Transfer dönemi hızlı bir şekilde perdelerini açtı.Pek çok transfer yapıldı , kadrolar yeniden şekillendi.O sezonun başında Bülent Uygun Umman Milli Takımı ile bile anlaşmıştı.Anlayan transfer sezonu nasıl bir değişik geçecekti...

"Kadromuzu yeni sezonda büyük ölçüde değiştirmeyi planlıyorduk.Sonuçta çoğu oyuncumuz kiralıktı ve kulüpleri yüksek bonservisi istiyordu.Teknik ekibim ile görüşmeye başlamadan Samet Hoca ile bir araya geldik.
Kendisine ve Tayfur Hoca'ya yoğun teklifler olduğunu dile getirdi.Kendi başarılarını kazanmak adına haklı olarak kulüpten ayrılmak istiyorlardı.Bu durum takımda tek patronun ben olacağım anlamına geliyordu.Zordu ama kademe atlamam adına elime geçen en iyi fırsattı.Önce Tayfur hoca ayrıldı.Yanında Mert Korkmaz'ı da almıştı.Anlaşarak ve dostça ayrılmıştık.Ptt 1.Lig'de bekleneni veremeyen Antalyaspor'un yolunu tuttular.
Samet Hoca da yanına Taner Gülleri'yi alarak küme düşen Akhisar takımına geçti.Yerlerine ise yabancı hocaları getirmeyi tercih ettim.Çünkü yabancı kuralı değişmesinden dolayı bunun daha yararlı olacağını düşündüm.
Yardımcı menajer olarak ise Dünyaca ünlü Fransız milli oyuncu Makelele ile anlaşmamız biraz pazarlama açısındandı.Çünkü bu sayede yabancı basının da ilgisini çekecektik ve adımızı yavaş yavaş duyuracaktık.Kendisi ile yazın gittiğim antrenörlük kurslarında tanışmıştım ve buralara kadar gelmiştik.
Spoiler: Antrenör durumu 

Antrenör ekibimizi tamamlayarak transfer çalışmalarına odaklandık.Önce kaleyi sağlama almak için uğraştık.Fulham takımı ile sözleşmesi biten İngiliz kaleci Bettinelli ile anlaştık.Genç bir oyuncuydu ve gelişime açıktı.Ayrıca İngiltere Ligi'ndeki yabancı kuralından dolayı yerli oyuncular yüksek bir bedelle elden çıkarılabilirdi.Bunu da hesaba katarak almıştık.Ama İngiltere'den iyi kaleci çıkmaz mantığı ile bu kararımızla çok polemik çıkarılmıştı.
Kulaklarımızı tıkadık ve hazırlıklara başladık.
Daha sonra Türk kaleci almamız gerektiği için Hakan Arıkan ile anlaştık.Amacımız sadece rekabetçi bir kaleci ortamı yakalamaktı.Üçünçü kaleci ise genç oyunccumuz Emre Selen olacaktı.
Sonrasında karşımıza Danijel Petkovic gibi yüksek potansiyelli genç kaleci çıktı.Kaçırmak istemedim ve kadromuza dahil ettim.Kadromuza kayıt edemezdik ama bu oyuncuyu gerçekten takımımda görmek istedim.Türkiye Kupası maçlarında oynaması garanti de olsa gelişimini merakla takip edecektim.
Spoiler: Kaleciler 

Defansta ise Attamah , Yiğitcan ve Muslu şampiyon takımdan kalan isimlerdi.Yanlarına ise önce Sezer Özmen'i dahil ettik.Bana göre Rizespor bu oyuncunun kıymetini bilmiyordu.
Potansiyeli oldukça fazla olan bir isimdi ve bonservisi ile kadromuza dahil ettik.
Defansın sağına ise genç Alman Zimmermann'ı aldık.Kendisini ilk onbirde düşünüyorduk ve Muslu da kendinden forma kapmak için savaşacaktı.Sol beke ise Porto'dan Quinonez transferi ile nokta atışı yaptık.Sol tarafı adeta parselleyebilirdi.Yedeği olarak ise Kadir Keleş'i transfer ettik.
Defansın ortasına ise İdrissa Coulibaly gibi tecrübeli bir isimle güç kattık.Genç oyuncularımıza iyi bir rol model olabilirdi.Milli takımda yer alması da genç olan ekibimize deneyim katacaktı.
Böylece defans bölgesine de transferlerimizi tamamladık.Orta saha ve forvet içinse elimizde iyi isimlerin bulunduğu liste vardı.Ama onlar bize gelmek istemiyorlardı.İsteyenler ise yüksek bedellerle gelmenin peşindeydi.
Zor seçimler bizleri bekliyordu."
Spoiler: Defans oyuncuları