1 ile 30 arası toplam 125 sonuç

Konu: Floriana F.C-Çilekçi Başkan İle Yeni Sezon Yeni Umutlar [2021/2022]

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Hocam o forvet çok can yakar bu ligde

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Hocam o forvet çok can yakar bu ligde
    İkisindende çok ümitliyimde sözleşme imzalarken 145 bin euro serbest kalma maddesi koymuşlar görmedim.Adamların ikisinde övüyorum her maç huyuna suyuna gitmek lazım

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Transferlerin güzel ligi zaten rahat alırsın. Eğerki uyum sorunu falan olmazsa avrupada bir iki tur ilerleyebilirsin. Kuraya göre daha da fazla olabilir.
    Lig alamazsak zaten oyunu kapatırım biz şuan malta ligi ve avrupanın orta sınıf takımlarının arasında kaldık kadro kalitesi olarak.Eğer dikiş tutturabilrsek her elemede aldığımız puan kardır bizim için

Bunların üstüne Avrupa Ligi maçlarını oynadık.İlk maçımızda Azerbaycanın Karabağ ekibiyle oynadık.Turu zorlanmadan geçtik

İkinci turda Young Boys geldi.Ekran görüntüsünde o esnada sinirimden ne geldiyse yazdım zaten sizde göreceksiniz.İlk defa hakemin bu kadar bariz etkisinin olduğu bir maç oynadım ve cidden çok üzüldüm.Kesinlikle kazanabilirdik.

Bunun üstüne ikinci maça çıktık.2 Farkla kazanmamız gerekiyordu.Takım çok geri çekildi atak taktikle çıkmama rağmen malesef veda ettik.Mutlaka bu sene ligi şampiyon bitirmemiz lazım.Çünkü Şampiyonlar Liginde Avrupa Ligine nazaran Playoff turuna kadar bizi zorlayacak takımlar gelmiyor.Playoff'ta da elenirsek zaten Avrupa Ligi Gruplarına kalırız.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri