Yok artıkYönetimin hedefe bak
M.United ile daha önce kaç kere karşılaştık?
Yok artıkYönetimin hedefe bak
M.United ile daha önce kaç kere karşılaştık?
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Adamın fransaya imza atması bile yetti gençler avrupa şampiyonu olmuşFransanın zaten çok genç bi kadrosu yok 25 yaşüstünü kesip güzel bi jenerasyon oluşturabilirsin bencede
2 şer kere gruplarda bir kerede Final de olmak üzere toplam 5 kere karşılaştık.
Pogba 27 yaşında onu kesersem, ilk maça çıkamadan yollarlar beniama dediğin gibi iyi regenlerle bir jenerasyon yapabilirim
Yok ya çekemezler. Klübün tek efsanesiyiz.![]()
''Transferler''
Ani çıkışı ve Hızlanması iyi aynı zamanda uzun boylu bir kaleci aradık aradık bulamadık.Bir çok kaleci ile görüştük Neuer,LLoris,Ruffier,Rui Patricio ama klüpleri vermediler.Son güne kadar bekledik,son gün Timo Horn ile Areola arasında kalıp Areola yı seçtim. Ayrıca Nathan ı çok ucuza bulduk o yüzden aldım Ortasaha merkez de alıştırıyorum.Top kapmasını da geliştireceğim.Sağ bek e Dribling i iyi bir bek baktık Calabria yı uygun gördük.Kaan Ayhan satılık dı bende yedek stoper olsun diye aldım.
''2020-2021 Sezonu Tokat Spor Kadrosu''
Spoiler: Toure
Spoiler: Areola
Spoiler: Calabria
Spoiler: Emre Can
Emre Can ı Wing Back de çalıştırmıştım genelikle o oynayacak orada.
Spoiler: Freitas
Spoiler: İshak Doğan
Spoiler: Jang Khi-Chun
Spoiler: Philippe
Spoiler: Koray Günter
Spoiler: Kaan Ayhan
Spoiler: Carlos Garcia
Spoiler: Mondragon
Spoiler: Kondogbia
Spoiler: Nathan
Spoiler: Douglas Costa
Spoiler: Oğuzhan Aydoğan
Spoiler: Viola
Spoiler: Sinan Kurt
Spoiler: Pedersen
Spoiler: Pinho
Transferler güzel.Kaan Ayhan joker bir oyuncu.Kaleci Areola çok iyi.Düşün ama sende 2 yıldız potansiyeli var takım artık senin nasıl uçtuysa o kaleci bile 2 yıldız gözüküyor![]()
Şu Areola'yı FM'nin kimbilir kaç serisinden beri biliyomİyi kalecei almışsın bu kez. Takım kusursuz fırıtna resmen tek tek isim vermek gereksiz her yer harika
![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
Toruenin boyu 5 6 cm daha uzun olsa areolanın esamesi okunmaz, gerçi ben olsam oynatırım direk 11de. Calabria da çok iyi hamle olmuş tokata devam avrupaya selam![]()
Teşekkür ederimYıldız olayları biraz garip bu seride. Sonradan artabiliyor Dede yi aldığımda yıldızı düşüktü 2.5 du ama sonradan 3.5 a çıkmıştı.
Teşekkürler sana özel uzun boylu kaleci aldım
Hazırlık maçlarında iyi performans sergiledi.Madrid e Barça ya karşı 1 er gol yedi sadece.Bu sene daha çok şans bulacak.Penaltılara kalınabilecek maçlarda Areola kesin oynayacak.Calabria yı da iyi araştırdık hazırlık maçlarında da iyi performans sergiledi
Defans 4 lüm süper oldu.
Takım çok iyi olmuş. Artık seriye takarsın.
Hocam Fransa milli takımının başına geçmişsin. Forvette Ambrose yi de kullanabilirsin. Sağlam bir forvettir. Arthur kadar ona da güvenirim.![]()
Barışın Fc United kariyerinde iki yada üç yıl üst üste gol krallığında ikinci oldu.![]()
Transferlerin çok sağlam olmuş .Nathan'a da baktım profili gene çok iyi. Benim tavsiyem oyun kurucu olarak oynat onu. Hatta benim kazandırmış olduğum 2 oyun tercihini de kazandır derim. Adam 2. sezonunda şu anda bildiğin alex'in genç haline bağladı bende![]()
steam : aytekin79
Thiery Ambrosse diye olması lazımdı.
2015 yılında Man city de oynuyor.
Kariyeri yeni takip etmeye başladım.Cidden tokatlamışız herkesi.Tebrik ederim hocam ellerine sağlık uçuyor takım.
Fransa'da başarılar dilerim hocam. Sizinle yakın senelerde çalıştırmıştım ben de, orta sahada pogbayı oynatmak çözüyor pek çok şeyi. Griezmann, Lacazette, Grenier. Bir sürü yıldız var. Stoperler hele, Sakho, Varane, Laporte. Dünya kupası şimdiden el sallıyor![]()
Oyunkurucu oynatıyorum ama ortasaha merkez de oynatıyorum. Benim taktikte AMC yok ama MC ye de alışıyor
Hocam her türlü aradım bulamadım.Fransa oyuncu havuzuna baktım.Fransız forvetleri araştırdım.Cİty e baktım yedeklerine baktım.Transfer Geçmişinden satılmış olabilir diye oralarada baktım ama hiç bir yerde isimini göremedim.
Teşekkür ederim Emir![]()
7. Sezon Başlıyor...
''Spor Toto Süper Lig | 1.Hafta''
''Fransa Milli Takımı''
''Milletler Ligi Grup A - 4.Grup | 1.Maç''
Güzel skor aldık ama taktiğe alışmaları lazım istediğim gibi oynamıyorlar.
''Milletler Ligi Grup A - 4.Grup | 2.Maç''
İlk maçın heyecanından en iyileri oynattım İrlanda ya karşı,en önemli maçımıza yorgun çıkıyoruz ve Pogba yı oynatmadım bu maç.
Almanya dişli çıktı zorlandık. Martial sakatlandıktan sonra yerine giren Gameiro inanılmazı kaçırdı. Onu atsaydık kazanabilirdik. Deplesmanda 1 Puan da iyidir. Berberlik golümüzü Yeni jenerasyonun yıldız oyuncusu Fonteine attı.
Şimdilik kadroya aldığım yeni oyuncular.İlerleyen zamanlarda bu sayı daha da çoğalacak.
Spoiler: Fontaine
Spoiler: Lemordand
Spoiler: Dumoulin
Spoiler: Rossi Gigan
Fontaine ve Lemordand ı Tokat Spor a almak için çok uğraşmıştım,Dumoulin i de listeme ekledim.
Transferler efsane olmuş. Sadece sağ beke bir takviye daha yapılabilir gibi. Ama bu halde bile her türlü her kupada kafaya oynarsın![]()
Vaay Fransa'nın başına geçmisin görmedim bak ben onuWesley Said'i niye almıyon hoca milli takıma ?
elazığ kalecisinin gördüğü zulme bak43 şut ne demek
.Fransa'yı söylemeye gerek yok zaten insanlardan oluşan bir kadrosu yok
![]()
''Spor Toto Süper Lig | 2.Hafta''
''Şampiyonlar Ligi Grup H|1.Maç''
Ben aldığımda 6.sıradaydı , yavaş yavaş 1.sıraya çıkacağız inşallah
''Spor Toto Süper Lig | 3.Hafta''
adama fena başlamış bu yıl maşallah![]()
Değişen bir şey yok gene süper başlamışsın.
Hocam benim kariyerde bulamam diye [MENTION=297426]Barak[/MENTION] ın kariyerinde Ambrosenin profilini buldum. Bir an acaba benmi yanlış hatırlıyorum dedim ama doğruymuş adam fransızmış.
Oww doğru daha Ambrose var![]()
4ler 8ler bu nedir abicim git istifa et avrupanın en acınası takımını al zirveye oyna yeter artık bu koyduğun ambargo