1 ile 30 arası toplam 586 sonuç

Konu: Bir başarı hikayesi : Arminia Bielefeld | 6. Sezon | 2019-2020

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Hocam tebrik ederim 2 kupa birden almışız Bruma da kupa da özellikle çok önemli goller atmış. Benim kariyer de çok fazla Dünya yıldızı var ben pek takmıyorum onu benim takımda vardır 3-4 tane. Çok iyi de para gelmiş. Yeni sezon da ŞL de başarı istiyorum hocam

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Hocam tebrik ederim 2 kupa birden almışız Bruma da kupa da özellikle çok önemli goller atmış. Benim kariyer de çok fazla Dünya yıldızı var ben pek takmıyorum onu benim takımda vardır 3-4 tane. Çok iyi de para gelmiş. Yeni sezon da ŞL de başarı istiyorum hocam
    Teşekkür ederim kardeşim inşallah başarı için uğraşacaz , sağlam bir takım kurduğumuzu düşünüyorum , bekleyip göreceğiz

Nesil
    2006
    Yer
    06

Transfer Piyasası

Gelenler

Sağ Bek - Fabinho - Sağ bekte Acuna'yı iyi paraya satıp yerine oyuncu arayışlarım sonucunda bulduğum oyuncu. Transfer eder etmez 2 ay sakatlanması talihsizlik oldu ..

Stoper - Dede - Stoperde Kalas'ın yerine Man. Utd dan getirdiğimiz topçumuz.

Ön Libero - Mazzoli - Geleceğe yönelik transferimiz

Santrafor - Abdulkadir Kabadayı - Bursaspor menşeli karizmatik isimli regenimiz .

França - Transfer bütçemizi eriten adam Kendisini santrafor olarak çalıştırıyorum. 1.90 bek mi olur dedim Şaka bir yana hakikaten santrafor özelliklerinden dolayı antremanlarda o bölgede çalıştırıyorum .. Hazırlık maçlarında golleri de vardı .. Bakalım istediğim gibi reaksiyon alabilecek miyim oyuncudan ..

Sol Açık - Saint-Maximin - Bu sene kiralık olarak kalacak kulübünde gelecek sezon takıma katılacak ..Rotasyon topçusu olarak iş yapar sadece ..

Oyun Kurucu - Rodrigo De Paul - Valencia'dan aldığımız hem AML hem AMC olarak oynatabileceğimiz oyuncumuz

Santrafor - Erik - Tam bir fırsatçı golcü. Rotasyonda oynatmayı düşünüyorum kendisini. Gerçi bana Jardel görüntüsü verdi istatistiklerine bakınca bakalım forma şansını yakaladığı zamanlar fırsatları iyi değerlendirebilecek mi ..

Halilovic - Bu kadar ucuza Halilovic varsa almamak ayıp olur .. En azından kar amaçlı bile alınabilirdi nitekim öyle de yaptık ..

Gidenler

Hazırlık Dönemi

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri