Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
Bende forumun bu yetersizliğini,azlığını bizim neslin FM denen oyundan bir haber olmasına,ilgisizliğine bağlıyorum ve forumun bir çoğu üyesinin artık forumda sürekli takılacak halde olduğunu düşünmüyorum.Herkes işinde güçünde,zaman ayıramıyor foruma.Şahsen ben 15 yaşımda üye oldum foruma,geldim 19 yaşıma,şu son 1 yılda forum çok boşaldı,illa ki FM oynayan kitle sürekli var,kariyerler olsun falan forum ilerliyor ama incelemeler,araştırmalar konusunda bir kıtlık olduğu açık onu çözmenin yolu bence yok,geçmiş yıllarda yöneticiler,görevliler falan paylaşmıyordu,bildiğimiz üyeler oyuncu falan paylaşıyordu,aktif üye sayısı azalınca paylaşımda azaldı.

Belirli bir kitle olduğu sürece bende sürekli forumda olacağım ama maalesef gün geçtikçe forum kötüye gidiyor.En basitinden FM forumundan öte bir aile gibiydik bence.En aktif zamanlara denk gelmedim ama kafe falan hiç boş kalmazdı,futbol bölümünde sürekli tartışmalar falan olurdu,günde 5-10 üye ceza-uyarı falan alırdı.FM bölümünde herkesin kariyeri olurdu,herkesin FM ile sorunları falan olur gelir burada yazardı.Yahu personel bölümü bile canlıydı.Sonra FM 14 çıktı,herkes lanet etti oyuna
Katılıyorum, yeni nesil fm den bir haber olduğu için foruma da ilgi azalıyor. Arkadaşlarımla fm muhabbeti yapamıyorum ama işin ilginci babamla oturup takır takır muahbbet ediyorum fm hakkında Eskiler bir başka imiş

Yaza doğru buralar biraz daha hareketleniyor. Sonra Eylül-Ekim gibi tekrar boşalıyor forum. Kasım da yeni oyunun çıkmasıya tekrar hareketlenip 2-3 ay öyle devam ediyor sonra yine bir boşluk