1 ile 30 arası toplam 787 sonuç

Konu: Kupa Avcısı DOĞAN gözünü Dünya Kupasına Dikti| Tokat Spor & Fransa (7.Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by kilham96 View Post
    Sağolasın hocam baya tuttum ben bu elemanı ama parlayayamamış senin oyunda demek ki .

Hocam 40-50 şut gömüyon valla.Milan'ıda halleder devam ederiz.
    Sende sağol hocam inşallah
    Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    ne yorum yapcam ben sana şimdi ? 5 6 maç bi yenil taktiği değiştirde heycanlanalım konuşcak bişeyimiz olsun
    Quote Originally Posted by Barak View Post
    Al bende de o kadar
    Kapattıracaksınız kariyeri illa Zaten Vizelerde başlıyor,yavaş yavaş ilerleyeceğiz.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Sende sağol hocam inşallah

Kapattıracaksınız kariyeri illa Zaten Vizelerde başlıyor,yavaş yavaş ilerleyeceğiz.
    ahaha Ben kapıyorsam herkes kapayacak arkadaş, herkes en çok bana yazacak saksı değilim ben iğrenç espri idare et
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by Barak View Post
    ahaha Ben kapıyorsam herkes kapayacak arkadaş, herkes en çok bana yazacak saksı değilim ben iğrenç espri idare et
    İki gün foruma giremedim bi daha yapma böyle espri Tokat' ı bırakmam için çok ısrar ettiniz bende tamam son 2 sezonum Tokatta dedim halen ısrar ediyosunuz
    Quote Originally Posted by devilshand View Post
    Lan olum bak kendi kariyeri bitti sağı solu da kapattırıyor forum yetkilileri neredesiniz bu arkadaşı alın buradan emrecim bakma sen ona vize mize arada girer yapıştırırsın
    FC United i bıraktığı için pişman mı oldu ne olduysa beni bıraktıracak, Arada bir kaç ss atmaya çalışırım
    Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Bir hafta ortadan kayboldum, millet takır takır kariyer kapatmaya başlamış. Bu kadar mı seviyordunuz beni Söz, bir daha ayrılmam yanınızdan.
    Yok Rodi, ne seveceğiz seni Şaka yaptım 2 nisan Bana baskı yapıyorlar yoksa kapatmak aklımın ucundan bile geçmiyor
    Quote Originally Posted by sukass53 View Post
    Yazık günah ligdeki takımlara bari onlara karşı u 19 ile çık
    Boşuna bize Tokatçı demiyorlar olacak o kadar

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri