Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
Hocam baştan sona okudum. Ligi domine etmişsin. Ama Avrupada pek başarı gelmemiş ama yarı prof olunca da bu durum çok normal bana göre. Ama artık prof. olacağına göre iyi antrenman ve iyi oyuncularla daha da iyi yerlere gelebilirsin.
Teşekkür ederim.Planlarım arasında malesef kariyeri açarken maximum 3 sene içinde profesyonel olmak vardı ama gerçekten çok etkiledi.Nasıl derseniz geçen 7 sezon içerisinde biz transfer yapamadık.Young Boys,Hajduk Split,Videoton vs gibi takımlar bile oyunda çıkan yeni regenlerle kalburüstü takım sıfatından çıktılar.Hele şuan mesela Avrupa Liginde bir tur atlarsam Young Boysla oynayacağım ss'leri atarım nasıl bir kadroya sahipler

Bu arada bu sezonu ekran görüntüsü vermeden buradan yazmak istiyorum.Çok detaylı şeyler olmadı.

2020/2021 Sezonu Kısa Özet

Malesef oyundan kopma noktasına geldiğim için yalan söylemiyim çoğu maçı yardımcıma öynattım sezon cabuk gecsin diye gereksiz puan kayıpları yaşandı Valetta Şampiyon oldu biz ikinci.

Takım ligde gol rekoru kırdı 100 küsür gol attık

Başkanımız değişti.Söylediğimiz çoğu seyi sagolsun yerine getiriyor

Sağ kanadımızın emektar ve efsane ismi Pisani Kulübün Efsaneler Listisine adını yazdırdı.

Yıllık Bilanço 5 Milyon € gözüküyor öngörülere göre bu yükseliş devam edecek

1 Milyon € transfer bütçesi 900.000 € Maaş bütçesi verdi yönetim

Gözlemci Ağımız genişletildi