Quote Originally Posted by avukatmelih View Post
Ligde bu sene şampiyonluğu kaptırsan da, Avrupa'da final oynaman büyük başarı. Özellikle Yarı finalde oynadığın City maçı(7-1lik maç)
Şimdi yaz transfer dönemini sabırsızlıkla bekliyorum. Koray'ın yanına bir Türk oyuncu bekliyoruz artık...
Teşekkür ederim .. Avrupa'da beklenmedik bir başarı yakaladık bakalım sürekli hale gelebilecek mi.. Transfer döneminde aktif kalmayı düşünmüyorum. Korayın yanında zaten bir dünya yıldızımız var o da Arce Türk değil de bir dünya yıldızı daha almayı düşünüyorum bakalım .

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
Geçmiş olsun. Barçaya Hamza ne zaman gitmiş. Bu oyunda da bu aralar Türk antrenörler hep büyük kuliplere gidiyor. Benim oyunda da Şenol Güneş önce Milan sonrada Arsenalin başına geçti.
Avrupada finalde kaybetmek kötü oldu. Hatta sezonu kupasız kapatmak daha kötü Aklıma finallerde kaybedeb Cuper geldi bu sezonu düşününce
Hamza hoca Realdeydi Barça'da değil 1 sezon sonunda kovdular gerçi

Quote Originally Posted by bhll View Post
Kariyeri okudum valla uzun soluklu çok iyi başarıların devamını dilerim senin taktiği bende başakşehirde kullanıyorum. İlk yarı güzel gittik fakat perbet sakatlandı semih ve mehmet battal gol atamıyor sanırım ondan dolayı seri beraberlikler ve malubiyetler aldım. Kadro yetersizliği sanırım buna etken
Teşekkür ederim ,takipçilerin artması güzeldir Kadron biraz vasat üstü olsun o zaman çok fark edecektir. Forvetin rolünü yaratıcı forvete çevirebilirsin gol bölgesinde sorun yaşıyorsan. Komple forvet diyecem ama takıma bir França lazım