Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
3.Ligde ki ilk sezonumuzda harika başlayıp,kötü bitirmişiz. Bu sezonda kötü bir gidişat var inşallah durum düzelir.Kolay gelsin
O adamlar gerçekten sizin mahalleden mi?
Yok kardeşim.Aslında biraz bu yüzden bu tarz bir hikaye ile yazmak istedim.Bulunduğum konum itibari ile siyahi vatandaşların bildiğiniz bu saat parfüm satarak hayatını sürdürdüğü bi yer burası.Feriköy,Şişli,Taksim.Etrafta futbolcu yapacagız seni diyip kandırılıp buralarda tek göz odada yaşıyorlar.Bi nevi onların da umutlarını somürenlere inat böyle bir hikaye ile kariyerimi paylaşıyorum.Bizim burda Feriköy denen semtte Stadyumda bir ara antremana cıkarlardı bu abiler.Forma saha kiralama ceplerinden verirlerdi.Hepsi umut tacilerinin oyununa gelmiş.Aralarında yetenkli olanlar dahi var ama kazandıklarını zaten yedikleri içtiklirine yetmiyor.Her neyse kafanızı ağırttım demek istediğim bir nevi onların hayatında yapmak istediklerini burada bir hikaye olarak bizim mahalleye uyarladım.Eğer ki süper lige cıkarsam takımın yabancilarınıda afrıkalı oyunculardan kurmak istiyorum

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
Geçen sezon ilk sezon olmasından dolayı sonuç normaldir. Hocam huzursuzluk çıkaran oyuncuları beklemeden gönder ki onlar seni gönderemesin.
Bu sene biraz daha durum farklı.6 tane 24 yaş üstü oyuncunun 4'ü il 11 başlayabilir.Yedek dahi kalsam geri kalanlar mırın kırın ediyor.Ama lig uzun maraton yeri geliyor onlardanda yararlanmaya calısıyorum.Öbür türlü oyunun kendi cıkardığı gri isimli oyuncular cok cok kötü.Bir de bu sene 2.lig b'den düşen takımlar kadrolarını bozmamışlar.Ligin üstünde takım seviyeleri.Gene düştükleri gibi çıkacaklar.En azından bir playoff görebilirsek iyi olur bu sene.