para Verdiğim Şeyden Ben Keyif Almıyorum.Çünkü Rekabet Yok Birisi Pes Fifa Örneği Vermiş Yabancı Sınırı Yok Diye Seneye Koyarlar Merak Etme Bu Oyun Menajerlik Oyunun Bütün Gerçeklilik Yantısılmalı Oyuna.Bu Arada Oyundan Herkes Keyif Alacak Diye Bir Şey Yok Son Güncelleme Berbat Yabancı Forumlarıda Okuyun Herkes Öyle Diyor.Ben Keyif Almıyorum Diye Ters Cevap Vermenizede Gerek Yok.Oyun Benim Param Benim Keyfim Benim Bu Kimseyi İlgilendirmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Pozisyon çeşitliliği baya arttı, hoşuma giden şeylerden birisi de bu.

Sayfa 59 / 64 İlkİlk ... 9495758596061 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri