Hocam o forvet çok can yakar bu ligde![]()
Hocam o forvet çok can yakar bu ligde![]()
İkisindende çok ümitliyimde sözleşme imzalarken 145 bin euro serbest kalma maddesi koymuşlar görmedim.Adamların ikisinde övüyorum her maç huyuna suyuna gitmek lazım
Lig alamazsak zaten oyunu kapatırım biz şuan malta ligi ve avrupanın orta sınıf takımlarının arasında kaldık kadro kalitesi olarak.Eğer dikiş tutturabilrsek her elemede aldığımız puan kardır bizim için
Bunların üstüne Avrupa Ligi maçlarını oynadık.İlk maçımızda Azerbaycanın Karabağ ekibiyle oynadık.Turu zorlanmadan geçtik
İkinci turda Young Boys geldi.Ekran görüntüsünde o esnada sinirimden ne geldiyse yazdım zaten sizde göreceksiniz.İlk defa hakemin bu kadar bariz etkisinin olduğu bir maç oynadım ve cidden çok üzüldüm.Kesinlikle kazanabilirdik.
Bunun üstüne ikinci maça çıktık.2 Farkla kazanmamız gerekiyordu.Takım çok geri çekildi atak taktikle çıkmama rağmen malesef veda ettik.Mutlaka bu sene ligi şampiyon bitirmemiz lazım.Çünkü Şampiyonlar Liginde Avrupa Ligine nazaran Playoff turuna kadar bizi zorlayacak takımlar gelmiyor.Playoff'ta da elenirsek zaten Avrupa Ligi Gruplarına kalırız.
![]()