1 ile 30 arası toplam 326 sonuç

Konu: Şampiyonluk Tükenmiş Nefeslere l Eskişehirspor l 3. Sezon

Hybrid View

Transferler mortingen şıtrayze rodicim, bizimla diğılsın malesef ..

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Transferler mortingen şıtrayze rodicim, bizimla diğılsın malesef ..

Para yok para Gırtlağımıza kadar borç içindeyiz bi kere.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

22 . BÖLÜM : SEZON ÖNCESİ SON HAZIRLIKLAR

Sezon öncesi böyle bir kadro oluşturduk ve hazırlık kampına giriş yaptık. Kamp gayet verimli geçtik. Her seviyede takımla oynadık. Sadece Avrupa'nın ağababalarıyla oynamadım ama onlarla da oynayabilirdik istesek Ama amacım bol galibiyet alıp moral de depolamaktı. Kampı namağlup bitirerek moralleri de fullemiş olduk.

Bu sezon yönetimin beklentisi büyük. Ligde en az 2. lik istiyorlar. ZTK'da ise illaki final göreceğiz diyorlar. En azından ŞL'de pek umutları yok Orada da süprizler yapacağız demek ki Takımı motive etmek için verebildiğim en yüksek primleri verdim, kasa da para olsa daha da verecektim ama bu aralar fakirleri oynuyoruz.

Her zaman derim. Bizim en büyük gücümüz taraftar diye. Ancak kombine sayısı beklediğimin çok çok altında kaldı. Geçen sezon şampiyon olduk, bu sezon ŞL de oynayacağız, yeni stadımıza geçiş yapacağız; ancak taraftar 3800 civaro kombine alarak hayal kırıklığına uğrattı beni.

Ayrıca milli takıma giden oyuncularımızdan bazılarının sakat dönmesi de çok can sıkıcı oldu. Özellikle Sinkala önemli bir as takım oyuncumuz.

Şampiyonlar Liginde kolay grup yok ama biz nispeten orta düzey bir gruba düştük diyebilirim. Zaten bu sezon gruptan çıkabileceğimizi pek sanmıyorum. Amacımız 3. olup AL den devam etmek olacak.
    Avrupa'da gidebildiğimiz kadar gitmeliyiz. Bu sayede hem itibarımız hem de mali durumumuz çok hızlı gelişir.
    Mesela daha maçlar başlamadan gayet yüklü bir ayak bastı parası aldık Yönetim de paraların geldiğini görünce transfer yüzdesini artırdı.

Bizim dışımızda 3 takımız daha Avrupa'da mücadele edecek. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray Avrupa Liginde bence gayet kolay gruplara düştüler. İnşallah hepsi üst tura çıkar ve ülke puanına bol bol katkı yaparlar.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri