Transfer Piyasası
Gelenler
Sağ Bek - Fabinho - Sağ bekte Acuna'yı iyi paraya satıp yerine oyuncu arayışlarım sonucunda bulduğum oyuncu. Transfer eder etmez 2 ay sakatlanması talihsizlik oldu ..
Stoper - Dede - Stoperde Kalas'ın yerine Man. Utd dan getirdiğimiz topçumuz.
Ön Libero - Mazzoli - Geleceğe yönelik transferimiz
Santrafor - Abdulkadir Kabadayı - Bursaspor menşeli karizmatik isimli regenimiz .
França - Transfer bütçemizi eriten adamKendisini santrafor olarak çalıştırıyorum. 1.90 bek mi olur dedim
Şaka bir yana hakikaten santrafor özelliklerinden dolayı antremanlarda o bölgede çalıştırıyorum .. Hazırlık maçlarında golleri de vardı .. Bakalım istediğim gibi reaksiyon alabilecek miyim oyuncudan ..
Sol Açık - Saint-Maximin - Bu sene kiralık olarak kalacak kulübünde gelecek sezon takıma katılacak ..Rotasyon topçusu olarak iş yapar sadece ..
Oyun Kurucu - Rodrigo De Paul - Valencia'dan aldığımız hem AML hem AMC olarak oynatabileceğimiz oyuncumuz
Santrafor - Erik - Tam bir fırsatçı golcü. Rotasyonda oynatmayı düşünüyorum kendisini. Gerçi bana Jardel görüntüsü verdi istatistiklerine bakıncabakalım forma şansını yakaladığı zamanlar fırsatları iyi değerlendirebilecek mi ..
Halilovic - Bu kadar ucuza Halilovic varsa almamak ayıp olur .. En azından kar amaçlı bile alınabilirdi nitekim öyle de yaptık ..
Gidenler